üst sıraya çıkma taktiği alınacak

Benimde özgün kanalda 1 videoda biraz hareketlenme olmuştu tabi çok değil günlük 3-4 k gibi. % 85 önerilen lerden izlenim alıyordu. Bu 3 gün sürdü sonra tekrar düştü. Hangi videolarda önerildiğine baktım. İlk 5 videoyu incelediğim de hepsininde videolarına daha önceden yorum yaptığımı farkettim. Hal böyle olunca o hafta benzer içerikli videolara Enaz 250 yorum attım ama bir kıpırlandanma bile olmadı. Tamda çözdüm diye heveslenmişken sevincim kursağımda kaldı. İzlenim satın alma gibi şeylerden de çekiniyorum kanalım a zarar verir diye. Sonuçta 7 aylık özgün kanal. Yani daha çok çalışmak ve incelemeler yapmak lazım...

Yav az bişiy kafanızı çalıştırsanız bılursunuz ama işte beleşe hazır bilgiye alışıldığı için malesef bişiyin sahibi olamıyorsunuz. Az denemeler yapın kafanızı çalıştırın gerisi çorap söküğü emin olun çok basit öyle hileyle hurdaylada uğraşmanıza gerek yok [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

mustyy58 beleş taktik anlatayım istersen abi? Eğer işini görürse cep harçlığı atarsın :D:D

Şu taktiği bide ben bilsem de oyunum için bir video çekip önerilen videolarda çıksam :D

Bedava söylüyorum Videoyu Özel yükleyin yükleme bittikten sonra videonun kendine gelmesini bekleyin HD işareti cıkana kadar sonra zamanlayıp saat başında yayınlayın yayınlarken küçük bir kutu var birşeyler yazabildiğimiz oraya mümkün olduğunca anahtar kelime yazın bu kadar

anahtar kelimeleri virgülle mi koyalım yoksa hashtag ile mi

Videolar gizlide olacağı için zamanlanmaz hocam. Zamanlama olayı şudur; video yüklemesi gizli olarak yapılacak. Genele alma tarihi ise en az 4-5 saat sonrası olacak. Video genele alınmadan veya alındıktan sonra kücük resmi deşişecek. Sonrasında ise izlenme çekilecek. İzlenme bittikten sonra o video zaten kendisi alıp başını büyük oranda gidecektir. İzlenme bittikten en az 1 gün sonra para kazanması videonun açılacak. Bol kazançlar

hocam videoyapta toplu video yöneticisinde genel yap(zamanlı) seçeneğinde 4 saati mi seçmeliyiz? oraya saat girebilsek daha güzel değil mi

İzlenim vs. gibi işlerle uğraşmayıp, önerilen videolara çıkan varsa fiyatta her türlü anlaşırız.

Önerilen videolarda çok durmayı sağlayanlar varsa banada pm atsın, önerilen videolar ilk sayfadan çok daha önemli,
ilk sayfa yöntemleri kısa sürelidir, belli bir süre sonra ilk sayfadan düşer, ama önerilenlere çıkma daha uzun sürelidir sanırım

Bedava söylüyorum Videoyu Özel yükleyin yükleme bittikten sonra videonun kendine gelmesini bekleyin HD işareti cıkana kadar sonra zamanlayıp saat başında yayınlayın yayınlarken küçük bir kutu var birşeyler yazabildiğimiz oraya mümkün olduğunca anahtar kelime yazın bu kadar

Hocam dediğiniz kutucuğa etiketler arasına vürgül koyacakmıyız, birde sahte izlenimmi çektirecez videoya,

İzlenim vs. gibi işlerle uğraşmayıp, önerilen videolara çıkan varsa fiyatta her türlü anlaşırız.
izlenim alıp önerilenlere çıkarmak sanırım ilerde kanalı sıkıntılı duruma düşürür
ondan bende izlenim almadan önerilenlere çıkarabilmenin daha etkili olacağını düşünüyorum

tek videoya calisma yapip onu on plana cikartabilecegini iddia eden varsa ozel mesaj atsin. parada her turlu anlasiriz. yeter ki hilesiz hurdasiz izlenim gelsin ve video zirvede kalsin.
İzlenimsiz olmaz bu iş hocam. Sağlam izlenim veren siteyle yapacan.
Video belli süre zirvede kalır sonra zirveden düşer hocam.
Belli sürede önerilene çıkar.
Bitti gitti.

Son düzenleme:
Valla burada ki yazılan taktiklerin hemen hemen hepsini denedim fakat bi faydası yok. Kasım da albümüm çıkıyor youtube a da yükleyeceğim. Valla benim şu albüme de bi el atalım :)

Önerilen videolarda çok durmayı sağlayanlar varsa banada pm atsın, önerilen videolar ilk sayfadan çok daha önemli,
ilk sayfa yöntemleri kısa sürelidir, belli bir süre sonra ilk sayfadan düşer, ama önerilenlere çıkma daha uzun sürelidir sanırım
Haklısınız, videolar ilk sayfada değilde önerilerde çıktığında ilk sayfada çıktığından baya fazla izlenim kazandırıyor, ama önerilerde kalabiliyorsan güzel, bazen 5-10 dk lığına girip çıkabiliyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri