Uygun fıyata e-sigara ve e-sıgara hakkında herşey

Hocam fiyatlarınız yüksek, gözden geçirmenizi rica ediyorum. Amacım konuyu baltalamak değil sadece öneri çünkü piyasada bu ürünlerin aynılarını çok daha uyguna satan kişiler var en azından ijust s için konuşabilirim

Hocam kargo parası ve likit hediye ediyorum bunlarıda baz alırsanız dolar arttı sonucta e-sigaralar türkiyede üretilmiyor . DOLAR şuanda 3,76 her orjinal ürünler zamlandı ben satışdan cok bilgi için açtım bu konuyu bu arada benden almak zorunda değil kimse hocam :)

---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

Geçen Gün Haberlerde İzlemiştim. Patlama Hakkında Bilgisi Olan Var mı? Diye Sorunca Bu Haber Geldi Aklıma...

Elektronik sigara yüzünde patladı

Birde Yine Geçenlerde TV'de Haber Konusu Yapmışlardı. Elektronik Sigaranın içindeki Likit Diğer Tütün Mamülleri Kadar Zararlıymış. Bu Makinayı Satanlar Zararsız Olduğunu, Tekel Satışları Düştüğü için Devlet Böyle Bahaneler Ürettiğini vs. Belirtiyorlar. Ülkemizdede Bu Makinalar Yasak Diye Biliyorum. Madem Zararsız, Sigarayı Bıraktırma Özelliği Var. Devlet Neden Yasaklasın? Meşrulaştırır ve Hem Vergisini Alır, Hem de Sigaradan Dolayı Kanser Olan Hastaların İlaç Yükümlülüğünden Kurtulur...

Yanlış Anlamasın Konuyu Açan Arkadaş Sohbet Olsun Diye Yazıyorum. Amacım Baltalamak vs. Değil...
Hocam az önce elektronik sigara patlama hakkında araştırmalarım sonucu bilgileri aktardım benim amacım insanları bilgilendirmek ve devletin e-sigara üretmemesi satmaması hakkında bir bilgim yok herşeyi araştırabilirsiniz internetten sigaranın zararlarını e- sigaranın zararlarını . Biz buna faydalı bir ürün demiyoruz sonuçta bunun içindede nikotin var. Hatta sigara kullanmayan kişilere tavsiye bile etmiyorz bağımlılık yapabilir diye. Amacımız araştırmalara göre sigaradan %95 daha az zararlı olduğunu baz alarak insanlara sigarayı bıraktırmak

Hocam kargo parası ve likit hediye ediyorum bunlarıda baz alırsanız dolar arttı sonucta e-sigaralar türkiyede üretilmiyor . DOLAR şuanda 3,76 her orjinal ürünler zamlandı ben satışdan cok bilgi için açtım bu konuyu bu arada benden almak zorunda değil kimse hocam :)

---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

Hocam az önce elektronik sigara patlama hakkında araştırmalarım sonucu bilgileri aktardım benim amacım insanları bilgilendirmek ve devletin e-sigara üretmemesi satmaması hakkında bir bilgim yok herşeyi araştırabilirsiniz internetten sigaranın zararlarını e- sigaranın zararlarını . Biz buna faydalı bir ürün demiyoruz sonuçta bunun içindede nikotin var. Hatta sigara kullanmayan kişilere tavsiye bile etmiyorz bağımlılık yapabilir diye. Amacımız araştırmalara göre sigaradan %95 daha az zararlı olduğunu baz alarak insanlara sigarayı bıraktırmak

Anladım ama Diğer Tütün Mamüllerinden %95 Daha Az Zararlı Olduğu Hakkında Eksik Bilgin Olabilir. Bence Onu Bir Doğrulamalısın. Çünkü Normal Sigara Kadar Zararı Varmış... Maksadımız Arkadaşlar Yanlış Bilgilenmesin... Kolay Gelsin...

Anladım ama Diğer Tütün Mamüllerinden %95 Daha Az Zararlı Olduğu Hakkında Eksik Bilgin Olabilir. Bence Onu Bir Doğrulamalısın. Çünkü Normal Sigara Kadar Zararı Varmış... Maksadımız Arkadaşlar Yanlış Bilgilenmesin... Kolay Gelsin...
Hocam benim araştırmalarım sonucu sigaradan daha fazla zararlı olduğu bile söyleniyo bunlar kulakdan dolma bilgiler. Bilimsel araştırmaları baz alırsak sigaradan %95 daha az zararlıdır bunu detaylı araştırdım . Tabi belki yanlışım vardır ben araştırmadım sonucta fakat bi internete göz atın derim . Youtubede Buhar Odası kanalıda bu araştırmaları açıklamıştı bakın isterseniz bi

Bu vgod u biliyorsan adamlar efsane şekiller cıkartıyorlar o tank dan mı kaynaklanıyor çünkü sdamlar trick tank diye ucunu satıyorlar yada nasıl oluyor bana bunu açıkliyabilirmisin

Bu vgod u biliyorsan adamlar efsane şekiller cıkartıyorlar o tank dan mı kaynaklanıyor çünkü sdamlar trick tank diye ucunu satıyorlar yada nasıl oluyor bana bunu açıkliyabilirmisin
Hocam hiç bu likiti kullanmadım o yüzden bir bilgim yok kullandıkları kitten ve wolttan kaynaklı cıkan buharın fazla olması likit etkilemez coil bile etkiler hocam coilin ohm değeri ama likitin o kadar bir numarası yok yani

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------

Herkese bol buharlar :)

Ürünlerde sağlık bakanlığı onayı vs varmı ürünün turkiyede sağlık açısından ne garantisi var bunları öğrenmek istiyorum akabinde en iyisinden almak için araştırma içindeyim mesajımı alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.

Ürünlerde sağlık bakanlığı onayı vs varmı ürünün turkiyede sağlık açısından ne garantisi var bunları öğrenmek istiyorum akabinde en iyisinden almak için araştırma içindeyim mesajımı alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.
Hocam orjinal kutulu ürünler işte 0 önerebileceğim ürün i just s dir yanında petibör likitinide hediye edeceğim

Amacım konuyu baltalamak değil ama eger iradeniz yoksa sigarayı bırakmak çok zordur.içmeyecem deyip bir daha elinizi sürmeyecek iradeniz varsa e-sigara vs. vs. hepsi hikaye.olay sizde bitiyor kararlıysanız içmeyin.Ha zorlanıyorsanız bir önerim var size "ORUÇ TUTUN" çok faydalı olacaktır.Hem masrafsız hem saglıklı

Amacım konuyu baltalamak değil ama eger iradeniz yoksa sigarayı bırakmak çok zordur.içmeyecem deyip bir daha elinizi sürmeyecek iradeniz varsa e-sigara vs. vs. hepsi hikaye.olay sizde bitiyor kararlıysanız içmeyin.Ha zorlanıyorsanız bir önerim var size "ORUÇ TUTUN" çok faydalı olacaktır.Hem masrafsız hem saglıklı

Hocam esigara ile ilgisi bulunmayan forumlarda genellikle yorumlar böyle ama esigaram.us sitesine bir göz atın. Bunun sayesinde sigaradan kurtulan ve ohh diyen birsürü kişi var. Ne kötü kokusu kaldı nede ciğerimi bitiriyorum diyorlar hatta

Yaklaşık 4 aydır E-Sigara işlerşndeyim (içiyorum) kullanıyorum...

Evet günde 1 paket içerken bıraktım şuanda sadece bunla yetinebiliyorum... Ama fiyatların pahalı hocam ...

Hiç kargo - likit falan deme bugun hatta birkac saat sonra Smok Alien alıcam (370 TL ye) bilgin olsun...

Evet günde 1 paket içerken bıraktım şuanda sadece bunla yetinebiliyorum... Ama fiyatların pahalı hocam ...

Hiç kargo - likit falan deme bugun hatta birkac saat sonra Smok Alien alıcam (370 TL ye) bilgin olsun...

Bravo suha abi ne zaman gorsem halkin yanindasin buyuk adamsiiin :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bravo suha abi ne zaman gorsem halkin yanindasin buyuk adamsiiin :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Laaa niye kafa yapıonuz :)
Bu cihaz çin de 50$ - 55$ arasında yani 200 - 220 TL civarı tamam burda bir kar koyup satılıyo 350 - 380 onu da anladık (%100 nerdeyse pek anlamam ama hadi anladık :) )
Ama yani 470 de çok be biladerim ...

Akşam 17:00 gibi Bornova Metro da alıcam bi tane Alien Kit , 380 TL ye isteyen varsa buyursun gelsin alalım muhtemelen şahısta stok çok ;)

Alıcaktım geçen ay ama son zamanlarda hep bunların patlama olaylarını görüyorum o yüzden almaktan vazgeçtim.

çok denedim,en pahalısınıda aldım en ucuzunuda en iyi likitide aldım en kötüsünüde. bırakamadım.

darkstar' ın 9 mg 500 ml 155 tl hocam

Fiyat güzel, ihtiyaç halinde dönüş yaparım kardeşim.

---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

Smok Alien alındı mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri