Uploadextra Dailymotion Botu

• Kullanıcı Lastwisher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Video İndirme Ve Yükleme Programları
Bekledigim ozellik cikmis :) youtube parnere fena darbe vurdu dm calisayim biraz da :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam browser eklentisi çalışmıyor mu? ben yükledim ama sürekli başlangıç sayfasında gözüküyor. preferences kısmında giriş yapıyorum varsayılan kanal diyor onuda seçiyorum ama hala aynı. belki hata bendedir bi kullanım videosu filan var mı? bu arada daha bugün aldım botu elinize sağlık. @Lastwisher

edit: tamam hallettim youtube ta (yani video olan bir sayfada) eklentiye tıklayınca kanallar listeleniyormuş.

Son düzenleme:
arkadaşlar botu ilk defa kullanıyorum dailymotion yükleme alanı nerde bulamadım

arkadaşlar botu ilk defa kullanıyorum dailymotion yükleme alanı nerde bulamadım

yani doğru anladıysam eğer, öyle bir alan yok.

Kanal eklerken YT veya DM olarak kanalını ekliyorsun. Sonra hangi kanala video atıcaksan, o kanal nereye bağlandı ise oraya yüklüyor.

Arkadaşlar,

Uploadextradan server aldığımızda, ayrıca lisansta almamız gerekiyormu. Yani bende 30 TL değerinde Silver Lisans var, üzerine 90 TL lik server aldığımda ay sonu maliyetim 90 mı, 120 mi ?

Arkadaşlar işler güzel gidiyor genel grafiklere bakıyorum şimdiden 4 haneleri almış arkadaşlar var. Işık göründü hep beraber yükleniyoruz.

Arkadaşlar bir türlü bulamadım, eklediğimiz kanalları normal tarayıcıda görebileceğimiz bir link varmı botta ?

hocam takipçi tam olarak nasıl çalışıyor. youtube kanalını ekliyorum takip etmesi için ama şimdiye kadar bir video bile yakalamadı. halbuki takip ettiğim kanal sürekli içerik yayınlıyor ama takipçi yakalamıyor. @Lastwisher

ek olarak şu an yt ile bağlantıda sıkıntı var sanırım havuza eklediğim tüm videolar güncelleniyor kısmında kalıyor yüklenmiyor.

durum şu; bu şekilde uzayıp gidiyor liste yükleme yapılmıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir türlü bulamadım, eklediğimiz kanalları normal tarayıcıda görebileceğimiz bir link varmı botta ?
Var üstadım kanallarım sekmesinde d ikonuna tıklarsanız direk açar.
hocam takipçi tam olarak nasıl çalışıyor. youtube kanalını ekliyorum takip etmesi için ama şimdiye kadar bir video bile yakalamadı. halbuki takip ettiğim kanal sürekli içerik yayınlıyor ama takipçi yakalamıyor. @Lastwisher

ek olarak şu an yt ile bağlantıda sıkıntı var sanırım havuza eklediğim tüm videolar güncelleniyor kısmında kalıyor yüklenmiyor.

durum şu; bu şekilde uzayıp gidiyor liste yükleme yapılmıyor.
Merhaba, bi destek açarsanız konu ile ilgili oradan inceleyelim.

---------- Spam Engelliyici 11:23 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

Bu arada arkadaşlar dailymotion kanal satışımız başladı.

http://www.ytpara.com/uploadextra/83649-uploadextra-dailymotion-kanal-satisi.html#post1162414

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] üstad, hesap bilgilerimi değiştirdim, şimdi ne yenisi ne de eskisiyle giriş yapamıyorum.

iletişim bölümünden yazarsanız arkadaşlar yardımcı olsunlar.

Deneme süresi verir misiniz aynı nick dünde yazdım

Üstadım destekten yazarsanız arkadaşlar aktif edeceklerdir.

Arkadaşlar dailymotion limitlerde bir güncelleme daha yaptık, yeni bir limitasyon koymuşlardı artık bundan etkilenmiyor sistem. iyi çalışmalar.

botlar kısmındaki dailymotion botuna kanal linki girip kanalı kopyalama özelliği eklenebilir mi? yada var mı bu özellik tam çözemedim. ayrıca aşağıdaki hatayı alıyorum [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
xxxxx isimli video eklenirken youtube Can't find object `DM_Channel/1` for `channel' parameter hatası verdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri