Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstadım gözden kaçmıştır, hangi yöntem ile ekleme yapıyorsunuz kayma oluyor ? video yükle bölümünden mi extensiondan mı ftp mi bot mu hangisinde var bu sorun ?@Lastwisher hocam. videolarda ses kayması var eski mesajlarda 1-2 arkadaş daha dile getirdi görmediniz galiba.
Üstadım gözden kaçmıştır, hangi yöntem ile ekleme yapıyorsunuz kayma oluyor ? video yükle bölümünden mi extensiondan mı ftp mi bot mu hangisinde var bu sorun ?
Üstadım ses kayması yaşadığınızla ilgili bir sorum var bir cevap alabilsem inceleyebileceğim.
Bir pm atarsanız;
1) Çektiğiniz url
2) ne şekilde çektiğiniz, (extension, toplu ekleme bölümü,bot bölümü vs..)
Üstadım gözden kaçmıştır, hangi yöntem ile ekleme yapıyorsunuz kayma oluyor ? video yükle bölümünden mi extensiondan mı ftp mi bot mu hangisinde var bu sorun ?
PC'den yüklemeye yaparak yükledim,%105 hızlandırma kullanıyorum.
Ben botla yükleme yapıyorum hocam. site botlarından.
İkinizde de ortak olan bir durum var, farklı sitelerden yüklüyorsunuz ytuber üstadım özel yazdırdığı bir bottan kullanıyor çeşitli kaynaklardan alıyor Merth hocam ise özel yükleme yapıyor, bunların büyük ihtimal kullandığı bir codecden kaynaklanıyor bu sorun, Merth hocam bi yandex diske vs.. yükleyip bir tane eklediğinizi bana yollarmısınız bir inceleme yapayım. Ytuber üstad, sizde bir örnek url kaynağı gönderirseniz ona da bakalım.
Merhaba şu anda denedim çalışıyor video isimleri tekrar denerseniz sevinirim.
---------- Spam Engelliyici 12:26 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------
Arkadaşlar bu arada elimde 100 tane onaysız kanal var tanesi 1 tlden satılık isteyen arkadaşlar bana pm ile ulaşabilirler.
aynı sorun bende de var. ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.