YTuBeR
Yasaklanmış
Aynı hata banada oluyor arada bir süre sonra kendi kendine düzeliyor.
beklemedeyiz hocam hala devam ediyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı hata banada oluyor arada bir süre sonra kendi kendine düzeliyor.
Hesabınızı inceleyebilmemiz için destek üzerinden talep oluşturur musunuz?@Lastwisher
hocam merhabalar uploadextraya bağladığım kanallarım hepsi banlandı nedeni ne olabilir?
Bu sorunu yaşadığınız hesap üzerinden destek talebi oluşturmuştunuz sanırım. Oradan dönüş yaptım.beklemedeyiz hocam hala devam ediyor.
Pm üzerinden dönüş yaptım. Orada da çalışmadan sonraki ekran görüntülerini göndermiştim. Şimdi tekrar denedim 1 dailymotion bir de youtube video'su yine ekledi. Linklerini de gönderdim size. Şimdi deneyebilmek için sizin hata aldığınız linklerden birine ihtiyacım olacak.bu mesajımda belirttigim sorunun giderildigi söylendi fakat giderildi dedikden sonra onlarca defa denedim,hiç bi link yüklenmiyor.sorun çözülmüş degil ne yazıkki hala devam ediyor.pm atmıştıntınız sorun olursa yine,ekran görüntüsü alın diye fakat hata filan vermiyor ki ekran görüntüsü atayım.sürekli dönüş duruyor simge,hata bu![]()
@Lastwisher hocam kanal kopyalamada bi sorun var galiba
sırada bekletiyor upload etmiyor işemiyor sadece sırada diyor yeni kanalı eklediğim halde [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
Bot düzelmişmi ?
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] deneme süresi varmı hocam
Sanırım biraz şansla ilgili ben botla kalıcı veya büyük bir sorun hiç bir zaman yaşamadım..Şu ana kadar özellikle video yüklemelerinde hiç bir sorunla karşılaşmadım..Konudaki yorumlardan ziyade deneme süresiyle kendiniz test edin kendiniz karar verin hocam..
Video'larınız havuzunuzda takılı kaldığında ve yüklemeler devam etmediğinde "Yükleme Havuzum" sayfasındaki "Tüm Yüklemeleri Durdur" butonuna tıklamanız ve sonra "Tüm Yüklemeleri Devam Ettir" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Bu sayede havuzunuz tekrar çalışmaya başlayacaktır.sırada bekletiyor upload etmiyor işemiyor sadece sırada diyor yeni kanalı eklediğim halde @Lastwisher
Özel mesaj ile dönüş yapılmıştır.
Kanal kopyalama sorunu hala devam ediyor sizde demi oyle arkadaşlar
Bu konuda bir çalışma yapmıştık. Hesabınızı inceleyebilmemiz için UploadExtra üzerinden destek talebi oluşturur musunuz? Destek talebinizde kopyalamaya çalıştığınız kanal URL'ini de gönderirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.Botu aldik son zamanlarda hep sıkıntı çıkartıyor kanal kopyalama da eklntide havuzda videolar kalıyor o.kadar uğraşma çöp oluyor vb.birçok hata bu hatalar duzltilene kadar süre gidiyor lisans doluyor yetkililer bu sorunları bir an önce cozerse sevinirim.
Destek talebiniz üzerinden dönüş yapılmıştır.merhabalar firefox eklentisi tam olarak çalışmıyor ve eklenen videolar sırada bekletiliyor havuzu durdur ve devam ettir dediğimizde herhangi bir gelişme olmuyor.
bu konuda acilen yardımcı olursanız sevinirim
iyi çalışmalar
Destek talebinizle ilgileniyorum. Bir karışıklık olmuş anlaşılan.Vds aldim hocam ayni andada sure uzattim. Vds de sorun oldu hocam kalan gun 3 diyor![]()
destek talebini yolladim ilgilenirseniz sevinirim .
Şu an yurt dışında olduğum için skype'a giremiyorum. Birkaç gün sonra döneceğim. Dilerseniz destek üzerinden görüşebiliriz.@Lastwisher hocam skypedan yazar mısınız?
Destek talebinizle ilgileniyorum. Bir karışıklık olmuş anlaşılan.
Şu an yurt dışında olduğum için skype'a giremiyorum. Birkaç gün sonra döneceğim. Dilerseniz destek üzerinden görüşebiliriz.
sunucular aşırı yavaş video yüklüyor şuan hocam
Yazdım hocam destekten büyük sıkıntıdayım![]()
Gerçekten ilgileriniz için çok teşekkür ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.