Üye Olan Herkese 40$ değerinde VitroCoin - Son 3 gün

Y
  • Kullanıcı YTUnknown_identifier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Y

YTUnknown_identifier

Guest
Merhaba arkadaşlar vitrocoin 3 gün içinde Bittrex borsanına giriş yapacak.. Web sitesi üye olan herkese 1 Vitrocoin veriyor.. Bence bu fırsatı kaçırmayın.. Şu anda 1 vitrocoin 40$ dan fazla..

Referansımdan üye olursanız çok sevinirim..

Refli Link=>

Refsiz Link=>

Merhaba arkadaşlar vitrocoin 3 gün içinde Bittrex borsanına giriş yapacak.. Web sitesi üye olan herkese 1 Vitrocoin veriyor.. Bence bu fırsatı kaçırmayın.. Şu anda 1 vitrocoin 40$ dan fazla..

Refli Link=>

Refsiz Link=>

Refden üye oldum . Ekstra birşey yapıyor muyuz 1 vitrocoin hediye etmesi için

konusu açıldı zaten hocam da bittrexe gireceği nerde yazıyor acaba ?

genellikle scam diyorlar bu coine

Refli Link=>

Refsiz Link=>

Borsaya giriş yaptığı zaman falan çekebiliyor muyuz? Kısacası biz bu VitroCoin'i nasıl çekebiliriz? :D

Refden üye oldum . Ekstra birşey yapıyor muyuz 1 vitrocoin hediye etmesi için

Teşekkür ederim.. Üye olarak 1 Vitrocoin kazandınız..

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Borsaya giriş yaptığı zaman falan çekebiliyor muyuz? Kısacası biz bu VitroCoin'i nasıl çekebiliriz? :D

Evet. Borsaya girince istediğiniz coin'e çevirebilirsiniz.. Sitede anlatım mevcut.. Reften üye olursanız çok sevinirim..

Teşekkür ederim.. Üye olarak 1 Vitrocoin kazandınız..

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Evet. Borsaya girince istediğiniz coin'e çevirebilirsiniz.. Sitede anlatım mevcut.. Reften üye olursanız çok sevinirim..

Üyeyim zaten hocam da anlatımın olduğu linki atabilir misiniz? Göremedim.

konusu açıldı zaten hocam da bittrexe gireceği nerde yazıyor acaba ?

genellikle scam diyorlar bu coine

Sitede Yazıyor..

"We are please to announce that we have successfully partner with BITTREX, HITBTC and YOBIT, Vitrocoin will be listed on Bittrex and yoBit on 7th of february 2018; and will be listed on HitBTC on 9th of february 2018. We have also released our client API and successfully created an internal trading model; where you can trade your vitrocoin directly from your account to Bitcoin. Great news; We have also extended the Initial coin offering(ICO) deadline, This is to enable everyone seeking for an extention to key into this amazing project. More and exciting projects will be announced very soon. "

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

Üyeyim zaten hocam da anlatımın olduğu linki atabilir misiniz? Göremedim.

Anlatımdan kastım siteden diğer coinlere transfer için walletler var..

http://vitrocoin.net/mywallet

Sitede Yazıyor..

"We are please to announce that we have successfully partner with BITTREX, HITBTC and YOBIT, Vitrocoin will be listed on Bittrex and yoBit on 7th of february 2018; and will be listed on HitBTC on 9th of february 2018. We have also released our client API and successfully created an internal trading model; where you can trade your vitrocoin directly from your account to Bitcoin. Great news; We have also extended the Initial coin offering(ICO) deadline, This is to enable everyone seeking for an extention to key into this amazing project. More and exciting projects will be announced very soon. "

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

Anlatımdan kastım siteden diğer coinlere transfer için walletler var..

http://vitrocoin.net/mywallet

Teşekkürler hocam. Bittrex üyeliğiniz var mı?

Alın ama scam çıkacaktır çıkmazsa zenginim çünkü ama böyle bir coin kesinlikle girmez borsaya alt yapı yok .ama girer diye inanmaya devam :) kaybedecek birşeyiniz yok üye olun

Teşekkürler hocam. Bittrex üyeliğiniz var mı?

Bende yok ama arkadaşlardan faydalanacağız artık. :)

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

Alın ama scam çıkacaktır çıkmazsa zenginim çünkü ama böyle bir coin kesinlikle girmez borsaya alt yapı yok .ama girer diye inanmaya devam :) kaybedecek birşeyiniz yok üye olun

Kötü düşünmemek lazım :)

Bundan 1 ay önce 100 tane dağıtıyordu almıştım. Ben pek ümitli değilim bu coinden kayıt olurken mail onayı bile istememişti.

1VIC = $40.2184 yani 40$ değil 40k$ galiba yanılmıyorum demi scam çıkar büyük ihtimalle

1vıc : 40 dolar
scam çıkacağını düşünmüyorum

1VIC = $40.2184 yani 40$ değil 40k$ galiba yanılmıyorum demi scam çıkar büyük ihtimalle

yanılıyorsunuz, 40$ şuanda. bende tahmini bi 10.000 vtc vardır, botla açtırmıştım :)

---------- Spam Engelliyici 02:15 ---------- Önceki Mesaj 02:14 ----------

1vıc : 40 dolar
scam çıkacağını düşünmüyorum

hocam BCW den 300 tane almıştık senin konunla, bu scam çıkmasın, değil 40 dolar 4 dolar bile olsun sana güzel bi kıyak yapacağım :D ama bu scam gibi duruyor :/

nNrk9iGBSueCc8cISa_pdg.png

Son düzenleme:
Bittirex üyeliği zamanında almıştım. Şu an kapalı sanırım üye alımı. Bir işe yarar umarım.

Referansım üye olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. İnşallah scam çıkmazda şu zor günlerde bi işe yarar.

yanılıyorsunuz, 40$ şuanda. bende tahmini bi 10.000 vtc vardır, botla açtırmıştım :)

---------- Spam Engelliyici 02:15 ---------- Önceki Mesaj 02:14 ----------

hocam BCW den 300 tane almıştık senin konunla, bu scam çıkmasın, değil 40 dolar 4 dolar bile olsun sana güzel bi kıyak yapacağım :D ama bu scam gibi duruyor :/

nNrk9iGBSueCc8cISa_pdg.png

Karar vermek için acele etmemek lazım
Bekleyip göreceğiz ama umutluyum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri