üst sıraya çıkma taktiği alınacak

burda yazanların aynısını toparlayıp tekrarlayıp anlatıyorum...
ücret genel olarak 2k mış :D

Videolar gizlide olacağı için zamanlanmaz hocam. Zamanlama olayı şudur; video yüklemesi gizli olarak yapılacak. Genele alma tarihi ise en az 4-5 saat sonrası olacak. Video genele alınmadan veya alındıktan sonra kücük resmi deşişecek. Sonrasında ise izlenme çekilecek. İzlenme bittikten sonra o video zaten kendisi alıp başını büyük oranda gidecektir. İzlenme bittikten en az 1 gün sonra para kazanması videonun açılacak. Bol kazançlar
Önceki yöntemlerden farklı mı bu hocam?
Listedışı yükleyip genele almadan önce izlenim basılıyordu önceki yöntemlerde.
/*/
Bunda ise gizli yükleyip genele aldıktan sonramı izlenim basıyoruz? yoksa genele almadan öncemi izlenim basıyoruz?

Hadi ama başka yazan yokmu :D

Korku film izlemekten daha heyecanlı ve gerici bir konu :D

Önceki yöntemlerden farklı mı bu hocam?
Listedışı yükleyip genele almadan önce izlenim basılıyordu önceki yöntemlerde.
/*/
Bunda ise gizli yükleyip genele aldıktan sonramı izlenim basıyoruz? yoksa genele almadan öncemi izlenim basıyoruz?

Liste dışındayken hit basıp sonra normal bir şekilde genele alma olayı bildiğim kadarıyla 6 aydır işe yaramıyor(ben hiç denemedim ama öyle duymuştum)

Video gizli olarak yüklendi. Sonra genele alması zamanlandı. Video genele alındığı saatlerde izlenimi basıyorsun. izlenim bittikten sonra veya daha bitmeden video kendi kendine hitlenmeye başlıyor.

Not: videonuz 15 dkdan uzun ise qqtube dan izlenim kasmayın. qqtube zaten sahtenin alası izlenim yolluyor birde 15 dkdan uzunsa videonuz yolladıgı kişiler hep aynı saniye civarında izlemeyi durdurdugu için youtube qqtube u çözüyor.

Anlattığım izlenim taktiğinin bir kısmı zaten incubusun taktiğidir.

Aslında en iyi doğal halinde izlenim alması, özellikle özgünler için. Ama spam yaptığımız için kapanana kadar kısa sürede ne kazandırırsa diyoruz.

O değilde geçen ay yine bir çok yöntem aradım, testler yaptım.

Kanala ne oldu, nasıl oldu, ne yaptımda oldu bilmiyorum yada doğal olarak mı patlama yaptı bilmem, ama günük ortalama 5k izlenim alan kanal günlük 150k ya ulaşmıştı...

Liste dışındayken hit basıp sonra normal bir şekilde genele alma olayı bildiğim kadarıyla 6 aydır işe yaramıyor(ben hiç denemedim ama öyle duymuştum)

Video gizli olarak yüklendi. Sonra genele alması zamanlandı. Video genele alındığı saatlerde izlenimi basıyorsun. izlenim bittikten sonra veya daha bitmeden video kendi kendine hitlenmeye başlıyor.

Not: videonuz 15 dkdan uzun ise qqtube dan izlenim kasmayın. qqtube zaten sahtenin alası izlenim yolluyor birde 15 dkdan uzunsa videonuz yolladıgı kişiler hep aynı saniye civarında izlemeyi durdurdugu için youtube qqtube u çözüyor.

Değerli yanıtınız için teşekkür ederim.
Bu yöntemlere ek olarak playlistlerle bişiler yapıp, ön sıralara çıkıyorlar hatta önerilenlerde çıkıp hiti topluyorlar. Denk geliyorum ama mantıklarını çözemedim.

Ek olarak video yöneticisinde video zamanlamasını tam olarak nasıl yapıyoruz bulamadım yeri?

Değerli yanıtınız için teşekkür ederim.
Bu yöntemlere ek olarak playlistlerle bişiler yapıp, ön sıralara çıkıyorlar hatta önerilenlerde çıkıp hiti topluyorlar. Denk geliyorum ama mantıklarını çözemedim.

Ek olarak video yöneticisinde video zamanlamasını tam olarak nasıl yapıyoruz bulamadım yeri?

Merhaba hocam,

Playlist oluşturma olayı şöyle anlatayım. Oda farklı bir hitlendirme taktiğidir. Çok popüler videolar dan playlist oluşturuyorsunuz. Bu playlist size ait videolardan değil başkaların hit videolarından oluşuyor. Playlist içerisinde ayrıca örneğin 2. videoya kendi videonuzu atıyorsunuz gibi aralara serpiştiriyorsunuz yani. Playlist yüksek hitli videolar nedeniyle çok hit yapıyor ve sizde orada nasibini alıyorsunuz.

---

Videoyap video yöneticisi içerisinde değil hocam, videoyap toplu video yöneticisi içerisinde.

özgün kanalımda günde 500 lira kazandığım taktiği sana 1k yamı vericem ne demek itibar etme
fiyat fazla gelince itibar etmemi oluyor

mesele ilk sayfa degil mesele önerilene girip sürekli izlenim almaktır
buraya görüntü koysam bırak 20 yi 50 bile veren olur

NOT: burada anlatılan taktiklerle benim uyguladıgım taktigin bi alakası yoktur.

pm atmayın satmıyorum

Günlük 500 lira kazandıran yöntemi satman mantıksız zaten.

Benim bildiğim yöntemde var.
İlk sayfaya çıkıyor ve belli süre önerilende kalıyor.

Zaten ilk sayfaya çıkmak o kadar önemli değil. Önemli olan önerilenlere çıkmak.

Tabi biraz cepten harcamak gerekiyor.

bu arada güzel taktiği olup da bin liraya falan satan varsa ;

diyelim ki taktiği 100 kelimeyle anlatıyor ,10 kelimesine 100 lira vererek taktiğin onda birini alabilirim....

istediğim kelimeler 1,3,5,7,9,11,13,15,18,22 diye gidecek araları ben doldurur gerisini çözmeye çalışırım.malum ödemeler aksadı :D

[MENTION=7855]capari_83[/MENTION] hocam bahsettiğiniz taktik burada paylasınlardan farklı sanırım. Sizin taktik icin ekstradan bisey satin almamiz gerekiyor mu? Biraz cepten harcama gerekiyor demişsiniz de onun için soruyorum.

Son düzenleme:
@GriAy dün denedim
Videoyu zamanladığımız zaman, video yayınlanana kadar gizlide olmuş oluyor.
Gizlideki videoya izlenim nasıl çekeceiz ki.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam

anladığım kadarıyla video yayınlandıktan sonra izlenim alıyoruz
Peki tek videoya ne kadar izlenim almalıyız

bilmediğiniz taktik paylaşılınca neden itiraz etmıyorsunuz fixlenir diye ? :D

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] zaten fikslenmiş taktikler konuşuluyor
Burada paylaşılan hiç bir taktiğin artık işe yaramadığını biliyorum.
Ben sadece bulmacanın bendeki eksik parçasını arıyorum.

ben önerilenlere çıkıyorum ama video 1 veya 2 gün sonra kayboluyor 5 10 k hit geliyor önerilenlerden var mı bi abimiz yardım edecek :)

hocam videoyu yüklerken özele alma gibi bi seçenek yokki botta ancak yüklendkten sonra gizliye alınabilniyor yada benmi bilmiyorum böyle bir özellik varsa?

özgün kanalım için uygulayacağım bir taktik verecek yok mu önerilen videolarda 5 10 dk kadar da kalsam yeterli benim için :) o kadar çaba sarfettim özgünde 1 arpa boyu gidemedim toplam izlenim hala günlük 100 ü geçmedi :)

Kanalın para kazanmasını aktif etmeden göremezsiniz zamanlama özelliğini

Arkadaşlar boş kanalda satın aldığınız izlenimler vs eskisi gibi işe yaramaz.Partnerli kanal olursa youtube bu kanallara öncelik tanıyor ve video belli bir izlenme oranından sonra önerilen listesine giriyor ve sürekli devam edebiliyor.
Biraz uğraşın çözersiniz olayı..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri