Edit.
Forumda bir daha özgün videolarımı paylaşmayacağım.
Forumda bir daha özgün videolarımı paylaşmayacağım.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir video ile karşınızdayım.
Videoyu izledikten sonra düşüncelerinizi belirtmenizi rica ediyorum: "Sizce o insanlara ne oldu ?"
http://www.youtube.com/watch?v=FiHOWszKbcQ
Hocam herşey güzelde bu tarz videolarda keşke sesli anlatım olsa ne süper olurdu![]()
Yazılı anlatım, sözlü anlatıma göre (anlama açısından) daha etkili oluyor. Sözlü anlatım denince akla ilk gelenlerden Ruhi Çenet kardeşimiz bile yazılı anlatıma geçmiş durumda...
Çok güzel bir konu bulmuşsun dostum tebrik ediyorum. Sonuna kadar zevkle izledim. Bu arada hangi pro kullanıyorsun?
Güzel bence tebrikler..Devam kardeşim sen güzel işler yapacaksın eminim...
uzay konularından hep korkmuşumdur 2.30 dan sonrasını izleyemedim içime daral geldi
güzel olmuş. buna ait makaleyi okumuştum. o insanlar ise uzay boşluğunda kaybolup bir süre sonra oksijensizlikten sizlere ömür. o dönem bu bir savaştı savaşta herşey mübahtır mantığıyla bir sürü insanı hayattan ettiler.
Sesin iyi yada kötü olmasını umursamazdım, keşke sesli anlatım olsaydı. Gerisi güzel konu ilgi çekici.
Hocam herşey güzelde bu tarz videolarda keşke sesli anlatım olsa ne süper olurdu![]()
Hocam tutarmı sesli sizce? Yapmayı düşünüyorum ama slaytlar yazıları bulmak eklemek felan zor geliyor
Bu arada video'yu beğendim. Yazıları biraz daha belirgin ve okuma süresini tam ayarlarsan iyi olur hocam. Çünkü son satırı okurken gitti birden yetişemedim![]()
Mesela ben de sesli olsaydı kapatırdım hocam sanırım bu tarz videoların yazılı olması daha estetikBen bu tarz enteresan videoları seve seve izlerim hocam ama sesli olmayınca kapatıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.