Uzak Durulması Gereken Kategoriler!

nescafe3in1

Yasaklanmış
Türkçe Dublaj Filmler (telif vermeyeni bulmak zor bulduğunuzda da ileride ihtar yeme riski çok fazla)
Fitness (herhangi bir ürüne aitse (p90x vs.) iki güne kanalınız uçuyor kendiniz çekerseniz iyi kazanırsınız)
Çizgi Film (Türkçe dublaj olsa bile uzak durun ilk gün telif yiyorsunuz)
Eski Türk Filmleri (Gülşah prodakşın sağolsun para kazanmamı kaybettiğim kategori kesinlikle uzak durulması gerek)
Restorasyonlu Eski Türk Filmleri (Direk dünya engeli, engel olmayanlar ise ileride ihtar sebebi)
Nba videoları (İlk gün sorunsuzca izlenim ikinci gün dünya engeli)
Güncel Yabancı Diziler (Direk dünya engeli)
Güncel Türk Dizileri (diziyi daha televizyonda bitmeden part halinde yüklediğim halde telif aldım fakat sanırım her dizi için geçerli değil)

4 ay boyunca sürekli üzerinde çabaladığım ve pişmanlıkla sona eren kategorileri yazdım arkadaşlar yanlışım varsa lütfen söyleyin sizin de uzak durulması gerektiğini düşündüğünüz kategori varsa nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Edit: Rakip elemek gibi bir amacım yok yardım etmeye çalışıyorum. İsteyen bu kategorileri yüklesin kardeşim!

Türkçe Dublaj Filmler (telif vermeyeni bulmak zor bulduğunuzda da ileride ihtar yeme riski çok fazla)
Fitness (herhangi bir ürüne aitse (p90x vs.) iki güne kanalınız uçuyor kendiniz çekerseniz iyi kazanırsınız)
Çizgi Film (Türkçe dublaj olsa bile uzak durun ilk gün telif yiyorsunuz)
Eski Türk Filmleri (Gülşah prodakşın sağolsun para kazanmamı kaybettiğim kategori kesinlikle uzak durulması gerek)
Restorasyonlu Eski Türk Filmleri (Direk dünya engeli, engel olmayanlar ise ileride ihtar sebebi)
Nba videoları (İlk gün sorunsuzca izlenim ikinci gün dünya engeli)
Güncel Yabancı Diziler (Direk dünya engeli)
Güncel Türk Dizileri (diziyi daha televizyonda bitmeden part halinde yüklediğim halde telif aldım fakat sanırım her dizi için geçerli değil)

4 ay boyunca sürekli üzerinde çabaladığım ve pişmanlıkla sona eren kategorileri yazdım arkadaşlar yanlışım varsa lütfen söyleyin sizin de uzak durulması gerektiğini düşündüğünüz kategori varsa nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Şair burda kendi paylaşımlarına rakip elemek için bilgi vermektedir.

yok adam doğru söylüyor.
haber programı derseniz cnn türk cüneyt özdemir uzak durun.dün telif yedim.
dizi olarak medcezir,adını feriha koydum,çalıkuşu tarzı diziler anında telif atıyor.ama abidik gubidik atv dizilerinde sıkıntı yok.
çizgi filmde ise ne hikmetse 2 aydır tom jerry videom telif almadı hala 3 reklam aktif para kazanıyorum.

hocam bu yazdıklarında paylaşım yapıp kısa sürede ciddi paralar kazanılabilir. diğer bir deyişle vur-kaç taktiği ile bu kategorilerde iş görülür. onun dışında bırakayım da video izlendikçe izlensin kafası olursa olmaz elbette.

benim şuan elimde günlük ortalama 30-50 lira arası getiren tek kanalım var. bir şey olmasını bekliyorum ona. olduktan sonra dizi sektörüne dikey geçiş yapmayı düşünüyorum. dizilere bakılırsa çünkü 1 günde 20k izlenim alabiliyorlar. 5k alsın günde silerim kafasıyla hareket edersen sıkıntı olmaz :)

herkes uzak durulması gereken şeyleri yazmış kimsede demiyor şu dizi telif atmıyor diye ben parayı bi tuttursam

herşeyi anlatacam bencillik yapmicam

şu telif atan yerleri liste halinde neden düzenlenmiyor...konu açılır,herkes ekran görüntüsüyle yazar.modlarda ilk mesaja ekleme yapar.tamam telif yiyenler konusu varda,düzenlemeyle daha yararlı olabilir.

Yüklemeyi bilmeyenler uzak dursun.
Mesela ben hiç Dizi-Film yüklemiyorum kafam rahat.

Bazen denk geliyor. Ama yabancı ve yerli dizi kanalları görüyorum. Geneli de para kazanmaya açık şekilde izlenimleri de gayet güzel.

Bu kategorilerde çalışan birçok kişi var.

Ben film yüklemeye başladım.ancak belli izlenime gelenleri silip yeni film atıyorum. Bu ay awesomenesesden 5 kanal limiti geçti sorun yok.

Doctor Who Sakın Bulaşmyın Video Özeldeydi 1 Dakikada Telif Yedim

Türkçe Dublaj Filmler = Telif
Çizgi Film = SAHTE Telif
Eski Türk Filmleri =156 filimden 149'u eşleşen verdi
Nba videoları = iyi kazandırır özellikle nba fail uzun ve kaliteli videolar iş yapar
Güncel Türk Dizileri = dizi biter bitmez anında ddiziden alıp atarsanız iyi kazanırsınız ddiziden daha önce atarsanız milyonersiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri