"üzenleme devam ediyor - 1 video işleme koyuldu "yardim

• Kullanıcı baris545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

baris545

Kayıtlı Üye
"Düzenleme devam ediyor - 1 video işleme koyuldu" diye yazı çıktı.
videoları yukledım toplu, sonrasında onay verdım.. ama bu uyarı sabit takıldı. gitmiyor, çerez siliyorum, çıkıp gırıyorum, yenılıyorum... takıldı kaldı... en son 8 video yukledım okadar.. hepsındede para uyarısı çıktı... ne yapmalıyım ??? adsenseye spam vb.. bir iş çıakrtırmı bu kanal ? sar başa sar başa bu uyarı sabit 30 dk oldu nerdeyse ??

aynı sorun bende de teşkil et bilen bir arkadaş yok mu ? yardım edebilecek birisi

hangi bot kardeş?

bot deıl, normal orjınal kullanım manuel 8 video yukledim... ama ilk kez bu uyarı dokdu kaldı "Düzenleme devam ediyor - 1 video işleme koyuldu" dondu kaldı çıkıyorum giriyorum kanal genel ideoların tepesinde bu uyarı sabit...
server sorunu vb.. ban yansırmı bana ? ne yapmam lazım? iş adsenseye kadar gitmesinde :D server yormak, spam vb.. bişe gelırmı başıma? devamlı işlem oluyor yanı kanalımda... iletişim varmı yotube ? bildireyim bari ???
yarıdm varmı arkadaşlar ?

aynı sorun bende de var. Başka aynı sorun olan var mı?

sanırım genel bir sorun. Bu youtube de devamlı sorun çıkarıyor.

"500 Internal Server Error

Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this informatio"
ilgili videolarıma girmek istediğimde bu uyarı alınmaya aşladı, göruntu yok...

bende de 500 internal error diyor youtube da sorun var düzeltirler

1-ilgili sayfanın en altına gelin
2-sonrasında "yardım" a tıklayın
3-yardıma tıklayınca "geri bildirim" e tıklayın
4-sonrasında orada kutu çıkacak uyarıyı ve sorunuzu yazın o boş kutuya, turkçe yada ingilizce ikisinide yazmaya çalışın
5- o kutuda "vurgula" var üzerine tıkla, tıkladığında arka plandaki pc gorununu alacak, o goruntuda, mause simgen + , artı oluyor ve ilgili hatayı arka planında işaretle kare yapıyorsun seçiyorsun o hatalı planı
6-sonrasında geri bildirimi gönderiyorsun..
*-*-*
yabanı ingiliz forumdan aldım az önce, uygulamayı başardım, en azından iyi niyet vede yardım isteiğimiz youtubeye giderse, spam vb. sorunlar unutulur diye düşünüyorum..isteyen uygulayabılır sistemi kullanabilir...

---------- Mesaj saat 17:26:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:25:52 civarında gönderildi. ----------

bende de 500 internal error diyor youtube da sorun var düzeltirler
videolar aktif oynamaya devam edıyor çalışıyor

belkide parasak işlemler kesinleşecek :D yarın 7 si o bakımdan olabilirmi? yanı youtubenın teknik tedbiri yani bir nevi :S

genel bir sorun var, video yuklemeye devam edebilirsiniz, herhangi bir videoda islem yapmak isterseniz-duzenleme silme v.s. bir videoyu secin ve secimi iptal edin ( tek video secin ) duzenleme uyarisi gidecektir ve islemi yapabilirsiniz, sonra gene geliyor ama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri