Uploadextra Dailymotion Botu

• Kullanıcı Lastwisher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Video İndirme Ve Yükleme Programları
bilgisayarımdan mp4 uzantılı video eklemeye çalışıyorum ancak şöyle bir hata alıyorum

"Videonuz avi,mp4,mkv yada flv formatında değil.Göndermiş olduğunuz video"

değişik videolarla da denedim ancak aynı hatayı alıyorum

Bot bozuk arkadaş ilgilenmiyor ilgisi sıfır parayı vurdu geri çekildi sanırım

Şu tarz yazıları çok seviyorum parayı vurdu kaçtı, son haber aldığımıza göre urugaya yerleşmiş gibi :)

Yaklaşık 10 yıldır buradayız, merak etmeyin herşey ile ilgileniyoruz, şu anda uploadextrada bir optimizasyon yapıyoruz.

2-3 saat kadar sürecek. Sonrasında tek tek ilgileneceğiz sorunlarla.

Youtube video indirilemiyor hatası alıyorum. Destekten yazdım ama cevap alamadım.Bu sorunla ilgili bilgi talep ediyorum.@Lastwisher

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Botta sıkıntılar var. Kanalda 2 gündür bir şey yüklenmemesine rağmen sınır olduğunu söylüyor bot ve 2 saat sonra denenecek diyor. Muhtemelen farklı ip kullanılmadığı için böyle oluyor. Ayrıca çoğu dailymotion videosunu indiremiyor. Bu sorunlar çözülmeyecekse para iadesi rica ediyorum. 2 gündür hiçbir şekilde yükleme yapamadım.

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 12:25 ----------

Saçmalıkla dolu bir bot ya bu. Para verdik boşa. Yükleme havuzuna kanal URL girerek kanal kopyalama yapıyorum. Kanalda olmayan 2-3-4 dakikalık saçma sapan nereden bulduğunu anlamadığım videoları atıyor.

@Lastwisher Botta sıkıntılar var. Kanalda 2 gündür bir şey yüklenmemesine rağmen sınır olduğunu söylüyor bot ve 2 saat sonra denenecek diyor. Muhtemelen farklı ip kullanılmadığı için böyle oluyor. Ayrıca çoğu dailymotion videosunu indiremiyor. Bu sorunlar çözülmeyecekse para iadesi rica ediyorum. 2 gündür hiçbir şekilde yükleme yapamadım.

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 12:25 ----------

Saçmalıkla dolu bir bot ya bu. Para verdik boşa. Yükleme havuzuna kanal URL girerek kanal kopyalama yapıyorum. Kanalda olmayan 2-3-4 dakikalık saçma sapan nereden bulduğunu anlamadığım videoları atıyor.

bu resim forumda benim koydugum resim ve 1 sene önceydi.
sorun var dediğimde bana ithamlarda bulunup bastırdı beni ben de haram olsun deyip pes etmiştim.

anlaşılan o ki 1 senedir hiç bişey değişmemiş. yeni magdurlar gelmiş.
forum yöneticileri artık bu işe bi el atsın.

modların ilgisizliği nedeniyle yeni yeni magdurlar oluyor.

en azından uploadextra dm yükleme husunda sorun oldugunu açıklasın ki insanlar bunu bilsin yeni magdurlar olmasın.

nacizane önerim bu,

bu resim forumda benim koydugum resim ve 1 sene önceydi.
sorun var dediğimde bana ithamlarda bulunup bastırdı beni ben de haram olsun deyip pes etmiştim.

anlaşılan o ki 1 senedir hiç bişey değişmemiş. yeni magdurlar gelmiş.
forum yöneticileri artık bu işe bi el atsın.

modların ilgisizliği nedeniyle yeni yeni magdurlar oluyor.

en azından uploadextra dm yükleme husunda sorun oldugunu açıklasın ki insanlar bunu bilsin yeni magdurlar olmasın.

nacizane önerim bu,

Aynen öyle. Dailymotion'dan kanal çekmiyor. Dailymotion'dan kanal çekmeye çalıştığımda rastgele videolar atıyor. Dailymotion'dan düzgünce çekiyormuş gibi botlar bölümünde de Dailymotion.com görünüyor.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] api key aldım fakat Hatalı ClientID yada hatalı Client Secret
diye hata alıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Hiç bulaşmayın Dailymotion için. Elle yükleyin daha sağlıklı olur. 1 ip kullanıyor muhtemelen ve bot indirmesi bozuk, yükleme yapmıyor. Rastgele videolar atıyor.

Şu tarz yazıları çok seviyorum parayı vurdu kaçtı, son haber aldığımıza göre urugaya yerleşmiş gibi :)

Yaklaşık 10 yıldır buradayız, merak etmeyin herşey ile ilgileniyoruz, şu anda uploadextrada bir optimizasyon yapıyoruz.

2-3 saat kadar sürecek. Sonrasında tek tek ilgileneceğiz sorunlarla.

YouTube video yükleme kanal çekme log hatası veriyor kaynaktan indirelemedi hatası veriyor bı sitryle ilgilenin sizde kazanın bizde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri