1 değil 2 değil![]()
hayırdır insallah google dan kötü bir haber gelebilir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 değil 2 değil![]()
seni spamlamışlar dostum![]()
Sirt ustu degilde yan yada yuz ustu yatarsan o sekilde sicrayarak uyanmazsin.
İşte açıklaması:
Rüyada kendini uçarken görmek veya yüksek bir yerden düşerken görmek ergenlik çağı belirtileridir bunları büyük yaşta da görmüş olanlarınız vardır: bu, hormonal bir durum. Yere çakılıp öldüğünü görenlerin öldüğü doğrudur: bu mistik bir durum değil fizyolojik bir etkidir sadece. Şöyle ki, beyin rüya görüyor olduğunu bilmez ve onu gerçek algılar. Bu durumda metabolizma da gerekli tepkileri verir ve sonuç kalp krizi!!! gerçekte de çok yüksek bir yerden düşüp ölenlerin hemen hepsi çarpmaktan değil kalp krizinden ölürler...
Güzel yazmışsın da, merak ettiğim konu, bu rüyasında düşen ve uyanamayıpta yere çakılanlar ölüyor diyorsun. pekii bu insanlarla kim nasıl konuşmuş ki "rüyamda düşüyordum uyanamadım, yere çakıldım o yüzdende kalp krizi geçirdim öldüm" demişler. İlginç.
Bana da oluyor bazen. Düşer gibi olup sıçrarım. Küçükken de rüyamda çok düşerdim yüksekten. Ama tam düşme anını göremeden uyanırdım hep![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.