Benim bildigim en son Anonymous hacker grubu calmıstı bilgileri NASA'dan.
Sen nasıl ulastın böyle
Sen nasıl ulastın böyle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam yanlış linklere tıklamışsın o zaman..
deepweb he ilk okuduğumda korku filminde sanmıştım kendimi olayın pis yüzünü öğrenince girmedim sanki bilg değil farklı dünya orası valla bilg bi kablo çıkıp sanki seni hapsediyor iğrençlik hat safhada girmeyin tavsiye etmem bende girmedim araştırmalarım yetti murder video izleyin 1-2 tane anlarsınız
yararıda kalsın o bilimsel deneyleri merak ediyom ama girmek bile akıl sağlını bozar okurken miğdem bulandıHocam Orda Bebek Şeyleri Bile Bulabilrsnz Anladınız Sen Prim Yapmak İçin Her Yolu Deniyolar Siz O Siteye Tıklarsanız O Bebek Şeylerini Daha Çok Atıcaklar O Yüzden O Sitelerin Yasaklanması Gerek Ama Yararlı Bilgiler Var Örnek Nazilerin Yaptığı Şeyler Adolf Hitler Vs. Gerçek Bilgiler
Rapora göre, organları 42 inç ortalama olarak tarif edildi
uzunluğunda.Yüz özellikleri şiddetle "mongol Şarklılara" benzeyen
orantısız büyük kafaları, geniş "eğik" gözleri, küçük ile görünüm,
burun ve ağız.Ortalama ağırlığı yaklaşık 40 lira oldu.Gövdeleri vardı
çok küçük ve ince, çok ince boyunlu.Kollar, uzun ve ince idi
dokuma ile uzun ve ince parmakları içeren elleriyle dizlerini ulaşan
aralarında. Sindirim veya gastrointestinal sistem, hiçbir sindirim yoktu
veya bağırsak kanalı ve hiçbir rektal noktası. Hiçbir üreme organları vardı
belirgin. Kan yerine hiç kırmızı hücreleri ile renksiz bir sıvı vardı
hangi ozona benzer kokuyordu.
okadar internet geçmişim var bu kuruluşu yeni öğreniyorum var be bu siteye girsem sıkıntı çıkar mı beyler ?
okadar internet geçmişim var bu kuruluşu yeni öğreniyorum var be bu siteye girsem sıkıntı çıkar mı beyler ?
Abi nerden giriliyor link verin, ben gireyim tüm bilgileri burdan aktarayım size...
Girmeyi denedim ama giremiyorum.
Her ne kadar korkunuz varsa söyleyin sizin adınıza yapayım, bulayım belgeleri, videoları, bilgileri...
Abi nerden giriliyor link verin, ben gireyim tüm bilgileri burdan aktarayım size...
Her ne kadar korkunuz varsa söyleyin sizin adınıza yapayım, bulayım belgeleri, videoları, bilgileri...
Deep Web'e girmek için ilk önce Tor Browser adlı yazılımı indirmeniz gerekmektedir. Burada normal arama motorlarına ulaşmak mümkün değildir. Büyük ihtimalle kullanacağınız tarayısı Tor Browser olacaktır. Uygulamayı yükledikten sonra start tor browser uygulamasını açarak, Tor ağına bağlanıyoruz. Tarayıcı açıldıktan sonra sitelerin domainleri ise rastgele 16 rakamdan oluşur. Yani .com, .net, .net gibi domainler bulunmaz. Deep Webe giriş için başka bir yol da onion uzantılı sitelere ulaşmaktır. Onion Browser yüklemesi ile tarayıcısı vasıtasıyla bu sitelere ulaşmak da mümkündür.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.