uyurken düşüyormuş gibi olmak

L
  • Kullanıcı lib
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
beyler yazacak yer bulamadımda beşiktaşın golüyle nasıl zıpladığımı bilemedim bir fenerbahçeli olarak bir başka takımın skor kaydetmesine böyle sevindiğimi hatırlamıyorum inşallah tur atlar beşiktaş.

bu arada cidden çok kötü bir his boşluğa düşüyormuş gibi çok değişik bir hissiyat

Çok sık değil ama bazen oluyor. Yatağınızın rahatı iyi değildir muhtemelen.

Rüyalarınız askıya alınmış hocam, telefon onayı yapınca hissediyorsunuzdur o düşme hissini. :)
Şaka bi yana küçükken çok oluyordu bana, artık olmuyor.
Hatta rüyada düşme esnasında uyanmayınca ölünüyormuş diye duymuştum. :)

Aynısı ama aynısı bana da oluyor. Bir anda resmen kafam dönüyor, neden acaba

yorgunluk, çok yemek yiyip yatmak ve antidepresan ilaç kullanan kişilerde uykuya dalınca olabiliyor.

Askerde ranzadan çok düşen Eleman vardı onlarda sayılıyor mu?
:D

Bazen bana da öyle oluyor da işin garibi bazen rüyamda dayak yiyeceğim zaman rüyada olduğumu farkedip bilerek uyanıyorum :)

Bende çok sık olan bir durum, hemen hemen her gece uzay boşluğuna düşer gibi sonsuz bir girdabın içine düşüyorum, artık alışkanlık haline gelmiş her gece olsun istiyorum, sanırım kansızlık, yorgunluk, ve sol taraf üstüne yatmak ile ilgili olabilir.

Sirt ustu degilde yan yada yuz ustu yatarsan o sekilde sicrayarak uyanmazsin.

ben yan yatarken de oluyor :)

nette küçük bir araştırma :D

İşte açıklaması:

Rüyada kendini uçarken görmek veya yüksek bir yerden düşerken görmek ergenlik çağı belirtileridir bunları büyük yaşta da görmüş olanlarınız vardır: bu, hormonal bir durum. Yere çakılıp öldüğünü görenlerin öldüğü doğrudur: bu mistik bir durum değil fizyolojik bir etkidir sadece. Şöyle ki, beyin rüya görüyor olduğunu bilmez ve onu gerçek algılar. Bu durumda metabolizma da gerekli tepkileri verir ve sonuç kalp krizi!!! gerçekte de çok yüksek bir yerden düşüp ölenlerin hemen hepsi çarpmaktan değil kalp krizinden ölürler...

Açıklamaya verilen yorum :D

Güzel yazmışsın da, merak ettiğim konu, bu rüyasında düşen ve uyanamayıpta yere çakılanlar ölüyor diyorsun. pekii bu insanlarla kim nasıl konuşmuş ki "rüyamda düşüyordum uyanamadım, yere çakıldım o yüzdende kalp krizi geçirdim öldüm" demişler. İlginç.

:D gece gece iyi güldüm

Bunun için bilimsel bir açıklama okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Diyordu ki ; eski insanlar tehlikeden korunmak içi yüksekte ağaçlarda uyurlarmış ve çok sık düşme tehlikesi yaşanırmış o zamanlardan kalan bir his imiş :)

Uykusuzluk, düzensiz yaşamak, stres, uykusuz işe okula gitmek, fazla alkol almak, az yemek vs gibi bir çok sebebi var. Bir ara bana her akşam olurdu. Geç saate kadar oturup sabah erken işe gidince haliyle iş yerinde uyku gelince kendimi uyumamak için sıkmaktan olduğunu düşünüyorum. Şimdi kalmadı uykuma dikkat ediyorum.

Yalnız geçmesi uzun sürüyor, sağlığın kıymetini bilin çeken bilir hakkaten sıkıntılı bir durum.

en kötüsüde ne biliyor musunuz? rüyada konuşamamak ve onu gerçekte uykulu olsanda hissetmek :D çok sinir olduğum bir durum

Ruhun, bedenden çıkıp çıkmama arasında kaldığı durumdur. Öyle durumda hiç bozmayın keyfini çıkarın

konudaki msjları okumadım olakalımı olur alakasız mı bilmem ama bende bi msj yazmak istedim :)

ben rüyamı kontrol etmek istiyordum küçükken hep uyumadan önce rüyamı kontrol edicem dedim ve bi gün rüyamda kendi kendime aynı seyi söylüyorum rüyamı kontrol edicem diyorum ve herzamanki gibi bi boga kovalamaya basladı beni ve dedim bu bir rüya niye kaçıyorumki ve orda uyandım

bu nasıl bisey bende anlamadım ama çok güzel biseydi

düsünsenize bütün rüyalarınızı dilediginiz gibi kontrol ediyosunuz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri