Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

böyle bi sorun olabilecegi belirtişmiş zaten bi önceki sayfada arkadaşlar,

"Merhaba arkadaşlar, şu anda genel bir yoğunluk var bu da videoların dağıtıldığı ana sunuculara yükleniyor, şu anda daha fazla server almak için datacenterla görüştüm ayarlayacaklar, biraz yoğunluk olabilir bu sıralarda."

Arkadaşlar şu anda sunucu sorunu çözüldü, yoğunluk bitti.

Bunun dışında bir güncelleme daha yaptık hızla ilgili,

Video ekle / toplu video ekle

Bölümünde eskiden çok yavaş ekliyordu 100 videoyu eklemek bazen 1-2 dk alabiliyordu o bölüme bir güncelleme yaptık artık çok hızlı bir şekilde ekliyor, title description vs.. güncellemeleri arka planda yapıyor. O bölümü artık daha hızlı kullanabilirsiniz.

Bölümünde eskiden çok yavaş ekliyordu 100 videoyu eklemek bazen 1-2 dk alabiliyordu o bölüme bir güncelleme yaptık artık çok hızlı bir şekilde ekliyor, title description vs.. güncellemeleri arka planda yapıyor. O bölümü artık daha hızlı kullanabilirsiniz.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] firefox eklentisi nerdeyse hiçbir sitede çalışmıyor vk mailru vs vs..

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] firefox eklentisi nerdeyse hiçbir sitede çalışmıyor vk mailru vs vs..

Kesinlikle katılıyorum. Binde bir şans var bazen atıyor ama imkanı yok video yüklenmiyor.
konuyla ilgili görüştüm örnekler gönderdim üzerinde çalışılıyormuş.

Bir Kanal Denedim Kanalda 150 video var 3 sayfa olması gerekiyor

1. Sayfayı Ekledi 2. Sayfaya Girdim Eklemediğim halde Videolar eklenmiş dedi

3. sayfayı hiç Görmedi

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
benim sorumun cevabı ne oldu ? son 2-3 gündür adam akıllı çalışamadık baya zaman ve sinir kaybı oldu, telafi edicekmisiniz ek süre hediye olarak ?

Yeni videoları havuza ekleme sistemi sorunsuz Çalışıyor mu henüz denemedim

Normalde VDS kullanılarak günde 1-1.5k arası video renderlayıp atılabiliyordu.Aynı VDS ile yaklaşık bir haftadır günde maksimum 400 500 video atılıyor.Anlamadığım VDS'siz kullanıcı bu yavaşlıktan etkilenmesi normalken tamamen kendi VDS'mizde çalışmamıza rağmen yavaşlık neden bizi etkiliyor ?

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] şuan aşırı bir yavaşlık söz konusu kontrol edilmesini rica ederim.

Normalde VDS kullanılarak günde 1-1.5k arası video renderlayıp atılabiliyordu.Aynı VDS ile yaklaşık bir haftadır günde maksimum 400 500 video atılıyor.Anlamadığım VDS'siz kullanıcı bu yavaşlıktan etkilenmesi normalken tamamen kendi VDS'mizde çalışmamıza rağmen yavaşlık neden bizi etkiliyor ?
Yaşanan sorun eğer videoların dağıtıldığı sunucularda ise bu etkileyebilir.
@Lastwisher şuan aşırı bir yavaşlık söz konusu kontrol edilmesini rica ederim.
Üstadım şu anda ben kontrol ettim, normal şekilde çalışıyor, bir yavaşlık yakalayamadım. Bana bir pm atarmısınız hangi videoyu yüklediğinizde ne kadar sürüyor diye.

Teşekkürler.

benim öğrenmek istediğim normalde işlenme yavaş ilerliyor,vds alınca bu hızlanıyormu?Aralıksız attığım halde 2 video arası 5 dk sürebiliyor

Şimdi bir güncelleme yaptım, %30 oranında işlemler hızlandı bunun anlamı şu anda 6 sunucu boşa çıktı, bunlarda biriken havuzlara destek oluyor. şu anda %50 gibi bir hız artışı oldu.

15-20dk içinde değişiklikler tüm sunuculara yansımış olucaktır. Şu anda baktım kapasite rahatlamaya başladı. Eskisinden daha hızlı şekilde yükleme yapabileceksiniz.

İyi çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Kanalları Genelde Eksik Kopyalıyor kanalda 70 video varsa 50 kopyalıyor ona Bir Çözüm Bulmanız Gerekiyor

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Botlar sekmesinden son 10 gündür yüklediğim videoların hepsinde etiketler değiştirilmeden orjinalindeki gibi yüklenmiş. Daha öncekilere baktım onlarda sorun yok, etiketler yazdığım gibi yüklenmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri