ups bilgisayarımı yolda düşürmüş.

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Hakim karşısında vallahi kargocu öyle aldı demek kendine güveniyor diyemiyorsun işte. Hakimin sana soracağı sen ürünü nasıl teslim ettin paketledin mi olacak.

Senin kendine ne kadar güvenin varsa onlarında kendine o kadar güveni var.

Kargoyu teslim ettiğinde sana form vereceklerdi onun arkasında gerekli şartlar yazıyor sigorta hakkında ordan okuyup sonucuna ulaşabilirsin.

direk cihazı aldı herhangi bir kağıt evrak vermedi. ayrıca cihazı teslim aldıktan sonra tüm sorumluluk onlarda bende değil. ya paketlemediğim icin almayacaklardı yada sapa sağlam teslim edeceklerdi.

Suç sizin hocam kusura bakmayın.Elektronik ürün gönderiyorsunuz kırılacağını hiç düşünmüyor musunuz ? Havalı ambalaja koyabilirdiniz.Eşya taşırken naylon baloncuklar satılıyor 3 liraya alıp sarsaydınız keşke bu saatten sonra hiçbirşey ispat edemezsiniz.

Kargocu eleman ben kırık teslim aldım dese hiçbir hak iddaa edemezsiniz.Elinizde hiçbir belgeniz yok sağlam gönderdiğinize dair.Geçmiş olsun

lenovodan servis talebi oluşturmuştum. ups geldi cihazı olduğu gibi aldı orjinal paketi yada başka bir paket olmadığı için cihazı olduğu gibi alıp kendisi paketlemiş yolda düşürmüş. servis kabul etmemiş cihazı geri geldi tutanak oluşturacaz adam oluşturmadı benim yanımda gitmiş şubede oluşturmuş

cihazı tutanakla birlikte tekrar servise vermiş servis tutanağa bakmış beni suçlu bulduğu için kabul etmemiş. paketlemeyi kargo elemanı yapmış üstelik yolda sert bi şekilde düşürmüş büyük ihtimalle ups suçu bana atacaktır.

eğer ups bana suçu atarsa tüketici hakları mahkemesine başvurmayı düşünüyorum.

sonuç ne olur yada tavsiyesi olan varmı ?

Suç sizin hocam kusura bakmayın.Elektronik ürün gönderiyorsunuz kırılacağını hiç düşünmüyor musunuz ? Havalı ambalaja koyabilirdiniz.Eşya taşırken naylon baloncuklar satılıyor 3 liraya alıp sarsaydınız keşke bu saatten sonra hiçbirşey ispat edemezsiniz.

Kargocu eleman ben kırık teslim aldım dese hiçbir hak iddaa edemezsiniz.Elinizde hiçbir belgeniz yok sağlam gönderdiğinize dair.Geçmiş olsun

bir şey ıspatlamama gerek yok herşey ortada %99 kargo suçlu bunu ups te biliyor

bir şey ıspatlamama gerek yok herşey ortada %99 kargo suçlu bunu ups te biliyor

Suç tamamen ups un ve bunun farkındadırlar büyük olasılıkla şanslarını deniyorlar peşini bırakmayın.O cihazın ücretini bile alırsınız geri.Eğer öylesine bir firma olsaydı tamada anlaşmalı firma kendileri paketlemek zorundalar tamamen onların hatası

Suç tamamen ups un ve bunun farkındadırlar büyük olasılıkla şanslarını deniyorlar peşini bırakmayın.O cihazın ücretini bile alırsınız geri.Eğer öylesine bir firma olsaydı tamada anlaşmalı firma kendileri paketlemek zorundalar tamamen onların hatası

ben mahkemeye bile veririm benim için sıkıntı yok paketlemeyi kendileri yapmış tutanakta paketleme yaptığım gözüküyor yok bilmem kutu ezik silikon koyulmamış vs vs.

Bizim sanayinin orda adını vermiyim kargo şubesinde arabaya yükleme yapılıyordu, adamlar paketlerle futbol oynuyor ayağıyla vuruyor, karpuz atar gibi sallıyordu kolileri. Videosu da var ama başımız belaya girer diye sürmedik piyasaya.

önce şikayet et genel müdürlüklerine sonra mahkemeye ver.

bi dosya yok ortada ups öyle diyor tanzim talebi için cihazı almam gerekiyormuş bende almayacağım diyorum afedersiniz ama bu ib*elerin sağı solu belli olmaz bırakıp giderler cihazı sonra hiç bir hak talep edemem.

---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

Bizim sanayinin orda adını vermiyim kargo şubesinde arabaya yükleme yapılıyordu, adamlar paketlerle futbol oynuyor ayağıyla vuruyor, karpuz atar gibi sallıyordu kolileri. Videosu da var ama başımız belaya girer diye sürmedik piyasaya.

reyiz sen onu bana ulaştır hic acımam adamlar işlerini doğru düzgün yapmıyor sen bana ver o videoyu :) youtube ta anasayfaya çıkartır gösteriririm onlara marka değerlerinin içine e*arim :)

Hocam kusura bakma ama kapıda sen tutanak tutturmamıssın okudugum kadarıyla oyle artı k ne yapsan boşşş

bir kere pc yolladım.orjinal kutusu oldugu halde üstüne dikkat kırılabilir etiketi de yapıştırtmıştım.neyse ki sağlam gitti.

haklı olsan da pek bir şey çıkacağını sanmam.firma kargodan teslim almadıgı zaman tutanank tutturmuş mu?tutturmuşsa ona ulaşmak lazım.sen sağlam paket vermişsin ve paket oraya gidene kadar darbe aldıysa orda tutanak tutulduysa belli olur.

direk cihazı aldı herhangi bir kağıt evrak vermedi. ayrıca cihazı teslim aldıktan sonra tüm sorumluluk onlarda bende değil. ya paketlemediğim icin almayacaklardı yada sapa sağlam teslim edeceklerdi.
Yıllar önce başka bir kargo şirketinde çalıştım paketlemeden gönderen sorumlu ayrıca kırılacak eşya olduğuna dair bir kaç yerine şubede etiket yapıştırılmalı.. Kargocu geldi hiçbir evrak vermeden götürdü birde kendi paketledi diyorsun. Bunu ispat edemezsin biz paketlemedik der işin içinden çıkarlar isterlerse.. Kargoyu teslim ettiğine dair evrak alman gerekirdi ve o evrakta kırılacak hassas eşya olduğuda belirtilmeliydi. Bunlar yapılmadıysa işin zor.. Ayrıca burada bir arkadaşta yazmış kamyona kolileri öyle narin bir şekilde koymuyorlar arkadaşın dediği gibi atıyorlar zaten :) Sadece kırılacak ibaresi olan eşyalara özen gösteriliyor. (Tabi bu oradaki düşük maaşlı işçimizin ruh haline bağlı. Kafası bozuksa kırılırsa kırılsın zihniyetiyle hareket edebilir :)
Kargo kutusu hasarlıysa toshiba servisi tutanak tutturmuş olabilir onu bi araştır

Çalıştığım şirketin anlaşması olmadığı halde yurtiçi kargo ile bir müşteriye ürün gönderdik.Ürün yolda kırılmış.Yurtiçik kargo tüm masraflarını ödemek zorunda kaldı.Bana kalırsa itirazını gerekli yerlere fazlası ile yap.Ürün elin geldiğinde fotoğraf falan çekseydin keşke.Hemen bildiirm yapmışsındır umarım.Üzerinden zaman geçmemiştir.

bir kere pc yolladım.orjinal kutusu oldugu halde üstüne dikkat kırılabilir etiketi de yapıştırtmıştım.neyse ki sağlam gitti.

haklı olsan da pek bir şey çıkacağını sanmam.firma kargodan teslim almadıgı zaman tutanank tutturmuş mu?tutturmuşsa ona ulaşmak lazım.sen sağlam paket vermişsin ve paket oraya gidene kadar darbe aldıysa orda tutanak tutulduysa belli olur.

hayır tutturmamış zaten servis talebinde bulundumda cihazın durumunu anlattım şu yapılacak şu var diye. ürün hasarlı gidince servis hiç bir şekilde kabul ettemiş ondan sonra cihaz geldi kapıya tutanak tutalım dedim yok tutamam dedi gitmiş şubede tutmuş tutanağı

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:30 ----------

Yıllar önce başka bir kargo şirketinde çalıştım paketlemeden gönderen sorumlu ayrıca kırılacak eşya olduğuna dair bir kaç yerine şubede etiket yapıştırılmalı.. Kargocu geldi hiçbir evrak vermeden götürdü birde kendi paketledi diyorsun. Bunu ispat edemezsin biz paketlemedik der işin içinden çıkarlar isterlerse.. Kargoyu teslim ettiğine dair evrak alman gerekirdi ve o evrakta kırılacak hassas eşya olduğuda belirtilmeliydi. Bunlar yapılmadıysa işin zor.. Ayrıca burada bir arkadaşta yazmış kamyona kolileri öyle narin bir şekilde koymuyorlar arkadaşın dediği gibi atıyorlar zaten :) Sadece kırılacak ibaresi olan eşyalara özen gösteriliyor. (Tabi bu oradaki düşük maaşlı işçimizin ruh haline bağlı. Kafası bozuksa kırılırsa kırılsın zihniyetiyle hareket edebilir :)
Kargo kutusu hasarlıysa toshiba servisi tutanak tutturmuş olabilir onu bi araştır

onlar tutanak tutmamışlar servis talebinde bulunken cihazın sorunlarını belirtmiştim servis başka bir hasarı görünce kabul ettemiş cihaz kapıya geldi baktım hasar görmüş adam tutanak tutmadı gidip şubede tutmuş,

---------- Spam Engelliyici 19:34 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

Çalıştığım şirketin anlaşması olmadığı halde yurtiçi kargo ile bir müşteriye ürün gönderdik.Ürün yolda kırılmış.Yurtiçik kargo tüm masraflarını ödemek zorunda kaldı.Bana kalırsa itirazını gerekli yerlere fazlası ile yap.Ürün elin geldiğinde fotoğraf falan çekseydin keşke.Hemen bildiirm yapmışsındır umarım.Üzerinden zaman geçmemiştir.

eleman fotoğrafları çekti onun dışında tutanak tutmadı gidip şubede tutmuşlar. tutanakta kutu ezilmiş silikon koyulmamış yazıyor fakat bu paketlemeyi ups elemanı yapmış

Son düzenleme:
[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] ups nin genel merkezini ara tüm yaşadıklarını anlat. Sadece o görüştügün şube ile kalma genel merkez halleder işini.

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] ups nin genel merkezini ara tüm yaşadıklarını anlat. Sadece o görüştügün şube ile kalma genel merkez halleder işini.

cihazımın bulunduğu şube aktarma merkez olduğu için telefon numaraları yok şimdiye kadar ki tüm görüşmelerimi genel mezkezden yaptım.

en son mail atın dediler bende attım dönüş bekliyorum. olumsuz bir dönüş alırsam mecbur mahkemeye gidecem.

hergün mail at bakalım ups ve lenova 'ya bak bakalım ne oluyor

bide sikayetimvar.com a yazı yaz, her yerde reklam yap, enayi yerine koydurma kendini

Her türlü hukuksuzluk kara düzen gidiyor bizim ülkede maşallah. sonra kaba kuvvet uyguladımı özür dileriz abi.. tabii ya.. bak sinirlendim gene şimdi.

ben benim msi değişime gönderdiydim kapalı kutu nerdeyse sadece şu üstünde siyah bant vardı onu açmıştım adam sigortasız gönderdi mng kargo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri