Uzaylı gördüğünü iddia eden yaşlı amcamız

Bir uzaylıyı hiç bir insanın gördüğünü inanmıyorum bana göre hepsi safsata

Son düzenleme:
Arkadaş uzaylı muhabbeti çok boş ya. Dünya harici zaten 18 bin alem var arkadaşım. Ona görünen cindir yada şeytan ha farz edelim var varsa napalım abi oda ALLAH'ın bir mahlukudur bu kadar konuşacak bu kadar abartacak hiç bir şey yok ya :D

Bu dayıyı 3-4 sene önce Okan Bayülgen'in programında görmüştüm,(Muhabbet Kralı) o gece ki konuklar ve anlatımları gerçekten etkileyiciydi. Evrende yalnız olmadığımıza bende inanıyorum.

Programın tamamını bulamadım ama meraklısına tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=7GHtgKpSZI8

uzaylılar biz onları bulalım diye bekliyor zaten. arada bir gelirler ugrayıp giderler, teknolojileri bizden kat ve kat ustun ama gel gelelim bi merhaba demezler. eskiden istanbulda bos arazi coktu ve aksamları 3 harfliler farklı sekillerde bolca gorunurdu. zaten yası 19 mus tam uyduracak yas. korkudan cakmagın ısıgını ufo sanmıstır o belkide. bence reklamını yapıyor bi kac gune cıkar ortaya.

not: tv programlarının alayı kurmaca zaten buda kurmaca olabir

Bende inanıyorum. Benimde başımdan enterasan bişe geçti. Gökyüzünde arkadaşlarla tesadüfü bişeler gördük. Başkası anlatsa kesinlikle inanmam. Ama insan kendi görünce mantık kalıbından taşıyor yani görünenler. Ne bilinen teknik, ne fizik, mantık almıyor. Kendimizi şöyle avuttuk, büyük bir sihirbasın mantıklara sığmayan bir oyunu olarak düşün diye. avutuyoz işte kendimizi.

Size uzaylıların kanıtı olarak şu videoyu sunuyorum izleyin sonra yorum atın bu kadar büyüklükte bir yerde yalnız oldumuzu söyleyen varsa birşey demiyorum :D

NOT : 5:18 Dkdan sonraki görüntüler bilim adamlarının teorileri çoklu evren teorisidir teleskoplar burdan sonrasını göremior

https://www.youtube.com/watch?v=GoW8Tf7hTGA

Son düzenleme:
Az evvel seyrettim dünya ile temas kurup kurmadıkları konusunda hiçbir fikrim yok ama uzahlıların olduğu bir gerçek.Yakın gelecekte çok fena olaylar olacaktır ama biz göremeyeceğiz

uzaylı vardır ama o tvdekiler gibi değil.uzaylı diye birşey yok diyeni zaten anlamam :) bunca evren gezegen galaksi tek insanlık için mi yaratıldı ? kim bilir belki benimki boş sözler ama ben inanıyorum.Nasıl birşey oldğu kafamda canlanmasada..

uzaylı vardır ama o tvdekiler gibi değil.uzaylı diye birşey yok diyeni zaten anlamam :) bunca evren gezegen galaksi tek insanlık için mi yaratıldı ? kim bilir belki benimki boş sözler ama ben inanıyorum.Nasıl birşey oldğu kafamda canlanmasada..

ya zaten uzaylı dediklerimizde bizim gibi insan ama teknolojileri üstünmü bizden dahamı geriler onun için birşey diyemem az önce paylaştığım videoyu izlemediysen bir bak reis

ya zaten uzaylı dediklerimizde bizim gibi insan ama teknolojileri üstünmü bizden dahamı geriler onun için birşey diyemem az önce paylaştığım videoyu izlemediysen bir bak reis

izledikçe daha derinlere inerim diye korkuyorum :) aklımızın alamadığı şeyi düşündükçe çıkmazda kalmaz sıkıntılı :D ama izleyeyim vaktim varken hazır :)

yabanci varliklarin bariscil olabilecegini dusunmek biraz fazla iyimser bir yaklasim olur. cunku dunya, her yabanci irkin agzini sulandiracak kadar bulunmaz bir nimet. eski dunyanin, amerika kesfedildiginde bolgeyi kolonilestirmek icin ellerindeki ilkel silahlarla yerlilere karsi nasil bir katliama giristigini hatirlamak yeterli olur sanirim.

2011 editi:

"dunya gibi karbon temelli yasam icin son derece uygun bir gezegen galakside cok fazla sayida bulunmuyor" demiştim. fakat artık bunun böyle olmadığını biliyoruz. hemen her yıldızın çevresinde bir gezegen sistemi var ve bu sistemler içerisinde dünya benzeri şartlar sahip, güvenli yaşam kuşağında yer alan gezegen sayısının milyarlarca olduğu tahmin ediliyor. anlaşılacağı üzere, dünya öyle bulunmaz nimet falan değilmiş, benzerlerinden milyarlarca var.

https://seyler.eksisozluk.com/uzayl...ya-gelmedigini-aciklayan-olay-fermi-paradoksu

uzaylılar biz onları bulalım diye bekliyor zaten. arada bir gelirler ugrayıp giderler, teknolojileri bizden kat ve kat ustun ama gel gelelim bi merhaba demezler. eskiden istanbulda bos arazi coktu ve aksamları 3 harfliler farklı sekillerde bolca gorunurdu. zaten yası 19 mus tam uyduracak yas. korkudan cakmagın ısıgını ufo sanmıstır o belkide. bence reklamını yapıyor bi kac gune cıkar ortaya.

not: tv programlarının alayı kurmaca zaten buda kurmaca olabir

Uzaylılar var mı yok mu bilmem de, olmadığınıda kimse iddia edemez sonuçta uçsuz bucaksız bir alem var ve biz daha ayın ötesine bile geçemedik.

Varsa eğer merhaba diyeceklerini de sanmam ben, sonuçta işgalci, kendi türüne bile zarar veren bir yaratık görüyorlarıdır karşılarında.

Belki sadece gözlem yapıyorlardır, yoksa insan oğluyla iletişime geçecek, selam verecek hatta teknoloji transferi yapacak kadar akıllarını kaybetmedikleri kesin.

Bu kadar vahşet varken sadece belgesel konusu olabiliriz onlar için.

Uzaylılar var mı yok mu bilmem de, olmadığınıda kimse iddia edemez sonuçta uçsuz bucaksız bir alem var ve biz daha ayın ötesine bile geçemedik.

Varsa eğer merhaba diyeceklerini de sanmam ben, sonuçta işgalci, kendi türüne bile zarar veren bir yaratık görüyorlarıdır karşılarında.

Belki sadece gözlem yapıyorlardır, yoksa insan oğluyla iletişime geçecek, selam verecek hatta teknoloji transferi yapacak kadar akıllarını kaybetmedikleri kesin.

Bu kadar vahşet varken sadece belgesel konusu olabiliriz onlar için.

100 yıldır bitmedi gozlemleri ne hikmetse. bir kac ulkeye geliyorlar gorunuyorlar, tarlada iz yapıyorlar, yok insanları kacırıp deney yapıyorlar sonra bırakıyorlar filan. aklı olan kimseye gorunmez o zaman. senin soylediklerinle celisiyor.
ben olmadıgını iddia etmiyorum sadece inanmıyorum. dunya reklam dunyası abd de turizm icin kullandılar ufo hikayelerini baska birsey icin degil. cogu kasaba sadece ufodan gecimini saglıyor

Bu adam uzaylıları bir sefer görmemişmi 10:10 dan sonra bunların geldigi degişik yerler merler var diyince saçmalamaya başladı sanki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri