Üye Olan Herkese 500 Dolar

bysasa

Kayıtlı Üye
Yeni bir fırsat konusu ile karşınızdayım
Coin borasaya girince değer kazanacağı kanısındayım yatırım ve alımlar için ilk 20 bin kişiye 500 dolar dağıtıyorlar
Yapmanız gereken tek şey sisteme mail ile üye olup 10 soruluk anketi doldurmak ve anket sonunda yer alan telegram - face ve twiter gruplarından birisine katılıp paylaşım yapmak

Unutmayın sadece 1 ıp den kullanıcı oluşturmaya izin var

Şimdidien hayırlı olsun

refimden üye olursanız bonus kazanacağım

Refli Link

upcoin.com/?ID=24d0edd7

Refsiz Link

upcoin.com

500 Doların yüklendiğine dair kendi kanıtım

4amRRG.png

Son düzenleme:
500 doları açılacak olan exchange'deki fee'ler için harcayabiliyoruz sadece sanırım. Ama olsun kısmet.

500 doları açılacak olan exchange'deki fee'ler için harcayabiliyoruz sadece sanırım. Ama olsun kısmet.

Sitemin borsa çalışması olacakmış bu borsada harcamak için bu kadar yüksek bonus veriyorlar

500 dolar gayet iyi para altcoin alımı için

Sitemin borsa çalışması olacakmış bu borsada harcamak için bu kadar yüksek bonus veriyorlar

500 dolar gayet iyi para altcoin alımı için

Yok abi bence altcoin aldırtmayacak işte :D Bu exchange'in withdraw, deposit, trade fee'lerinde harcamak için 500 dolar veriyor :D gibi anladım ben

Refinizden üye oldum eğer 500 dolar gelmez ise adınıza şikayet konusu açacağım

Teşekkürler

reklı den uye oldum hocam nedır bu ama anlamadım :D

Yok abi bence altcoin aldırtmayacak işte :D Bu exchange'in withdraw, deposit, trade fee'lerinde harcamak için 500 dolar veriyor :D gibi anladım ben

Deneyip göreceğiz :D

---------- Spam Engelliyici 17:08 ---------- Önceki Mesaj 17:07 ----------

Refinizden üye oldum eğer 500 dolar gelmez ise adınıza şikayet konusu açacağım

Teşekkürler

Zaten şikayet konusu açmak için hazırda bekliyorsun
Gelirse bende senin hakkında şikayet konusu açacağım ama ne hakkında olduğunu şuan bilmiyorum :D

---------- Spam Engelliyici 17:09 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

reklı den uye oldum hocam nedır bu ama anlamadım :D
aşağıdaki anket sorunlarını doldurun ve bir sosyal medya hesabına üye olup paylaşım yapın

Son düzenleme:
Teşekkürler 500 dolarımızı ne yapacaz şimdi
Activation successfully completed, your current balance is:
500$

Teşekkürler 500 dolarımızı ne yapacaz şimdi
Activation successfully completed, your current balance is:
500$

Ürün borsaya çıkınca sistemde harcayacaksınız bu parayı
Hayırlı olsun adınaza

Bir bilgiyi unutmuşun kardeşim bu 500$ bakiyeyi masraflarda kullanabiliyosun sen daha kendin analamadan sırf ref dolduracam diye kişileri yanlış yönlendirmeye hakkın yok

Aynen öle yazıyor..

You have $500 in your trading account. This money will be used to cover your exchange fees once exchange opens and you start trading.

Hocam ben aldım sağolun da , ne yapıcaz şimdi bununla ? :D ne coin var ne transfer seçeneği :D

Sen bir gün bize kazandıracaksın buna eminim:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri