Uyku düzenim bozuldu

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Ramazanlıkta iyice uyku düzenim bozuldu. Özellikle şu son 1 haftadır . Bu ramazan geceleri hiç uyumadım hep sahura kadar uyanığım , sahur yapıp namaz kılıyorum , bazen yatıyorum bazen geç yatıyorum . Genelde 4,5,6 gibi yatıyorum . Normalde gece 1 en fazla nadir 2 de uyurdum , ramazandan önce . Uyku düzenim o kadar bozuldu ki yatağa yatıyorum , esniyorum uykum geliyor ama uyuyamıyorum uyumak için ramazanda en az 20 dk ile 1 saat arası geçince uyuyorum . Bu sıkıntıyı çeken tek ben miyim ? Saat 4e doğru yatağa girdim saat 5 oldu uyuyamadım en son yataktan kalktım :(

Kulaklıkla film izle film bitince direk yat film sahnelerini düşünürken uyursun :p

al benden de o kadar. saat 5i geçti.

ramazan bitince tekrar eski düzenine dönersin çünkü sahur kalkma diye bi olayın olmayacak

forum da farkı yok sabah 8-9 gibi nöbeti gündüzcülere bırakıyoz :) ben genelde hep böyleydim ama yemek vs yediğin için sistem uyanıyor tabi yatışması kolay olmuyor ..

hiç sorma hocam ya bende şaşırdım sabah 7 yatış akşam 6 kalkış şaşırdım iyice ya

sabah 7 yatış. öğlen 1 kalkış. günün çoğu bilgisayar başında.

Sahura kadar yatsan olmuyor , yatmasan olmuyor :( . Yatarsan uykulu uykulu yemek yiyemiyorsun su bile içemiyorsun . Uyumazsan da uyuyamıyorsun bu nasıl iş anlamadım gitti :(
valla ben doktora bile gitmeyi düşünüyorum hocam normal insanın tam tersi oldu bende. gece kusu oldum. insan gece oturur gündüz uyurmu ya

ramazan sonrasını beklicez mecbur hocam, düzelir bence ramazan bitince
yok hocam düzelmez bende uzun zamandır var bu.. hatta bazen sabaha kadar oturdugumda uyumuyorum akşam erken yatayım diye akşama kadar oturuyorum o gun yatıyorum erkenden sabah kalkıyorum akşam yine sabaha kadar uykum gelmiyor :D tuhaf bişey D:

al benden de o kadar uyuyamıyorum legaue of legends oynamaktan ciğerim soldu :)

yok hocam düzelmez bende uzun zamandır var bu.. hatta bazen sabaha kadar oturdugumda uyumuyorum akşam erken yatayım diye akşama kadar oturuyorum o gun yatıyorum erkenden sabah kalkıyorum akşam yine sabaha kadar uykum gelmiyor :D tuhaf bişey D:

:d :D hocam siz belli bir saaat belirleyin hergün o saatte yatın yoksa sizin işiniz çok zor :D

n7vyga.jpg

Benimki o kadar saçma bir hal aldıkı 2 gün uyumuyorum 1 gün uyuyorum, 3 gün uyumuyorum 4-5 saat uyuyorum falan, düzensizliğim bile düzenli değil la

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri