(USA) amerikada ki arkadaşlar ~ Adsense

• Kullanıcı OMG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

OMG

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar konuyu canıma ve canımıza tak ettigi için açmak durumunda bulundum
biliyorsunuzki adsense banları sebepsizce cogaldı ve Hiç bir nedeni olmadan suçlu vea suçsuz bir ban atma durumunu yaşattı bize ve yaşatmayada devam ediyor.
forumda binlerce kişi oldugumuz kesin
bu kişiler arasında ABD de yaşiyan elbet vardir .

ABD de yaşiyan arkadaşlardan Ricamiz var
Öncelikle neden bu ricayi istiyoruz :
Duyum Degildir Görüşme Yapilmiştir~
google türkiye ofisinin konu hakkında bir bilgisi yok
sistemi kontrol eden ekibin california olduğunu söylüyorlar
california dan kendilerine resmi bir açıklama gelmediğini
olayın bölgesel çözülemeyeceğini
california ekibiyle temas kurulması gerektiğini bildiriyorlar.

buna karşilik ABD de yaşiyan bir arkadaşımız bizler için gidip bilgi alabilirmi ?
cunku hepmiz artık sıfırı görduk vea görmek üzereyiz forumda bu kadar insan için bunu yaparmı cidden bu kırk yılın iyiligi olur. boş durmaktansa gidip bir saglıklı bilgi almak ve bu bilgiyi paylaşmak konu hakkında herkesi bilgilendirmek en güzeli
Lütfen ricamizi kırmayin ve şu sorun hakkında bir bilgi alin

ABD DE YAŞİYAN TÜM FORUM ÜYELERİNİ KONUYA ETİKETLEYİNİZ LÜTFEN.
SESİMİZİ DUYURALIM

Son düzenleme:
takipteyim...... evet olay california da bitiyor.

En kısa sürede California'ya gideceğim, hazır gitmişken google u da ziyaret edeceğim. Ama böyle bir sorunun cevabını alabileceğimi sanmıyorum.

yazın ödemeler gelmeyince @arme nickli arkadaş yada başka bir arkadaş şimdi hatırlamıyorum. california müdürüyle görüştüğünü sorunun düzeleceğini, ödemelerin yapılacağını söylemişti. tabi dalga konusu oldu forum da ama söylediği çıktı. aslında californa ekibiyle hatta müdürleriyle görüşmek o kadar zor olmasa gerek. bir telefona yada kurumlarına güzel bir ziyarete bakar. amerikalıları, bizim eski müdür heni hazbay gibi düşünmeyin.

bu arada türkiye google müdürü heni hazbay'ın öyle sizin forumu takip ediyom hepinizi banlayacağım diye artist artist konuştuğuna bakmayın sistemi kontrol etmeye hiç bir yetkileri yok. bütün kontrol california ekibin de. zaten google londra ekibi, heni hazbay'ı geçtiğimiz ay kovdu. mesai saatlerin de iş yapmak yerine bizim foruma takılırsa olacağı buydu...

---------- Spam Engelliyici 11:14 ---------- Önceki Mesaj 09:57 ----------

arkadaşa destek olmak için konuyu güncel tutayım.

Son düzenleme:
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ABD de sanırım

'Googleplex', Kaliforniya eyaletindeki San Jose yakınlarında Santa Clara County'de Mountain View şehrinde 1600 Amphitheatre Parkway adresinde bulunan Google Inc. şirketine ait şirket merkezinin bulunduğu bina kompleksidir.
Adres: 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043, ABD
Telefon: +1 650-253-0000
Çalışma saatleri:
Pazartesi Kapalı
Salı 09:00–17:00
Çarşamba 09:00–17:00
Perşembe 09:00–17:00
Cuma Kapalı
Cumartesi Kapalı
Pazar Kapalı

sağol kardeş paylaşımından ötürü yalnız bunlar haftada 3 gün çalışıp 4 gün yatıyor. nasıl bir rahat işleri var öyle .:D

'Googleplex', Kaliforniya eyaletindeki San Jose yakınlarında Santa Clara County'de Mountain View şehrinde 1600 Amphitheatre Parkway adresinde bulunan Google Inc. şirketine ait şirket merkezinin bulunduğu bina kompleksidir.
Adres: 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043, ABD
Telefon: +1 650-253-0000
call_skype_logo.png
+1 650-253-0000
Çalışma saatleri:
Pazartesi Kapalı
Salı 09:00–17:00
Çarşamba 09:00–17:00
Perşembe 09:00–17:00
Cuma Kapalı
Cumartesi Kapalı
Pazar Kapalı

Call
Send SMS
Call from mobile
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype

.

sağol kardeş paylaşımından ötürü yalnız bunlar haftada 3 gün çalışıp 4 gün yatıyor. nasıl bir rahat işleri var öyle .:D

Call
Send SMS
Call from mobile
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype

banların sebebide bu olmalı bunlar sanırım bütün paraların üstüne yatıp çalışma saatlerini dahada düşürme çabasındalar :D yada robot 24 saat çalışmaya isyan etti kappatı herşeyi:eek:

Bizim komsunun yiyeni var amerikada 2 mahalle otede oturuyorlar aramiz soguk biraz ama eger ikna edebilirsem (soz vermiyim) gitmesini soyleyebilirim

yazın ödemeler gelmeyince @arme nickli arkadaş yada başka bir arkadaş şimdi hatırlamıyorum. california müdürüyle görüştüğünü sorunun düzeleceğini, ödemelerin yapılacağını söylemişti. tabi dalga konusu oldu forum da ama söylediği çıktı. aslında californa ekibiyle hatta müdürleriyle görüşmek o kadar zor olmasa gerek. bir telefona yada kurumlarına güzel bir ziyarete bakar. amerikalıları, bizim eski müdür heni hazbay gibi düşünmeyin.

bu arada türkiye google müdürü heni hazbay'ın öyle sizin forumu takip ediyom hepinizi banlayacağım diye artist artist konuştuğuna bakmayın sistemi kontrol etmeye hiç bir yetkileri yok. bütün kontrol california ekibin de. zaten google londra ekibi, heni hazbay'ı geçtiğimiz ay kovdu. mesai saatlerin de iş yapmak yerine bizim foruma takılırsa olacağı buydu...

---------- Spam Engelliyici 11:14 ---------- Önceki Mesaj 09:57 ----------

arkadaşa destek olmak için konuyu güncel tutayım.

bende hatırlıyorum Hatta söyledi şey'' amarkika kanunlarına göre bilgi vermek zorundaymışlar öyle söylemişti

o arkadaşı bulalım gönlünü alalım ve tekrar bağlantı kurmasını sağlayalım. kimdi bu arkadaş ya ?

bende hatırlıyorum Hatta söyledi şey'' amarkika kanunlarına göre bilgi vermek zorundaymışlar öyle söylemişti

kurucularınının google + sayfasından da ulaşılabilir belkide google içinde şirketi yalnış politikalarla bitirmeye çalışıyorlardır https://plus.google.com/+SergeyBrin/posts sahiplerinin birtanesinin sayfası bu ingilizcesi olan biri durumu izah edebilir.

elamanın tahsiline bak sonra 2 aydır yaptıkları rezilliğe bak.

Sergey Brin

Şu anda çalıştığı yer: Google
Şu anda gittiği okul: Stanford University
Şu anda yaşadığı yer: Mountain View, CA

kurucularınının google + sayfasından da ulaşılabilir belkide google içinde şirketi yalnış politikalarla bitirmeye çalışıyorlardır https://plus.google.com/+SergeyBrin/posts sahiplerinin birtanesinin sayfası bu ingilizcesi olan biri durumu izah edebilir.

Ne iş arkadas ya tertemiz vds ye yeni aldıggım format attım mac degistirdim 4 video atım sapa saglam izlenmler geliyr youtube ayakta ne uyarı ne telif adsese beni banlamıs zaten kanal baglayamıyordum tek ana kanala yukleme yaptım aksam hesap ac sabah ban ye bence bu iş birakılma noktasına geldi artik cözum felan yok bilerek mi yapıyorlar bizmi yanlıs yapıyoruz anlamadım giti

Ne iş arkadas ya tertemiz vds ye yeni aldıggım format attım mac degistirdim 4 video atım sapa saglam izlenmler geliyr youtube ayakta ne uyarı ne telif adsese beni banlamıs zaten kanal baglayamıyordum tek ana kanala yukleme yaptım aksam hesap ac sabah ban ye bence bu iş birakılma noktasına geldi artik cözum felan yok bilerek mi yapıyorlar bizmi yanlıs yapıyoruz anlamadım giti
Vds nin temiz oldugunu nerden biliyosun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halletse halletse [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] halleder

cunku format atıp mac degistirdim birde su videolar hala yesil yanıyor kanal bolumunde para kazanma kırmızı yanyor bu neyin nesi ya arkads

o arkadaşı bulalım gönlünü alalım ve tekrar bağlantı kurmasını sağlayalım. kimdi bu arkadaş ya ?

onun bi konusu vardı quiz ile ilgili onu bulmak lazım adsensenin bazı kanallara ödeme yapmadı tarih deki konuları aratırsak buluruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri