Uzaylı Belgeleri

deepweb he ilk okuduğumda korku filminde sanmıştım kendimi olayın pis yüzünü öğrenince girmedim sanki bilg değil farklı dünya orası valla bilg bi kablo çıkıp sanki seni hapsediyor iğrençlik hat safhada girmeyin tavsiye etmem bende girmedim araştırmalarım yetti murder video izleyin 1-2 tane anlarsınız

deepweb he ilk okuduğumda korku filminde sanmıştım kendimi olayın pis yüzünü öğrenince girmedim sanki bilg değil farklı dünya orası valla bilg bi kablo çıkıp sanki seni hapsediyor iğrençlik hat safhada girmeyin tavsiye etmem bende girmedim araştırmalarım yetti murder video izleyin 1-2 tane anlarsınız

Hocam Orda Bebek Şeyleri Bile Bulabilrsnz Anladınız Sen Prim Yapmak İçin Her Yolu Deniyolar Siz O Siteye Tıklarsanız O Bebek Şeylerini Daha Çok Atıcaklar O Yüzden O Sitelerin Yasaklanması Gerek Ama Yararlı Bilgiler Var Örnek Nazilerin Yaptığı Şeyler Adolf Hitler Vs. Gerçek Bilgiler

Bencede sakın bulaşmayın. Bazı şeyleri görmemek bilmemek en iyisidir.

ilgimi çekti acaba vdsden girsem sıkıntı olur mu :D

deepwep olayına hiç bulaşmayın arkadaşlar degmez pislikten başka birşey yok orda

Hocam Orda Bebek Şeyleri Bile Bulabilrsnz Anladınız Sen Prim Yapmak İçin Her Yolu Deniyolar Siz O Siteye Tıklarsanız O Bebek Şeylerini Daha Çok Atıcaklar O Yüzden O Sitelerin Yasaklanması Gerek Ama Yararlı Bilgiler Var Örnek Nazilerin Yaptığı Şeyler Adolf Hitler Vs. Gerçek Bilgiler
yararıda kalsın o bilimsel deneyleri merak ediyom ama girmek bile akıl sağlını bozar okurken miğdem bulandı

Rapora göre, organları 42 inç ortalama olarak tarif edildi
uzunluğunda.Yüz özellikleri şiddetle "mongol Şarklılara" benzeyen
orantısız büyük kafaları, geniş "eğik" gözleri, küçük ile görünüm,
burun ve ağız.Ortalama ağırlığı yaklaşık 40 lira oldu.Gövdeleri vardı
çok küçük ve ince, çok ince boyunlu.Kollar, uzun ve ince idi
dokuma ile uzun ve ince parmakları içeren elleriyle dizlerini ulaşan
aralarında. Sindirim veya gastrointestinal sistem, hiçbir sindirim yoktu
veya bağırsak kanalı ve hiçbir rektal noktası. Hiçbir üreme organları vardı
belirgin. Kan yerine hiç kırmızı hücreleri ile renksiz bir sıvı vardı
hangi ozona benzer kokuyordu.

bu işler için kullanacağınız bir 2. bilgisayarınız(mümkünse laptop) olsun.
gidin bir park'a yakın olan cafe'ye oturun yarım saat, wifi şifresini öğrenin sonra cafe'den ayrılın çünkü kameralara yakalanmak istemezsiniz iş üzerindeyken.
Geçin yakındaki bir parka yada bank'a falan, bağlanın işinizi görün DW'de. Alacağınız dosyaları yedekleyin flashdiskinize yada haricinize, ardından fdisk'i çakın geçin alete.
----------------------------------
Vermiş olduğun yabancı makale içeriğindeki herşey birebir belgesellerde anlatılmakta zaten belgeleriyle ve şahitleriyle birlikte. Karşınızda muhatap alacak birini bulamayınca konu havada kalıyor malesef, ne kadar elimde belge kanıt var işte uzaylılar gerçek şu bu desenizde nafile. Çünkü size karşılık verecek ve bunları onaylayacak yetkili birini bulamıyorsunuz. Karşılık alamadığınız ve yetkili birinden onaylanmadığı için çevrenizdeki insanlar ya da haberinizi izleyenler yetmezmiş gibi sizinle dalga geçiyorlar. "Hahaha uzaylılarmış, hadi ordan bu adam deli olmalı" gibisinden.
Şu an bu forumda da olduğu gibi :)

Rapora göre, organları 42 inç ortalama olarak tarif edildi
uzunluğunda.Yüz özellikleri şiddetle "mongol Şarklılara" benzeyen
orantısız büyük kafaları, geniş "eğik" gözleri, küçük ile görünüm,
burun ve ağız.Ortalama ağırlığı yaklaşık 40 lira oldu.Gövdeleri vardı
çok küçük ve ince, çok ince boyunlu.Kollar, uzun ve ince idi
dokuma ile uzun ve ince parmakları içeren elleriyle dizlerini ulaşan
aralarında. Sindirim veya gastrointestinal sistem, hiçbir sindirim yoktu
veya bağırsak kanalı ve hiçbir rektal noktası. Hiçbir üreme organları vardı
belirgin. Kan yerine hiç kırmızı hücreleri ile renksiz bir sıvı vardı
hangi ozona benzer kokuyordu.

Google Translatece mi bu?

okadar internet geçmişim var bu kuruluşu yeni öğreniyorum var be bu siteye girsem sıkıntı çıkar mı beyler ?

okadar internet geçmişim var bu kuruluşu yeni öğreniyorum var be bu siteye girsem sıkıntı çıkar mı beyler ?

araştırdım bende mevzuyu yapma etme harbi harbi.tırstım.bende merak ediyorum girmek istiyorum ama yemiyor

Aynı şekilde internetten biraz araştırdım sakıncalıymış. En kötü bi internet e gidip orada inceleyecem .Merak merak ...

Abi nerden giriliyor link verin, ben gireyim tüm bilgileri burdan aktarayım size...

Girmeyi denedim ama giremiyorum.

Her ne kadar korkunuz varsa söyleyin sizin adınıza yapayım, bulayım belgeleri, videoları, bilgileri...

Abi nerden giriliyor link verin, ben gireyim tüm bilgileri burdan aktarayım size...

Her ne kadar korkunuz varsa söyleyin sizin adınıza yapayım, bulayım belgeleri, videoları, bilgileri...

Deep Web'e girmek için ilk önce Tor Browser adlı yazılımı indirmeniz gerekmektedir. Burada normal arama motorlarına ulaşmak mümkün değildir. Büyük ihtimalle kullanacağınız tarayısı Tor Browser olacaktır. Uygulamayı yükledikten sonra “start tor browser” uygulamasını açarak, Tor ağına bağlanıyoruz. Tarayıcı açıldıktan sonra sitelerin domainleri ise rastgele 16 rakamdan oluşur. Yani .com, .net, .net gibi domainler bulunmaz. Deep Web’e giriş için başka bir yol da onion uzantılı sitelere ulaşmaktır. “Onion Browser” yüklemesi ile tarayıcısı vasıtasıyla bu sitelere ulaşmak da mümkündür.

hiddenwiki yaz fakat ip proxy falan ne varsa kullanmanı öneriyorlar

Deep Web'e girmek için ilk önce Tor Browser adlı yazılımı indirmeniz gerekmektedir. Burada normal arama motorlarına ulaşmak mümkün değildir. Büyük ihtimalle kullanacağınız tarayısı Tor Browser olacaktır. Uygulamayı yükledikten sonra “start tor browser” uygulamasını açarak, Tor ağına bağlanıyoruz. Tarayıcı açıldıktan sonra sitelerin domainleri ise rastgele 16 rakamdan oluşur. Yani .com, .net, .net gibi domainler bulunmaz. Deep Web’e giriş için başka bir yol da onion uzantılı sitelere ulaşmaktır. “Onion Browser” yüklemesi ile tarayıcısı vasıtasıyla bu sitelere ulaşmak da mümkündür.

Tor la giremedim hocam denedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri