uyurken düşüyormuş gibi olmak

L
  • Kullanıcı lib
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
32 yaşındayım ve halen oluyor banada. Yıllardır süregelen birşey. Tam uykuya dalma esnasında merdivenin bir basamağından düşmüş gibi, yolda yürürken sendelemiş gibi oluyor.

bana çocukken olurdu sanırım.6-7 yaşlarında gibiydi herhalde.uzay boşluğu gibi şeyin içinde düşerken korkuyla uyanırdım.nasıl bir rüyaysa hala ara ara bilinç altımdan çıkar aklıma gelir.

Uyku bozukluğundan kaynaklanır genelde :) Geç yatıp erken kalkmaktan oluyor en çokta . Bide gün içerisinde çok yoruluyorsanız oluyor .

valla bende de iyi bir kanal kapanınca ilk baktıgım anda o hissi yaşıyorum çok iyi bilirim :D :D :D

ara sıra oluyor önemli bir şey değil vucudun strese veya havasızlığa tepkisi,

---------- Spam Engelliyici 02:08 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

bende bi rüyamı anlatayım rüyaya dladım evimi gördüm evimde anam babam kardeşlerim yatıyor ben ulan bu rüya dedim kendimide gördüm gidip yanına yanaştım belki uyanırım diye vs neyse ailem uyandı ben siz rüyasınız dedim eşek gibi bakıyorlardı hiç tepkileri yoktu sonra aklıma uçmak geldi uçtum sonra bi kız buldum sonrasını anlatmıyorum :)

Düşme Denilince Aklımda Bir Rüya Var O Da Tam Rüya Ama Rüyada Babam İnşaata Çalışıyor Avrupa Konutlarında En Son Katı Yapıyorlar Bende Ona Yemek Flen Getiriyorum Getirdim Verdim Babam Biraz Gez Dedi Daha Sonra Yeni Yapılan Bİ Balkona Gittim Balkon Birden Çatladı Ve Binadan Ayrılıp Yere Çakıldı Baya Baya Korkmuştum Ama

bendede eskiden oluyordu. hastasındır büyük ihtimal sağlığa dikkat et biraz.

Bu konuda bir takım bilgilerim var ama ben şahsen duyduğum bilgiyi teyit etmedim. İşine yarar mı bilemem ama Astral Seyahat'in bir çeşiti diyorlar. Farkında olmadan yapılan.. Sürekli oluyorsa biraz araştır hocam. Bir tarafın açıkta kalmakla, boy uzamakla alakası olmadığı kesin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri