Uyuyamıyorum !

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Malüm Youtube işlerinden dolayı kendimizi son aylarda uykusuzluğa alıştırdık gece saat 11 den sonra uyuyamıyorum uyursamda gündüz saat 7-8 gibi uyuyabiliyorum ama akşama doğru 5-6 gibi kalkıyorum ben gece 11 den sonra uyuyup erken kalkmak istiyorum :( Bu sorunu çeken varmı aranızda benim gibi nasıl çözebiliriz ?

Trevor Reznik: Stevie, I haven’t slept in a year.
Stevie: Jesus Christ!
Trevor Reznik: I tried him too.

- Bir yıldır uyumuyorum.

+ Aman tanrım !

- Onu da denedim.

The Machinist filminden :)

mrb

aynı sorunu bende yasıyorum neler yapmak lazım acaba doktora mı gıtsek ne yapsak kı

Yokmu bir çözüm
WWVpn4.gif

tam t***** aynı saatlerde uyuyup aynı saatlerde uyanıyoruz kardesim :) çözüm 1 gün hiç uyumamak sonrasında gece 11 12 gıbı uyuyup alarmla öglen sabah 10 11 gıbı uyanmak ama basaramıyorum :(

вєякαη;494762' Alıntı:
Malüm Youtube işlerinden dolayı kendimizi son aylarda uykusuzluğa alıştırdık gece saat 11 den sonra uyuyamıyorum uyursamda gündüz saat 7-8 gibi uyuyabiliyorum ama akşama doğru 5-6 gibi kalkıyorum ben gece 11 den sonra uyuyup erken kalkmak istiyorum :( Bu sorunu çeken varmı aranızda benim gibi nasıl çözebiliriz ?

Ayni sorun bende de var.. bazen uyumak icin uyku hapi iciyorum o bile fayda etmiyor. 2 gibi yattim uyuyamadim geri kalktim sabahi bulur benim uyumam.. Bu isin sorunuda bu.. bu ise girdikten buyana uyku diye birsey kalmadi pc kolik olduk ciktik. sabah yatip aksam kalkiyoruz gec gunduz tersine dondu.

ramazandan önce düzeltmiştim kendimi max 1de yatıyordum ama ramazan girdi tekrar bozuldu :) 1 gün uykusuz kaldıktan sonra yatağa erken girip uyumaya çalışın olmadı yatakta dizi falan izleyin bir kere yaptıktan sonra sonrası geliyor zaten.

Sabaha doğru 6 da yatıyorsanız her gün 1 saat erken yatmaya başlayın örnek:
bugün 6 da yatın
yarın 5 te
ondan sonraki gün 4 te
10 gün içinde uykunuz düzene girecektir.

En kolay çözümü uykusuz kalıcaksın 1 gün hocam ondan sonra bünyeni 11 de yatırdın mı sabah alarmı 8 e kurucaksın kalkıp işlerine bakıcaksın gün boyunca o uyku sana yetmeyecek ama bir gün daha böyle idare edince 3. gün bünyen otomatikman 11 de yatıp 8-9 da kalkıcak

вєякαη;494762' Alıntı:

Merhabalar,

Dediğimi kimse yanlış anlamasın kimseyle dalgada geçmiyorum. Cübbeli Ahmet hocanın bir yerde söylediği bir şey var. Hocam ben uyuyamıyorum diyor bana, bende dedim ki ona aç Kuran oku bak yarım saate nasıl esnemeye başlıyorsun diye. Çünkü şeytan baktı ki zararlı çıkacak, adamı bu sefer uyutmaya çalışacak diye. O arkadaşta o günden beri uyku problemi yaşamıyor dedi.

вєякαη;494762' Alıntı:

sabah 7-8 gıbı uyuyorsan eger ogun aksama kadar uyuma 11-12 gıbı uyu yarın sabah erken karkarsın ondan sonrakı gunlerınıde aksatma gene tekrar aynı saatte yat

En kolay çözümü uykusuz kalıcaksın 1 gün hocam ondan sonra bünyeni 11 de yatırdın mı sabah alarmı 8 e kurucaksın kalkıp işlerine bakıcaksın gün boyunca o uyku sana yetmeyecek ama bir gün daha böyle idare edince 3. gün bünyen otomatikman 11 de yatıp 8-9 da kalkıcak

Onu denedim hocam sabah erkenden kalktım ama akşam erkenden yattığımda yine uyuyamadım
gjkYVZ.gif

вєякαη;494762' Alıntı:

Düzenli spora başlamanı öneririm...:)

вєякαη;494778' Alıntı:
Onu denedim hocam sabah erkenden kalktım ama akşam erkenden yattığımda yine uyuyamadım
gjkYVZ.gif

O zaman sürekli ev içinde ya da iş ortamı içindesin hocam yorucu aktiviteler yap biraz arkadaşın dediği gibi spor olabilir günlük olarak 15-20 dk koşuya çık falan

benim kullandığım yöntem 2 gün yatma 2. günün sonunda akşam 7 8 gibi yorgunluk çökecek ve sabah 7 8 gibi ayakta olacaksın.

%100 çalışıyor kapanma riski yok :)

O zaman sürekli ev içinde ya da iş ortamı içindesin hocam yorucu aktiviteler yap biraz arkadaşın dediği gibi spor olabilir günlük olarak 15-20 dk koşuya çık falan

dedim akvaryum alıp ona bakarak belki uykum gelir dalarım oda olmadı gittim muhabbet kuşu kaldım 2 tane onlarda fayda etmedi :(

вєякαη;494785' Alıntı:
dedim akvaryum alıp ona bakarak belki uykum gelir dalarım oda olmadı gittim muhabbet kuşu kaldım 2 tane onlarda fayda etmedi :(

Hocam dediğim gibi 2 yolu var yaa 1 gün dediğim gibi etki etmiyorsa 2 gün 3 gün sağlığa zarar verir artık :D yeterki uykusuz kal ve 11-10 istediğin saate uyu sabah ertesi güne alarmı kur (6saati geçmesin) kaçta kalkmak istiyorsan, o günde uykusuz gibi olacaksın ve ertesi gece uyuduğun saate uyuyaaksın zaten

Ya da monoton bi gün yerine yoğun tempolu yorucu bi gün geçir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri