Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

unknown isimlendirme hatası düzelmiş mi an itibariyle? Asılayım mı?

Merhaba şu anda denedim çalışıyor video isimleri tekrar denerseniz sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 12:26 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

Arkadaşlar bu arada elimde 100 tane onaysız kanal var tanesi 1 tlden satılık isteyen arkadaşlar bana pm ile ulaşabilirler.

Bir adet dedicated alındı.

An itibariyle 5 gold hesap ve 1 dedicated ile rekora koşuyorum :)

Hız testi başlasın :)

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] kanallara ipleri nereden seçiyorduk bulamadım şimdi

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam. videolarda ses kayması var eski mesajlarda 1-2 arkadaş daha dile getirdi görmediniz galiba.

Evet bende bot sahibiyle gorustum ses kaymasi hakkinda yapacak birsey olmadigini soylemisti.

Önceden sorun yoktu, ama birkaç gündür 3dk üzerindeki videolarda hızlandırma yapınca ses kayıyor.

Üstadım gözden kaçmıştır, hangi yöntem ile ekleme yapıyorsunuz kayma oluyor ? video yükle bölümünden mi extensiondan mı ftp mi bot mu hangisinde var bu sorun ?

Üstad birkaç kez dile getirdim ama görmedin sanırım,videoyu hızlandırınca ses kayması oluyor önceden böyle bi sorun yoktu 2-3 gündür devam ediyor.Bir el atsan diyorum :)

Üstadım ses kayması yaşadığınızla ilgili bir sorum var bir cevap alabilsem inceleyebileceğim.

Bir pm atarsanız;
1) Çektiğiniz url
2) ne şekilde çektiğiniz, (extension, toplu ekleme bölümü,bot bölümü vs..)

Üstadım ses kayması yaşadığınızla ilgili bir sorum var bir cevap alabilsem inceleyebileceğim.

Bir pm atarsanız;
1) Çektiğiniz url
2) ne şekilde çektiğiniz, (extension, toplu ekleme bölümü,bot bölümü vs..)

PC'den yüklemeye yaparak yükledim,%105 hızlandırma kullanıyorum.

PC'den yüklemeye yaparak yükledim,%105 hızlandırma kullanıyorum.
Ben botla yükleme yapıyorum hocam. site botlarından.

İkinizde de ortak olan bir durum var, farklı sitelerden yüklüyorsunuz ytuber üstadım özel yazdırdığı bir bottan kullanıyor çeşitli kaynaklardan alıyor Merth hocam ise özel yükleme yapıyor, bunların büyük ihtimal kullandığı bir codecden kaynaklanıyor bu sorun, Merth hocam bi yandex diske vs.. yükleyip bir tane eklediğinizi bana yollarmısınız bir inceleme yapayım. Ytuber üstad, sizde bir örnek url kaynağı gönderirseniz ona da bakalım.

İkinizde de ortak olan bir durum var, farklı sitelerden yüklüyorsunuz ytuber üstadım özel yazdırdığı bir bottan kullanıyor çeşitli kaynaklardan alıyor Merth hocam ise özel yükleme yapıyor, bunların büyük ihtimal kullandığı bir codecden kaynaklanıyor bu sorun, Merth hocam bi yandex diske vs.. yükleyip bir tane eklediğinizi bana yollarmısınız bir inceleme yapayım. Ytuber üstad, sizde bir örnek url kaynağı gönderirseniz ona da bakalım.

Hocam şu videoda veriyor diyemiyeceğim ne kadar video denediysem aynı sorun var,%105 hızlandırma yapıyorum ses kayması var,önceden yoktu ama böyle sorun...

Merhaba şu anda denedim çalışıyor video isimleri tekrar denerseniz sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 12:26 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

Arkadaşlar bu arada elimde 100 tane onaysız kanal var tanesi 1 tlden satılık isteyen arkadaşlar bana pm ile ulaşabilirler.

Hocam böyle yazmışsınız fakat video atmaya denediğimde aşağıdaki video ismini "Youtube" olarak çekme sorunu devam ediyor. Sorun bir tek bende mi?

A0z8BB.jpg

2 gundur video başlıkları youtube olarak çekiyor. hocam bi baksanız

Eklentiden yukleme yaptigimda bu problem oluyor bende. Daha once gorustugumde codecle ilgili sorun var ve duzelme ihtimali yok denmisti bana.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ismi youtube olarak ekleme sorununu sadece eklenti ile eklediğinizde mi oluyor ? yani çoklu eklemede yada bot ile eklerken böyle bir sorun yaşıyormusunuz ? Bu sorunu yaşayan birisi bana skype adresini pm atabilirmi. Ben 1-1 inceleyeyim.

dün gece ve bu sabah 1-2 video attım,vdsden upload şeklinde ve isim normal olarak eklendi bende video ismi youtube filan olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri