Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] alınan dedicated'ın bitiş süresi nerede yazıyor?

tKfTjSR.png

04rkEW.png

Yazmayım diyorum bu hatalardan usandım, havuza kontrol mekanizması koyulması için defalarca söyledim hala aynısı yaptık ettik diyorsun düzelen birşey yok, sonra gelip satış konusunu baltalıyorsun diye pm atıp hakaret bile ediyorsun, Allah aşkına şu botun havuzuna bir kontrol mekanizması koy, koydum deme sorun yok deme var kardeşim, bu hata ilk deyil ve sen koymadığın sürecede son olmayacak, ben ordaki linkleri silip eklemekten usandım. Yaptım diyorsun yapmıyorsun, biz keriz deyiliz kardeşim görüyoruz gözümüzde kör deyil. @mNote, @era kim ilgileniyorsa botdaki hatalar giderilene kadar satış konusunun durdurulmasını rica ediyorum. Başka türlü bu hataların giderileceği falan yok...

04rkEW.png

Yazmayım diyorum bu hatalardan usandım, havuza kontrol mekanizması koyulması için defalarca söyledim hala aynısı yaptık ettik diyorsun düzelen birşey yok, sonra gelip satış konusunu baltalıyorsun diye pm atıp hakaret bile ediyorsun, Allah aşkına şu botun havuzuna bir kontrol mekanizması koy, koydum deme sorun yok deme var kardeşim, bu hata ilk deyil ve sen koymadığın sürecede son olmayacak, ben ordaki linkleri silip eklemekten usandım. Yaptım diyorsun yapmıyorsun, biz keriz deyiliz kardeşim görüyoruz gözümüzde kör deyil. @mNote, @era kim ilgileniyorsa botdaki hatalar giderilene kadar satış konusunun durdurulmasını rica ediyorum. Başka türlü bu hataların giderileceği falan yok...

Aynı sektörde olmamızdan dolayı benim bu konuya müdahale etmem doğru olmaz. Fakat pm'lerde hakaret vs. varsa bana veya diğer adminlere pm atmanız yeterlidir. Hakaret vs. konularında kim olursa olsun gerekli işlem uygulanır.

Benim bu konuya müdahale etmem doğru olmaz. Fakat pm'lerde hakaret vs. varsa bana veya diğer adminlere pm atmanız yeterlidir. Hakaret vs. konularında kim olursa olsun gerekli işlem uygulanır.

@bemound ilgilenmişti, Ceza puanı verildi ama botdaki sorunlar hala devam ediyor, ben hakaretinde falan deyilim, üstümede alınmadım tek istediğim bu tür sorunların giderilmesi...

Bu hatalar sürekli oluyo mu? Yada hata olduğu günlerin süresi bota ekleniyo mu? Yoksa süre boşa mı gidiyo? Bu botu almayı düşünüyorum ama süre boşa gidiyosa sıkıntı. Biri aydınlatırsa sevinirim :)

PS : Arkadaşlar server bulunuyor hatası ile ilgili bir çalışma yaptık, bir şekilde server bulunamaz ise 5 dk içinde o videoyu başka bir servera yönlendiriyor sistemimiz.

PS2 : Arkadaşlar skypedayım, gelen giden görmüyorum yazın bana lütfen ulaşmak için.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Mesela bu sorun neden oluşmuş diye baktım, bir sunucunun 15 dk bağlantısında sorun olmuş 100 kadar video toplamda server_bulunuyor olarak kalmış, hallettik. Böyle ufak tefek şeyler mutlaka olacaktır.

İyi çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] yazmayacaktım ama mecbur bırakıyorsun. [MENTION=13772]different46[/MENTION] nın senin botunun gelişiminde ,tanıtımında ve desteğinde emeği çoktur bunu kimse inkar edemez. Botun pazar günleri patladığında burda insanlar veryansın ederken adam işini gücünü bırakıp team ile millete destek veriyordu. Bunun için maddi bir menfaatimi vardı HAYIR. Kimse kimseye yapmaz dostum biraz adamlarını seçmesini öğren. Şayet kendimi katmıyorum bile yeri geldi işimi gücümü bırakıp pm den destek verdiğim veya referansımı isteyen insanların faydalanması için yönlendirdiğim kişi sayısının haddi var hesabı yok. Başından beri savunduğum bir konu var botun piyasanın en iyisi bunu halada iddaa ediyorum bununla ilgili bir sorunumuz yok.
Senin sorunun asıl yapman gereken işleri göz ardı edip veya erteleyip farklı şeylerle uğraşman. Botu kullandığım ilk günden beri defalarca sana şu video süresini söledim. En son bana yarın hatırlat abi dedin hatırlattım yine yapmadın. Defalarca kalıplarla ilgili problem var video basmıyor söyledim tamam abi dedin yine yapmadın. Etiketleri bağlandın beraber baktık çekmediğini gördün ben buna bir ayar çekeyim dedin yine yapmadın. Sana bu tarz sorunlar geldiğinde insanlara sanki çalışıyomuşda onlar yalan yanlış konuşuyormuş yaklaşımıyla davranıyorsun veya öyle bir izlenim veriyosun. Biz neyin ne olduğunu bilen bu işi pro yapan adamlarız ve bu botu iyi bilen adamlarız. Sana şurada şöyle bir sıkıntı var diyorsak vardır laf olsun diye konuşacak adamlar değiliz. Senin daha iyi hissetmen lazımki ne güzel ürünle ilgili seni anında bilgilendiren yönlendiren insanlar var. Yazılım insanların deneyim ve tecrübeleri ile gelişir yol kateder. Sen üzerine düşeni gerektiği gibi makul zaman dilimlerinde gerçekleştir yeterli. Kimsenin seninle başka bir sorunu yok.
Bizim beklentimiz bu güzel ürünün daha iyi seviyelere gelmesi daha çok kişinin kullanması nasiplenmesi herkesin kazanması olay bu senden beklentimiz eksikleri makul süre içinde gidermendir.
Seni bizim kadar kimsede tolere etmemişdir bunuda hep hatırla. Yeri geldi sana söyledim bende çalışmasın önemli değil ama insanlar sorun yaşamasın yeter. Neden Destek olduk referans olduk yüzümüz kara çıkmasın. Ne different nede ben senin malının ortağı değiliz maddi bir kazancımızda yok sadece yardım ettik destek olduk herkes nasiplensin istedik.
Sorunları çözüp eksikleri giderip son noktayı koy lütfen.Hepimiz kazanalım.

bu botta ünlem için en iyi ayar hangisi benim halihazırda kullandığum Video hızı %108 ünlem geçme şablonu 5 bu ayarlarla videoların yarısı ünlemde kalıyor.

Bot çıkıtğı gibi satın almıştım çok memnun kaldım açtığım kanallar sağlam,bugün tekrar lisans alıcaktım bugün olanlar şaşırttı.

bu botta ünlem için en iyi ayar hangisi benim halihazırda kullandığum Video hızı %108 ünlem geçme şablonu 5 bu ayarlarla videoların yarısı ünlemde kalıyor.
Üstadım hızı %115 e alın, opaklık %100 olsun ışık 5 de kasın.

Bot çıkıtğı gibi satın almıştım çok memnun kaldım açtığım kanallar sağlam,bugün tekrar lisans alıcaktım bugün olanlar şaşırttı.
Üstadım herkes memnun zaten, arkadaşın sıkıntısı farklı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
konu sahibi arkadaşa bagzı önerilerde bulunmak istiyorum.daha önce çok düşündüm bunu yazıp yazmamayı...

öncelikle,en iyi destek bizde diyorsunuz hocam.destek ekibindeki elemanlar iyi olabilir,belki işinin en iyisidirler orasını bilemem.ama bi sorun oldugunda destek ekibi sorunu çözmekten çok,sorunun sistemde degil kesinlikle kullanıcıda oldugunu isbat etmeye çalışıyor.ben daha önce defalarca hızlandırma yaptıgımda ses kayıyor dedim,sistemde böyle bi sorun olamaz.siz elinizdeki videoya bakın dendi.arkadaş ses kayması dedigin 1 videoda olsun,2 videoda olsun hadi.torrentten indirip attıklarımda oluyor dedim,indirdiginiz videoda sorun vardır başka yerden indir dendi.yt to yt yaptım,aldıgınız yerdeki videoda sorun vardır dendi.e napıcam ben o zaman kendim mi video çekicem?çekiceksem botla ne işim var :) fakat son bikaç sayfadaki mesajlarda ise bu sorunun zaten oldugu,çözüldügü söyleniyor.denemedim şuan sorun varmı bilmiyorum,umarım çözülmüştür.

destek ekibiyle ilgili bişey daha söylemek istiyorum.şimdi bu youtube işi ile ilgilenenlerde webmaster diye tabir edilen tayfanın içerisinde yer alabilir.web sitesi yerine,youtube kanallarından para kazanıyoruz sonuçda.bu işle ugraşan arkadaşların ne yazıkki en kötü huylarından birisi gündüz uyaması,gece çalışması.burda geceleri gelip mesaj yazanlara siz diyorsunuzki destekdekilerde insan,gece gündüz nasıl burda sizle ilgilensin.müşterilerinin geneli gece çalışan bi firmada,destek ekibinin sadece gündüz çalışması bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası.çalışma saatlerinizi bilmiyorum ama devlet dairesi gibi sabah 8 akşam 5 gibi bi mesai ile çalışan destek ekibinden bu müşterilerin memnun olmaması gayet normal bence :) mesela 2 kişi mi var destekte,birisini gece birisini gündüz bırakabilirsiniz iş başına yada ne bileyim yani başka bi çare bulunabilir.

botun pazar günleri off günü oldugunu,tatil yaptıgını yani hiçbi pazar düzgün çalışmadıgını zaten hepimiz görüyoruz,biliyoruz.pazar haricinde ben botta büyük bi sorun görmedim hiç,anlık sorunlar muhakkak olucaktır ve onların sözünü etmeye gerek yok yani her botta olacak şeyler.

bunlar önerilerim,şikayetci oldugum şeyler.ama bu,botu kullanmadıgım/sevmedigim anlamına gelmiyor.nasılki kullandıgımız bi ürünle ilgili konuya gelip şöyle güzel,böyle güzel,hemen sizde alın diyorsak ve bu sorun olmuyorsa,şikayetlerimizide dile getirmemiz gerekiyor.

kendi adıma aldıgım hesaplar haricinde,botu alıp karışık diye kullanamayan yada bi şekilde satmak isteyen arkadaşlardan sanırım 5-6 hesap aldım belki daha fazla.digerlerinin süresi doldu,3 hesap var sanırım şuan bende,birisi daha bitmek üzere hatta.ilk başlarda zorlansamda sonunda iyi kötü çözdüm,ögrendim botu ve ödedigim parayı fazlasıyla çıkartıyorum,memnunum bottan ve en az 3-4 hesapla kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.fakat,umarım zamanla bot dahada gelişir ve şikayetler azalır,tebrikler artar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri