Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam 50 videodan yaklaşık 15 tanesi dönüştürülemedi hatası alıyorum bu arada bot uçuyor.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Hocam firefox eklentisi sitelerde çalışmıyor bu sorun hakkındaki son durum nedir ?

Arkadaşlar şu anda sunucu sorunu çözüldü, yoğunluk bitti.

Bunun dışında bir güncelleme daha yaptık hızla ilgili,

Video ekle / toplu video ekle

Bölümünde eskiden çok yavaş ekliyordu 100 videoyu eklemek bazen 1-2 dk alabiliyordu o bölüme bir güncelleme yaptık artık çok hızlı bir şekilde ekliyor, title description vs.. güncellemeleri arka planda yapıyor. O bölümü artık daha hızlı kullanabilirsiniz.

Aynı tip bir güncellemeyi botlar > youtube kısmınada yaparmısınız? Hatta kendimiz bir sayfada ne kadar video gösterileceğini seçelim daha kolay olur bizim için.

Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor)

50 videoda 10 tanesi böyle oluyor.

Botun aşırı hızından sanırım, hızı normal düzeyde olsa daha iyi olucak

Selam herkese,

Öncelikle işleniyorda hata alınmış sanıyorum şu anda alan varsa lütfen pm atsın bana inceliyim durumu.

PS : inceledim durumu, dün zannediyorum yt tarafında bir sorun yaşanmış elle ekleyen arkadaşlarda da olmuş durum sanıyorum geçicidir, şimdi eklemeler yaptım bir sorun yok gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam nereye kayboldun her yerden yazdım ses yok.ödeme geçtim ne zaman aktif olur, şu botu açsanda merakımız geçse.

destekten yazdım burdanda yazıyım kanalda 250 video var ama sadece 1 sayfa gösteriyor,2. sayfada sadece 1 tane video gösteriyor.Ayrıca tüm kanallardan 20-50 tane eksik video çekiyor.

destekten yazdım burdanda yazıyım kanalda 250 video var ama sadece 1 sayfa gösteriyor,2. sayfada sadece 1 tane video gösteriyor.Ayrıca tüm kanallardan 20-50 tane eksik video çekiyor.

Aynen Destekten Cevap Geldi Çektiğiniz Kanalda Sorun Vardır Diye Cevap Yazdım Tekrar Dönüş Olmadı.

Tekrar Buraya Yazıyorum

Hiç Bir Sorun Olmayan Kanallarda Eksik Video Çekiyor
Kanalda 100 Video Var 70-80 Tanesini Görüyor Eksik Çekiyor
Kanalda 100 Video Olduğu Kesindir. Videoları Tek Tek Sayıyorum.
Sayılar Temsilidir.

Ayrıca Videolar Listelendiğinde Açıklamaları Temizlediğim Halde Temizlenmemiş Gibi Açıklamalı Halde Yükleniyor ve Bazen Bazı Videolarda Bazen Videoların Hepsinde Video İsimlerini unknown ismiyle Yüklüyor.

Youtube Botu ile kanal çekerken 50 videoyu tek tek havuza ekliyor, bu bazen 4 dk sürüyor, epey zaman kaybı oluyor çok kanalda.

50 video listeledikten sonra hızlıca max 1 dk da 50 videoyu havuza aktarma gelişimi yapılırsa süper olur. Zamandan tasarruf.

benimde dün yükledigim videolarda bi sorun gözüme çarpmıştı.havuza önce 10 video attım mesela onlarda sorun yoktu,sonraki attıgım 50 videoda sorun çıktı.videoları havuza attıgımda videoların isimleri yoktu.unknown,youtube filanda yazmıyordu yani boştu tamamen isim bölümü.silmedim,merak ettim yüklerken napıcak diye.videoları yükledi ama isim bölümüne benim ayarladıgım kalıpları kullanmadan ekledi.işte her yüklenen videonun başına şunu,sonuna şunu yaz,açıklamaya şunu ekle tarzında bi kalıp kullanıyorum normalde.bu degişikliklerin hiçbirisini yapmadan,karşıdan aldıgı gibi ekledi.tektek girip kendim eklemek,düzenlemek zorunda kaldım o videoları.umarım geçici bi sorun olmuştur,birazdan tekrar yüklemelere başlıycam bakalım :)

Arkadaşlar kanallar ile ilgili toplu olarak ekleme yapabileceğiniz bir panel yapacağım, o panelden siz zorlanıyorsunuz belli ki, sadece kanal linkini yazıp bunların hepsini al diyeceğiniz bir panel olacak.

Biraz zaman verin 2-3 güne kadar çıkar sanıyorum.

Arkadaşlar kanallar ile ilgili toplu olarak ekleme yapabileceğiniz bir panel yapacağım, o panelden siz zorlanıyorsunuz belli ki, sadece kanal linkini yazıp bunların hepsini al diyeceğiniz bir panel olacak.

ozamanda 250 video üstü kanallarda sorun olucak,Havuz 250 sınır olduğu çin

Havuz sınırına kadar ekletiriz yada bir uyarı veririz orada da.

229m6j.png

bilgisayardan yüklemeler için de bi ayar çekseniz hocam toplu yükleme filan :)

Failed (unable to convert video file)
Failed (unable to convert video file)

hatalar alıyorum

gine video cekiyorum başlığını yazmıyor "unknown" diyor.

bot videoları tam cekmiyor sanki ? :( 1k ere olmadı farklı kanallarda olmaya başladı ..bi an düzelir umarım .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri