Mesajım bulunsun bu aralar adres sıkıntısı çekiyorum bu değerlendirilir. Hayırlı işler dilerim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesajım bulunsun bu aralar adres sıkıntısı çekiyorum bu değerlendirilir. Hayırlı işler dilerim...
Usa pin teslim alındı teşekkürler.
Mesajım bulunsun. Mutlaka çalışma yapacağız.
Arkadaş işinde gerçekten başarılı ve anlayışlı. Hem ödeme şekli olarak yardımcı olup hemde verdiği sözleri yerine getiren biri.
Geçen ay 5 adet adsense için adres almıştım. Ayın 12 sinde yola çıkan pinler 3 gün sonra yani bugün elime ulaştı. İngiltere pinleri konusunda gerçekten çok hızlı.
Çok teşekkür ederim kardeşim,Allah razı olsun![]()
Ne demek reyiz anlayışın için ben teşekkür ederim5 hesap için Abd pin almıştım 4 tanesi kısa sürede elime ulaştı.Sonuncusunda sorunlara rağmen iş çözüldü çok teşekkür ederim her şey için.
çok süpriz oldu buhiç umudum kalmayan bir abd adsensem vardı reklamlar kalkacaktı 10-15 gün içinde
ayın 22sinde arkadaşla görüştük bugün pin ulaşmış .
teşekkürler sağladınız hizmet için
![]()
Benimde bi web usa adsense var geçen ay 9,95$ da kaldı bu ay 10u geçer. Hayrına şuna pin alsak hocam satarsam 200lira yollarım size valla![]()
Bu arkadaştan hizmet alıpta 4 ay pini gelmeyen bi benim sanırım şansımı s ....![]()
Eyvallah hocamAdsense yi arkadaş sayesinde pinledik. Her konuda sınırsız yardımcı oluyor Allah razı olsun. Kesinlikle güvenebilirsiniz.
Hocam 4 aydir bekleyen hatirlamiyorum ama abd de bekleyen bikaç kişi varBu arkadaştan hizmet alıpta 4 ay pini gelmeyen bi benim sanırım şansımı s ....![]()
Valla hocam sana hepten rezil olduk senden sonraki adamlarinki geldi kac aydir seninkisi gelmedi :'(benide yaz hocam listeye,4 ay oldu mu bilmemde ona yakındır heralde![]()
Bu arkadaştan hizmet alıpta 4 ay pini gelmeyen bi benim sanırım şansımı s ....![]()
benide yaz hocam listeye,4 ay oldu mu bilmemde ona yakındır heralde![]()
Pin hizli gelr kesinlesme konsuunda bi fark varmi bilemiyorum oran degisiyomu ama kur farkindan daha fazla para geliyo onun disinda bise diyemem ama tr de ban daha seri ingiltere adsenseler su an daha saglamTR ile bi farkı oluyormu ki? benim hiç bir adsense'ım kesinleşmedi geçen ay ve bu ay. Amerikan adsense'larda da yüksek kesinti yada kesinleşmeme gibi durum oluyormu? yoksa onlar çuvaldızı bize kürdanı kendilerinemi batırıyorlar?
usa adsenseler nasıl sağlammı arkadaşlar
bide kesinleşmeler oldumu
özür dileyerek konu dışı sorular sordum hocam![]()
Eyvallah hocam
---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------
Hocam 4 aydir bekleyen hatirlamiyorum ama abd de bekleyen bikaç kişi var
Valla hocam sana hepten rezil olduk senden sonraki adamlarinki geldi kac aydir seninkisi gelmedi :'(
---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------
Pin hizli gelr kesinlesme konsuunda bi fark varmi bilemiyorum oran degisiyomu ama kur farkindan daha fazla para geliyo onun disinda bise diyemem ama tr de ban daha seri ingiltere adsenseler su an daha saglam
---------- Spam Engelliyici 16:06 ---------- Önceki Mesaj 16:05 ----------
Usadan ziyade su an ingiltere saglam pinide hizli usanin esprisi kalmadi
Ödemeyi Payooner lemi alıyoruz peki? TR Banka hesabı ekleyemediğimize göre? Sorunsuz şekilde ödeme alınıyor mu? teşekkürler.
Ödemeyi Payooner lemi alıyoruz peki? TR Banka hesabı ekleyemediğimize göre? Sorunsuz şekilde ödeme alınıyor mu? teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.