hocam bahsettiğim olay. toplu olarak kanalı birebir kopyaladıgımda bu gizli videoyu da cekiyor bot. bu yuzden her yükledigimiz kanal topluluga dusuyor sanırım. bu urlyi yüklemeyi yasaklayabilirseniz sanırım sorun cozulur. destekteki etiket başlık optimizasyon ile ilgili düşüncelerimi dikkate alırsanız topluluk sorununu bir nebze de olsa halletmiş oluruz. iyi çalışmalar
Bu videoyu kaldırdım şimdi, hiçbir şekilde eklenmeyecek şekile aldık. Artık eklemez.
evet etiket açıklama çok giriyor linkleri kaldırmıyor açıklamalardan destekten öneride bulundum etiket açıklama boş şekilde ekleme olsa diye bekliyoruz umarım kısa sürede yapılır şu topluluk olayları iyice artmışken..
Etiket çok giriyor derken, daha az mı etiket girilsin istiyorsunuz anlayamadım tam olarak ?
1 gün normal çalıştı gene atmıyor videoları ....
Valla hala havuzda 52 video duruyor şuan video atmıyor bot.
Sorun giderildi.
pcden uploadda sorun yaşayan var mı?
Destekten detaylı yazarsanız bakalı durumunuza.
hocam bana eklenmemiş lisans en son 18 gün vardı suan da 15 kontrol edermisiniz acaba
Tabi üstadım destekten yazın bakalım.
*Videoları 1 saat havuzda beklettikten sonra şimdi ne indiriyor nede yüklüyor..
*tüm videolar tek tek hata veriyor..
*1 tane düzgün yüklese 3 tane eksik yüklüyor(20dklık videoyu 8 sn yüklemiş)
*720p olan kaynak videoyu benim kanalıma 360p yüklüyor
........
Merhaba,
Havuzda bekleme sorunu şu anda çözülmüş olmalı. Ek sunucuları soktum devreye.
Tüm videolarda tek tek hata veriyor dediğiniz sanırım siz bir sorun yaşıyorsunuz, diğer kullanıcılarda ekliyor sorunsuz bir şekilde. Aldığınız hatayı bana destekten yazarsanız inceliyip çözelim.
Videolar 720p yükleniyor şu anda, ileride tekrar 480e geri çevireceğim. Videoyu yükledikten hemen sonra bakıyorsanız önce 360 sonra 480 en son 720p yükler biraz bekleyip tekrar deneyin.
sanırım yine yogunluktan bazı serverlar tıkandı. zaten 720p atması için çok istek olmuştu ama aşırı yoğunluk oluşturdugu için böyle yapmıslardı.
Hatırlarsanız bir süre için 720ye almıştım, şu anda halen 720p ama yakında geri döneceğiz 480e
@
Lastwisher
720p yi 720 olarak atmasa olurdu 480p'de kabülumuz..
720 üstadım, biraz bekleyip tekrar bakın videonuza ekleniyordur.
Çoğu videoya etikette girmiyor!! Acil bi toparlayın şu botu ya. Dökülüyor. destekden yazıldı.
---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------
Arkadaşlar birde 1 VPS nin üstüne 2.yi alırken çok dikkat edin. 1.Aldığınızın süresini giriyor yani 1.aldıgınızda 18 gün varsa yeni aldıgınızada 18 gün veriyor. Bugün başıma geldi..
Vps ile ilgili durumunuzu destekten yazarmısınız ekleyelim eksik süreyi. Etiket girmeyen bir videonuzu da söylerseniz ona da bakalım.
şimdi atmaya başladı arkadaşlar
Extra sunucuları devreye aldım şu anda 7x24 monitoring yapıyorum. Akşam yine saat 8-9a kadar izlemeye devam edeceğim.
Bunun dışında bir kaç gün sadece uploadextrayı izliyor olacağım, gördüğünüz sorunları destekten bildirirseniz hemen düzenlemeye gidelim.
Bu hafta sonu hepimiz için sıkıntılı geçti. Gerçekten çok olan dışı bir durumdu, şu anda durumu stabil bir hale getirdik. Gördüğünüz bir sorun olursa lütfen destekden bildirin bana.
Bu arada 1-2 güne kadar uploadextra ana sunucusunu taşıyacağız. Bu hafta sonu yaşanan sorunun tekrar yaşanmaması için, rock 1 2 ve 3 arasında bağlantıları 1 gbit hale getireceğiz dolayısı ile yüklenmelerde önemli bir artış ve hız bekliyoruz.
Bu süreçte bize destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.