Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hızlı atıp ne kazanıyoruz ?
Sakin sakin atsın doğru düzgün kalitede atsın.
aynen hocam,kesinlikle katılıyorum.kaliteyi düşürüp video sayısını çogaltmak banada çok saçma geliyor.sorunsuz ve kaliteli şekilde yüklesin,biraz yavaş yüklesin yani.pcde upload yapınca 720p yüklüyor videoları yine.napıcaz yani önce pcye indirip ordan tektek mi yükliycez hepsini?2-3 tane hesabım var şuan bu botta,süreleri bitmek üzere.hala karar veremedim,süreleri yenileme konusunda pek emin degilim...
İşlemeler eskiye göre daha mı uzun sürüyor? 1.5k videoyu 3-4 saate yüklerken dün 15 saat civarında anca yükleyebildi ? Kanallarda her zaman attığım 20-40 dk arası videolar yine aynıları olmasına rağmen çok uzun sürdü.
'' unknown '' sorunu çok şükür dün düzeldi. Nasıl oldu ben de anlamadım. Ama 27 gün boşa gitti ne düzgün video atabildim ne de başka bir şey yapabildim..
Demekki hd ile alakası yok.yavaşlık akşamları son sürat devam ediyor.Hala hd değil ve yavaşladı mı ben de hd yüklemiyor ama en azından hızlandı diyodum umarım anlık/günlük bir durumdur..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.