Üye Olduğu Günden Beri Hiç Banlanmamış Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende hiç banlanmadım nasıl bi duygu aceba :D

ben banlanmadım hiç :D birtek [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sağolsun ceza puanı verdi :D

Konu açılmışken bir konu hakkında bişeyler yazmak istiyorum

forumda sinir olduğum 2 kişi var, habire boş işlerle uğraşıyolar, milletin profiline girip, en baştan bugüne kadar tüm mesajlarını okuyorlar, bu şekilde multi yakaladıkları kişileri şikayet edip banlatıyolar, yazık ya bu nebiçim çekememezlik, neyin kafasını yaşıyorsunuz, sizleri gerçkten anlayamıyorum, buna ayıracağınız zamanı faydalı şeyler için ayırsanız fena mı olur, bu boş işlerle uğraşacağınıza bunun yerine açın 3 5 kanal gelirlerini her ay muhtaç sahiplerine verin, nebiliyim daha faydalı şeyler yapabilirsiniz

öncelikle insan gibi eleştirmesini öğren neyin kafasını yaşıyorsunuz nedir? sen neyin kafasını yaşıyosun :)

bir insan neden multi hesap geregi duyar? ( tespit etmeye yetişemediğim kanıtlıyamadığım için forumdan 7000 TL lik dolandırıcılık oldu biraz daha hızlı tespit etseydim nicomedya gibi güzel bi insan 7000 kaptırmayacaktı .. ) neyse bu gereksiz yorumun için tartışmaya bile değmez

Tartışmaya değmezsin normalde ama yine de yaziyorum işte .. şuana kadar banlatmaya çalıştıklarım 1500 defa banı hakketi .. sadece [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] isimli üye ye sinirlendim Dizzynin şu yorumuna : marcus sen nasıl bana böyle iftira atarsın senin banlanmanı talep ediyorum " bi insan bu kadar yüzsüzse ben yerimde duramam ..

Son düzenleme:
Ben geçen gün bal satan bir arkadaşın sayesinde 1 günlük banlandım :D

Konu boş yere açılmış bilgi içermeyen neredeyse boş bardak misali direk çöp bir yazı olmuş gereksiz yani umarım ceza kesilir

ben şimdi banlanmadım desem hem kimse inanmaz hemde kavga çıkar:D:D ama hiç banlanmadım demeyi çok isterdim

Bende hiç banlanmadım, banlanmak nasıl bir duygu diyen etiket yapsın yeter :D :D

Bu konuda bu gidişle bir çok kişi ban alacak onun için gerek yok konu kilit.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri