Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

önyargılı davranmak istemiyorum muhtemelen (ciddi) bi sebebi vardır ve kacacak halide yoktur adresi belli.
biraz daha süre verelim arkadaşa.

K.bakmayın arkadaşlar ama bu saatten sonra çok oldular. Botcu mtlaka dönücekdir. Döndüğünde Cuma gününden itibaren olan süreyi telafi etmesi gerekir. Bot+Dedicatedların O kadar Parayı veripde daha fazla rezil olmaya gerek yok.

Bu botun diğer malum forumda da konusu var ve ben orada metsanraf nickiyle neler yazdım neler...yok arkadaş ne bir destek ne bir cevap...herkes mağdur durumda şu an ama sorumlusu yada sorumluları hizmet sağlayıcıları ortada yok...
Nasıl olur neler yapılır bilmiyorum ama adminlerin derhal bu duruma müdahale etmesi gerek...Artık insanlar yavaş yavaş dolandırıldıklarını düşünmeye başladılar(bende dahil) ve haklılar...Bu kadar sorun sıkıntı yaşanırken kimsenin ortada olmayışı pek hayra alamet değil...Botu kullanan ve sorun yaşayan arkadaşlar olarak eminim ki öncelikli derdimiz botun çalışamaması değil gereken ilgi alakanın gösterilmemesi...Ücretini peşin peşin aldığınız ancak sunamadığınız bir hizmetiniz varsa,sorunların ayyuka çıktığı bir ortamda çözüm üretmek yerine hala ''3 adet dedicated kaldı yetişen alır'' diyerek ticaret(yada çok afedersiniz ama sahtekarlık) peşinde koşuyorsanız kusura bakmayın ama siz bu işi ya bilmiyorsunuz yada art niyetli ticaret yapıyorsunuz demektir...

Bunca insan şikayet edip derdini dile getiriyor ve siz hala ortada yoksunuz...Kimse haberimiz yoktu sorundan diyeceğinize inanmaz bunu sizde çok iyi biliyor ve bence burayı an ve an takip ediyorsunuz...Adam gibi ortaya çıkın ve insanlara tatminkar bir açıklama yapın artık...Tabi bir açıklamanız varsa!!! yeter sabrımız kalmadı...hem paramız hemde zamanımız kayboldu...Telafisi mümkün olmayan bir yola girmeden,sessiz kalmak yerine ortaya çıkın ve çözüm üretin artık...!!!!!!!!!

paraları iade edin herkes yoluna baksın.

Bottan alayım diye uzun zamandır bakıyorum sorunsuz bir gününe denk gelemedim konuda hep olumsuz yorumlar Allahtan almamışız kaç gündür hali hazırdaki müşterilere destek yok.. Zaten kullandığım iki bot vardı 3. bir bot arayışındayım. Bu botu yüzde yüz listemden sildim. Sizlerede Allah kolaylık versin.. Umarım sıkıntılarınız tez zamanda çözülür.

@fatihbaz kaç ölü kaç yarali çıkar diyon bu konudan :P
67

gördügüm kadarıyla konuda küfür,hakaret,yalan yanlış şeyler yok hocam.söylenenlerin fazlası var,eksigi yok.son 3-5 sayfada degil en az son 50 sayfa bunlarla dolu ve görüldügü üzere bende bu botun kullanıcısıyım,daha önce sorunları sürekli dile getirdim ve getirmeyede devam ediyorum.en son arkadaş yurt dışındayım,kesin ve kalıcı çözümler getiricem dedi fakat ne yazıkki ben bi gelişme göremiyorum.ben bu botu aldıgım ilk günlerde ne sorunlar yaşadıysam hepsi duruyor hala.üstelik azalmıyor,aksine sürekli artıyor.daha önceki sorunlardada defalarca düşündüm satış konusunu kapatmayı ama forumdaki kullanıcılar magdur olmasın dedim.şuanki duruma bakıyorumda,bundan kötü olamayız heralde diyerek konuyu kilitlemek durumundayım.

not : konuyu kilitleme nedenim özellikle müşterilerin sinirlerine hakim olamayıp yanlış bişeyler söylemesini engellemektir.para verdiginiz ama hizmet alamadıgınız için sinirlisiniz haliyle ve agzınızdan pişman olacagınız şeyler çıkabilir.sonuç olarak haklı iken haksız duruma düşmeyin,küfür filan edip banlanmayın diye konuyu kilitledim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bende bot şuan çalışmıyor başka sorun yaşayan var mı?

malesef bizde de sıkıntı mevcut:(

site çok agır,kasıyor sayfalar arası geçiş hatta açamadıgı oluyor.açsakta attıgımız videolar havuzda kaldı öyle,ilerlemiyor.
edit : bu mesajı attıkdan sonra tamamen gitti :D

şu anda 2 saattir atmak içinb ugrasıyorum hiçbir video atamadım videoyu atmaya başlamıyor bile ilgilenirmisin hocam sana zahmet :/

Ne zaman ilgileneceksiniz acaba bu durumla hala aynı hayır yazmıyalım diyoruz bekliyoruz ama yok acılmıyor

vGvQ2fn.png

Düzeltilip düzeltilemeyeceğinin bilgisi verilirse ona göre yatıp veya yatmayacağız.

sorun hala devam ediyor.
Error 522 Ray ID: 1dfe2f5e02f6073d • 2015-05-01 20:20:20 UTC
Connection timed out

bi kanal cekelim dedik olmadı :)

1 gün ek süre hediye edicekmisiniz, diğer botcu arkadaşlar ek süre hediye ediyordu :) ?

botta son bir gün süre uzatmam laızmdı 50 kanal var egerki bu hatadan dolayı o kadar kanal bottan düşerse artık ne yaparız bilemiyoorum bi cvp veren de yok

Hocam ne zaman düzelecek bot 2 gündür bişey atamıyoruz.

Durum : SAbahtan beri havuz beklemede ...

Bu kadar berbat olamaz bot hala videolar sırada havuzda bekleniyor kimse ilgilenmiyor botta süreden çok bizim vaktımiz boşa gidiyor bunun telafisi yok aldığımıza pişman oluyoruz

Bi açıklama yapın en azından

bot ne durumda şu an video çeken var mı ?

Dünden beri aynı sorunlu bot şuan ....

Dünde 4-5 saat bota giriş yapılamadı. Bugun de 1,5 saattir giriş yapılamıyor. Bir sorun var..

Güncel// Sorun hala devam ediyor.Sorunla ilgili bir açıklama yapıldı mı

bota giriş yapılmıyorrr :( kanalımın birisi gümlemiş silicektim giremedim

@Lastwisher bi zahmet olmazsa kaç gündür girilemeyen bota herkese ek süre eklemelisinz

adamların umrunda olmuyor ki sen botu yavaş kullanmışsın kullanmamışsın. az samimiyete davet ediyorum her yeni gün sorun olmaz ki arkadaş..

önyargılı davranmak istemiyorum muhtemelen (ciddi) bi sebebi vardır ve kacacak halide yoktur adresi belli.
biraz daha süre verelim arkadaşa.

K.bakmayın arkadaşlar ama bu saatten sonra çok oldular. Botcu mtlaka dönücekdir. Döndüğünde Cuma gününden itibaren olan süreyi telafi etmesi gerekir. Bot+Dedicatedların O kadar Parayı veripde daha fazla rezil olmaya gerek yok.

Ne olacak cevap vermiyor da. Kesin ciddi bir sorun vardır.

Bu botun diğer malum forumda da konusu var ve ben orada metsanraf nickiyle neler yazdım neler...yok arkadaş ne bir destek ne bir cevap...herkes mağdur durumda şu an ama sorumlusu yada sorumluları hizmet sağlayıcıları ortada yok...
Nasıl olur neler yapılır bilmiyorum ama adminlerin derhal bu duruma müdahale etmesi gerek...Artık insanlar yavaş yavaş dolandırıldıklarını düşünmeye başladılar(bende dahil) ve haklılar...Bu kadar sorun sıkıntı yaşanırken kimsenin ortada olmayışı pek hayra alamet değil...Botu kullanan ve sorun yaşayan arkadaşlar olarak eminim ki öncelikli derdimiz botun çalışamaması değil gereken ilgi alakanın gösterilmemesi...Ücretini peşin peşin aldığınız ancak sunamadığınız bir hizmetiniz varsa,sorunların ayyuka çıktığı bir ortamda çözüm üretmek yerine hala ''3 adet dedicated kaldı yetişen alır'' diyerek ticaret(yada çok afedersiniz ama sahtekarlık) peşinde koşuyorsanız kusura bakmayın ama siz bu işi ya bilmiyorsunuz yada art niyetli ticaret yapıyorsunuz demektir...

Bunca insan şikayet edip derdini dile getiriyor ve siz hala ortada yoksunuz...Kimse haberimiz yoktu sorundan diyeceğinize inanmaz bunu sizde çok iyi biliyor ve bence burayı an ve an takip ediyorsunuz...Adam gibi ortaya çıkın ve insanlara tatminkar bir açıklama yapın artık...Tabi bir açıklamanız varsa!!! yeter sabrımız kalmadı...hem paramız hemde zamanımız kayboldu...Telafisi mümkün olmayan bir yola girmeden,sessiz kalmak yerine ortaya çıkın ve çözüm üretin artık...!!!!!!!!!

paraları iade edin herkes yoluna baksın.

Bottan alayım diye uzun zamandır bakıyorum sorunsuz bir gününe denk gelemedim konuda hep olumsuz yorumlar Allahtan almamışız kaç gündür hali hazırdaki müşterilere destek yok.. Zaten kullandığım iki bot vardı 3. bir bot arayışındayım. Bu botu yüzde yüz listemden sildim. Sizlerede Allah kolaylık versin.. Umarım sıkıntılarınız tez zamanda çözülür.

@fatihbaz kaç ölü kaç yarali çıkar diyon bu konudan :P
67

Öncelikle tüm müşterilerimizden özür dilerim.

Sistemdeki hız sorunları ile ilgili sunucularda bir optimizasyon çalışması başlattık. Bu çalışma sebebiyle çalışmaların yapıldığı sunucular devre dışı bırakıldı. Çalışma yapılmayan sunucular işlemlere devam etti. Fakat haftasonu yoğunluk yaşandığı için eksik çalışan sunucular tamamen kilitlendi ve havuzlarda birikme meydana geldi. Sorunu çözebilmek için çalışmayı hızlı bir şekilde başlattık fakat sorunu çözmek beklediğimizden uzun sürdü. Bu süre zarfında sistemi bir an önce aktifleştirmek için oldukça yoğun bir mesai harcadık ve forumda ve diğer platformlarda online olamadık.

Bu konuda bir bilgilendirme eksikliğimizin olduğunun farkındayız. Bu hatamızdan dolayı sizlerden özür diliyoruz.

Şu an tüm sunucuları tekrar aktifleştirdik kullanıcılarımızın kaybını telafi edebilmek adına lisanslarına +3 gün ilave ettik. Sunucular şu an tam kapasiteyle çalışıyor. 2 gün içinde 2 adet yeni sunucuyu daha sisteme entegre edeceğiz.

Mağdur ettiğimiz tüm müşterilerimizden tekrar özür diliyorum. Tekrar böyle bir sorun yaşatmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Son 2-3 gündür olan sıkıntılardan dolayı botu yenilemekten vazgeçtim. Fakat ben ödeme yapmak istemiyorken otomatik ödemeden süre bitince para çekilmiş.. Ödemenin iade edilmesini istiyorum.. @Lastwisher

İade işlemiyle ilgili muhasebeye talimat verdim. İadeniz gerçekleşecektir.

olabilir sunucuda patlar , bozulur veya sağlık sorununuz olur veya herangi bi sorun cıkabilir hepsini kabul ediyoruz

burada tek sorumsuzluk bukadar insanı 1 mesaj ile bile bilgilendirmemeniz 3 gün boyunca.

tekrardan kolay gelsin.

değişen bir şey yok...yükleme havuzu yine sırada bekletiyor videoları ve çalışmıyor...

Edit:3 gün sonra ilk defa çalışmaya başladı şu an hadi hayırlısı...

Son düzenleme:
olabilir sunucuda patlar , bozulur veya sağlık sorununuz olur veya herangi bi sorun cıkabilir hepsini kabul ediyoruz

burada tek sorumsuzluk bukadar insanı 1 mesaj ile bile bilgilendirmemeniz 3 gün boyunca.

tekrardan kolay gelsin.

Bu konudaki hatamızın farkındayız. Sizi tekrar böyle bir durumla karşılaştırmamak için elimizden gelen gayreti gösterecek ve olası sorunlarda buradan bilgilendirmede bulunacağız. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz.

değişen bir şey yok...yükleme havuzu yine sırada bekletiyor videoları ve çalışmıyor...

Edit:3 gün sonra ilk defa çalışmaya başladı şu an hadi hayırlısı...

3 gündür havuzlarda büyük bir birikme olduğu için yüklemeye biraz geç başlamış muhtemelen. Tekrar yüklemelerinizin başlamış olmasına sevindim.

hocam bir de malum boş kanallarda bile gizli video mevcut. az önce manuel olarak bir video yukledim tümünü para kazan aç dedim 2 video güncellendi dedi. bu gizli videoyu biz birebir kanal kopyalarken farkında olmadan kopyalıyoruz sanırım. o yuzden index almıyor kanallar. acaba kanalları oldugu gibi kopyalamak yerine url adreslerini girerek spamlamak bir cozum olur mu? ayrıca toplu kopyalamanın hızlı biçimde havuza atarken bir limit sınırı yok. yani ben istiyorum ki havuza hızlı biçimde 50 tane veya benim belirledigim rakam kadar tarih sıralamasına gore atsın. bu özellik botlar>genel>yotube de var ama orası da havuza çok yavaş alıyor. Bnunla ilgili bir duzenleme yapılmasını öneririm.

Hocam 3 gün süreyi sadece lisanslara değil. Vds ve dedicatedlerimizede istiyoruz.

hocam bir de malum boş kanallarda bile gizli video mevcut. az önce manuel olarak bir video yukledim tümünü para kazan aç dedim 2 video güncellendi dedi. bu gizli videoyu biz birebir kanal kopyalarken farkında olmadan kopyalıyoruz sanırım. o yuzden index almıyor kanallar. acaba kanalları oldugu gibi kopyalamak yerine url adreslerini girerek spamlamak bir cozum olur mu? ayrıca toplu kopyalamanın hızlı biçimde havuza atarken bir limit sınırı yok. yani ben istiyorum ki havuza hızlı biçimde 50 tane veya benim belirledigim rakam kadar tarih sıralamasına gore atsın. bu özellik botlar>genel>yotube de var ama orası da havuza çok yavaş alıyor. Bnunla ilgili bir duzenleme yapılmasını öneririm.

Kopyaladığınız kanaldaki gizli video'ları Youtube bize de göstermiyor. Bu yüzden gizli video'ları almamalı. Sorunu destek üzerinden detaylandırır mısınız? Kopyaladığınız kanalların video'ları doğrudan kanallarınıza yüklenmiyor. Havuzunuza atılıyor. Havuzdaki yükleme limitlerini ayarlayarak belirlediğiniz sürelerde yükleme yapabilirsiniz.

Hocam 3 gün süreyi sadece lisanslara değil. Vds ve dedicatedlerimizede istiyoruz.

İlaveyi lisanslarla birlikte VDS, Dedicated ve diğer tüm eklentilere (Bronz paket kullanan kullanıcılarımızın haricen aldığı spinner ya da özgünleştirme eklentileri gibi) de uyguladık.

Destekten önerilerimi ve yukarıdaki söylemek istediğimi detaylandırdım hocam.

Kopyaladığınız kanaldaki gizli video'ları Youtube bize de göstermiyor. Bu yüzden gizli video'ları almamalı. Sorunu destek üzerinden detaylandırır mısınız? Kopyaladığınız kanalların video'ları doğrudan kanallarınıza yüklenmiyor. Havuzunuza atılıyor. Havuzdaki yükleme limitlerini ayarlayarak belirlediğiniz sürelerde yükleme yapabilirsiniz.

arkadaşın bahsettigi video kanala atılıyor hocam,geçen gün bi arkadaşın havuzunda gördüm o videoyu.kısacası kanalı direk alıp yükler,havuza bakmazsak arada kaynıyor.kanala ne yüklüyor bu bot diye havuza bakarsak,farkedip sileriz yoksa alıp yüklüyor onuda :)

edit : aynısı kullandıgım diger bottada var yani demek istedigim bu bota özel bi sorun degil bu,diger bottada ne atıldıgına bakmazsak arada o videoyu atıyor botlar şuan :)

Son düzenleme:
şu an video işlenmiyor 1 tane video attı 45 dk lık videoyu 3 dk attı.. beyler toplu kanal kopyala yerine link clump ile linkleri toplu alabilirsiniz sonra çoklu video ekle de eklersiniz ben hiç bi zaman kanal kopyalama kullanmadım eksikde alabiliyor bazen api vs den dolayı..

Destekten önerilerimi ve yukarıdaki söylemek istediğimi detaylandırdım hocam.

Destek mesajınızı inceliyorum.

arkadaşın bahsettigi video kanala atılıyor hocam,geçen gün bi arkadaşın havuzunda gördüm o videoyu.kısacası kanalı direk alıp yükler,havuza bakmazsak arada kaynıyor.kanala ne yüklüyor bu bot diye havuza bakarsak,farkedip sileriz yoksa alıp yüklüyor onuda :)

edit : aynısı kullandıgım diger bottada var yani demek istedigim bu bota özel bi sorun degil bu,diger bottada ne atıldıgına bakmazsak arada o videoyu atıyor botlar şuan :)
İlginçmiş gerçekten. Şu an kanal kopyalamayı incelemeye başladım.

şu an video işlenmiyor 1 tane video attı 45 dk lık videoyu 3 dk attı.. beyler toplu kanal kopyala yerine link clump ile linkleri toplu alabilirsiniz sonra çoklu video ekle de eklersiniz ben hiç bi zaman kanal kopyalama kullanmadım eksikde alabiliyor bazen api vs den dolayı..

Eğer video'ları silmediyseniz destek üzerinden linklerini göndermeniz mümkün mü?

Son Durum: 3 günlük kesinti sonucu havuzda çok büyük bir birikme meydana geldi. Şu an tüm sunucularımız bu birikimi eritmek için tam kapasiteyle çalışıyor. Bazı kullanıcılarımızın havuzlarında takılma oluştuğunu gözlemledik. Yeni bir sunucuyu 1 saat içinde hizmete alacağız. Bu işlem rahatlama sağlayacaktır.

Son düzenleme:
ZDQQ90.jpg

hocam bahsettiğim olay. toplu olarak kanalı birebir kopyaladıgımda bu gizli videoyu da cekiyor bot. bu yuzden her yükledigimiz kanal topluluga dusuyor sanırım. bu urlyi yüklemeyi yasaklayabilirseniz sanırım sorun cozulur. destekteki etiket başlık optimizasyon ile ilgili düşüncelerimi dikkate alırsanız topluluk sorununu bir nebze de olsa halletmiş oluruz. iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri