Usta Network - Birlikte Kazanmaya Varmısınız

What is your previous experience with Networking:
Why do you want to become a Network, What is your business plan:
What genre will your network be:

yukarıdaki 3 soruyu nasıl cevaplıyosunuz beyler.Bu arada isim soyismi salladım.

What is your previous experience with Networking:
Why do you want to become a Network, What is your business plan:
What genre will your network be:

yukarıdaki 3 soruyu nasıl cevaplıyosunuz beyler.Bu arada isim soyismi salladım.

bu yaptıgın kanal başvurusu degil hocam,bayilik filan için soruluyordu bu sorular.

Az önce sordum alttakini de yapın dedi.Ben sadece üstü yapmıştım hala daha onaylanmadı

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

Thank you for applying for a partnership with our channel! We will check out your channel in the next few days to see whether you channel meets our requirement of minimum 50 views per day.

As soon as this check has been completed, we will send you an e-mail with the results so please bear with us for the next few days.

Kind regards,

Music Nations Network

Şimdi oldu mu?

Bi kaç izlenim fazla olmayan kanal bağlayacam bakalım allah sonumuzu hayır etsin , birde ne kadar sürede davetiye geliyor ?

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]

Bi kaç izlenim fazla olmayan kanal bağlayacam bakalım allah sonumuzu hayır etsin , birde ne kadar sürede davetiye geliyor ?

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]

özel mesajla kanalınızın url silini yollayın daha hızlı yollatalım.

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Az önce sordum alttakini de yapın dedi.Ben sadece üstü yapmıştım hala daha onaylanmadı

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

Thank you for applying for a partnership with our channel! We will check out your channel in the next few days to see whether you channel meets our requirement of minimum 50 views per day.

As soon as this check has been completed, we will send you an e-mail with the results so please bear with us for the next few days.

Kind regards,

Music Nations Network

Şimdi oldu mu?

davetiyeniz gelmediyse özelden ulaşın yardımcı olalım

Ödeme yöntemini girmediğimiz kanalın ödemesini ne zaman alabiliriz Azat Bey

Ödeme yöntemini girmediğimiz kanalın ödemesini ne zaman alabiliriz Azat Bey

eğer kesinleşmeden önce girerseniz o ay alırsınız. Ancak kesinleşme olmuş ve ödeme yöntemini belirlememişseniz ödemeniz bir sonraki aya kalır. Yani ödeme yöntemini kesinleşmeden önce girmeniz gerekli,

eğer kesinleşmeden önce girerseniz o ay alırsınız. Ancak kesinleşme olmuş ve ödeme yöntemini belirlememişseniz ödemeniz bir sonraki aya kalır. Yani ödeme yöntemini kesinleşmeden önce girmeniz gerekli,
Hocam ben şimdi şubat kazancını için ödeme yöntemini girmedim. 5 ile 14 arasıda girilmiyormus. Ben 15 inde yani yarın girsem Nisan'da ödeme alamam değilmi

Kazançlar kaçında kesinleşiyordu [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] benimde 5-6 kanala girmem gerekte paypalı

Kazançlar kaçında kesinleşiyordu [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] benimde 5-6 kanala girmem gerekte paypalı

Mn de kesin bir tarih yok malesef, ayın 20 si civarında kesinleşmeler oluyor bu tarih genelde şu aralıktadır 18 ila 26 arasında, yinede bu ay konuşur tarih belliyse sizlere söylerim

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] acaba mn ne zaman kesinleşiçek herhangi bir bilgi verirmisiniz biliyorsanız

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] acaba mn ne zaman kesinleşiçek herhangi bir bilgi verirmisiniz biliyorsanız

Mn nin asıl ana bayisi ayın 20 si gibi bir güncelleme yaptı o güncellemeden kaynaklı bir sorun olduğunu tahmin ediyorum bu sebepten dolayı henüz hiçbir partner (zoomin.cn.forela.recstudios.mn) kesinleşmesi gerçekleşmedi. Şuanda üzerinde uğraşıldığı önümüzdeki hafta içersinde kesinleşeceği dile getirildi. yani ödemeler ayın 10una sarkabilir

peki bu sorun diğer ayın kesinleşme tarihinede etki edermi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri