magnumcan
Yasaklanmış
Hocam fiyatlarınız yüksek, gözden geçirmenizi rica ediyorum. Amacım konuyu baltalamak değil sadece öneri çünkü piyasada bu ürünlerin aynılarını çok daha uyguna satan kişiler var en azından ijust s için konuşabilirim
Hocam kargo parası ve likit hediye ediyorum bunlarıda baz alırsanız dolar arttı sonucta e-sigaralar türkiyede üretilmiyor . DOLAR şuanda 3,76 her orjinal ürünler zamlandı ben satışdan cok bilgi için açtım bu konuyu bu arada benden almak zorunda değil kimse hocam
---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------
Hocam az önce elektronik sigara patlama hakkında araştırmalarım sonucu bilgileri aktardım benim amacım insanları bilgilendirmek ve devletin e-sigara üretmemesi satmaması hakkında bir bilgim yok herşeyi araştırabilirsiniz internetten sigaranın zararlarını e- sigaranın zararlarını . Biz buna faydalı bir ürün demiyoruz sonuçta bunun içindede nikotin var. Hatta sigara kullanmayan kişilere tavsiye bile etmiyorz bağımlılık yapabilir diye. Amacımız araştırmalara göre sigaradan %95 daha az zararlı olduğunu baz alarak insanlara sigarayı bıraktırmakGeçen Gün Haberlerde İzlemiştim. Patlama Hakkında Bilgisi Olan Var mı? Diye Sorunca Bu Haber Geldi Aklıma...
Elektronik sigara yüzünde patladı
Birde Yine Geçenlerde TV'de Haber Konusu Yapmışlardı. Elektronik Sigaranın içindeki Likit Diğer Tütün Mamülleri Kadar Zararlıymış. Bu Makinayı Satanlar Zararsız Olduğunu, Tekel Satışları Düştüğü için Devlet Böyle Bahaneler Ürettiğini vs. Belirtiyorlar. Ülkemizdede Bu Makinalar Yasak Diye Biliyorum. Madem Zararsız, Sigarayı Bıraktırma Özelliği Var. Devlet Neden Yasaklasın? Meşrulaştırır ve Hem Vergisini Alır, Hem de Sigaradan Dolayı Kanser Olan Hastaların İlaç Yükümlülüğünden Kurtulur...
Yanlış Anlamasın Konuyu Açan Arkadaş Sohbet Olsun Diye Yazıyorum. Amacım Baltalamak vs. Değil...