• Uygun Fiyata Sıfır Cep Telefonları • 2 Yıl Garantili •

• Kullanıcı SeaNoNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an dokunmatik ekranlarda S3 var hocam.
Bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz M7 öneririm

hocam yurtdisindan bi arkadasim iphone 7 getirtmis de pasaport bulamamislar, siz bu konuda yardimci oluyor musunuz ? eger, oyleyse detaylari ogrenebilir miyim

[MENTION=16818]ultraslan3556[/MENTION] Iphone 7 için 700 TL masraf çıkartıyorlar pasaport kayıtlama da. Eğer giriş çıış yapan yakınınız varsa o size daha uygun gelir. Diğer türlü çok maliyetli olur önermem

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

Taksit imkanı var mı sahibinden get de başka bir ürün açarak. Fatura kesiyormusunuz

Yasal mevzuattan ötürü taksit şansı ne yazıkki yok. Dediğiniz şekilde riske girmeyi vergi levhası olan kimse göze almaz. +KDV karşılandıktan sonra Fatura tabiki kesiyoruz.

hocam sony z3 veya z5 fiyatları nedir

Şu an elimizde mevcut değil. Yarın telefon tedarikçimize fiyat sorarım. Sony pek satılmıyor bizde o yüzden stok tutmuyoruz

[MENTION=16818]ultraslan3556[/MENTION] Iphone 7 için 700 TL masraf çıkartıyorlar pasaport kayıtlama da. Eğer giriş çıış yapan yakınınız varsa o size daha uygun gelir. Diğer türlü çok maliyetli olur önermem

700 lira mı? yok artik! neden oyle yapiyorlar hocam? zaten devlete odenen 150 lira, bi pasaport icin 550 lira mi aliyorlar? ne anladik o zaman yurtdisindan almanin faydasini :)

Spot cihaz dostum bunlar, Yurt dışı ithalat. HTC M9 1900-2000 arasına bulabilirsin zaten. Bizde neden bu kadar ucuz diye sorarsan tek nedeni cihazların normal şartlarda faturasız olması. %100 Orjinal cihazlrdır.

IPhone elimize gelip gidiyor, indirimli fiyatlar sadece konuda geçen ürünlerde var

spot dediğiniz yurt dışından geliyor olması mı ? yoksa %100 orjinal ve sıfır degil mi hocam ürünler

700 lira mı? yok artik! neden oyle yapiyorlar hocam? zaten devlete odenen 150 lira, bi pasaport icin 550 lira mi aliyorlar? ne anladik o zaman yurtdisindan almanin faydasini :)

dün Amsterdam'dan getirmiş birisi kendi pasaportuna 2 ay önce Note 7 yazdırmış o yüzden pasaportuna kullanamamış. Bugün kendisine bir bağlantımızı önerdik 700 TL ye anlaşmışlar. Bende o yüzden önermiyorum dedim :) Artık insanlar pasaportlarına kendileri cihaz alıp yazdırıyorlar. Eskisi gibi değil fiyatlar
Note 4 yok mu elinizde ?

Yok hocam şu an. Note 4 hızlı giden bir telefon. Müşterisi çok oluyor.
Note 4 varsa fiyat nedir acaba
Yok hocam şu an. Note 4 hızlı giden bir telefon. Müşterisi çok oluyor.
spot dediğiniz yurt dışından geliyor olması mı ? yoksa %100 orjinal ve sıfır degil mi hocam ürünler
Ürünler %100 Orjinal ve Sıfır cihazlardır. Satın alan arkadaşlar oldu forumda kendilerine danışabilirsiniz.

Hocam hayırlı satışlar. Ben Trabzonda oturuyorum. Cihaz almak istesem nasıl yaparsınız gönderim olayını?

Note 4 ne zaman gelir elinize ve fiyatı ne olur ?

Şu an elimizde mevcut değil elimize geçince bilgi geçerim.
Arkadaşlar bir çok pm aldım bu süreçte, pm yerine skype eklerseniz daha hızlı iletişim kurabiliriz. Skype kullanmayan arkadaşlar yine pm atabilirler.

Adsense ödemelerinin ardından alışveriş yapacağız diye bir çok arkadaşım ile görüşmemiz oldu. Fakat iş yoğunluğundan bunları aklımda tutamadım. Lütfen öncelikle stok sorunuz.

Bu hafta içi yeni modeller konuya eklenecektir. Cihaz segmentleri yine bu kategorilerde olacaktır. Sony ve bazı Samsung modelleri de konuya eklenecektir. Uygun fiyatlı 2.el laptop için fiyat sorabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi haftalar dilerim..

Samsunj J3 Dual Sim Kart 2016 Edition Stoklarımıza Düşmüştür

Samsunj J3 Dual Sim Kart 2016 Edition Stoklarımıza Düşmüştür Fiyat 600 TL
Ürünün kendi çektiğimiz fotoğrafları aşağıdadır.

htc 10 varsa fiyat alabilirmiyim bide bu ömür boyu imei garantisi ilerde patlarsa imei destek verilecekmi

bu telefon varmı elinizde yada gelir mi ? birde kredi kartı ile dükkana gelsek alabiliyor muyuz telefon
General Mobile GM5 Plus 32GB 5.5

bu telefon varmı elinizde yada gelir mi ? birde kredi kartı ile dükkana gelsek alabiliyor muyuz telefon
General Mobile GM5 Plus 32GB 5.5

Kredi kartı ile işyerimizden, mail order ile uzaktan alışveriş yapabilirsiniz.
Bahsettiğiniz telefon şu an elimizde yok, sıfır ürün mü ikinci el mi ürün arıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri