Uzman Spamcı Nasıl Olunur

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar konuyu açıyorum özellikle bu konuyu uzman spamcılar tavsiyeler verebilirlerse iyi olur.Onların izlediği yol nasıldı ne oldu ve uzman spamcı oldular.

Kimse demesin şunu uzman spamcı olunmaz doğulur :D

Videoları atmak için vds mi bot mu kullanıyor.Bunların özellikleri nasıl olması lazım.Değişik bilgiler bekliyoruz.

Spam bitiyor her video ünleme düşüyor. herkezin morali sıfır.

Uzman spamcı ne yaptığını asla söylemeyen kişidir :D

valla bu bilgileri versek biz kazanamayız diye düşünüyorum şahsen hiçbir şekilde vermem eğer varsa vercek babayiğit helal olsun

Uzman spamci suan videolari dolar yanan spamcidir :D

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

valla bu bilgileri versek biz kazanamayız diye düşünüyorum şahsen hiçbir şekilde vermem eğer varsa vercek babayiğit helal olsun

Hocam izlediği yolu soruyoruz.Herşeyini yazmak zorunda değilsiniz.Tecrübeleriniz yazarsanız çok daha iyi olur

---------- Mesaj saat 20:34:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:04 civarında gönderildi. ----------

Bir dünya konu var arasan herşeyi bulursun işin kolayına kaçarak spamcı olunmaz :)

Farkındaysan bu bir dünya konu arasında değişik bir konu daha önce böyle konu açılmadı tecrübeler önemli kimsenin kanalını linkini istemiyoruz

Hocam izlediği yolu soruyoruz.Herşeyini yazmak zorunda değilsiniz.Tecrübeleriniz yazarsanız çok daha iyi olur

---------- Mesaj saat 20:34:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:04 civarında gönderildi. ----------

Farkındaysan bu bir dünya konu arasında değişik bir konu daha önce böyle konu açılmadı tecrübeler önemli kimsenin kanalını linkini istemiyoruz

Hocam senin açtığın konu nasıl para kazanıcam nasıl spamcı olurum ne tür video yükliyim demekle aynı geliyo bana :)

Bende uzun zamandan beri bu işteyim.Youtube film alıp değiştirip atıyorum.Dizi çalışıyorum.Bbc haber çok çalıştım kazandım.Türk tv programlarını kanalını yaptım kazandım.Dizi fragmanları yerli yabancı kazandım.Vine çalışıyorum oyun kanalını çalıştım legends daha aklıma gelmiyor.

---------- Mesaj saat 20:39:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:06 civarında gönderildi. ----------

Hocam senin açtığın konu nasıl para kazanıcam nasıl spamcı olurum ne tür video yükliyim demekle aynı geliyo bana :)

O sana öle geliyor.Para nasıl kazanılır.Spamcı nasıl olunur konularından ayrı bir konu sizin anlayışınız anlamadım ama neyse saygı duyuyorum:D

---------- Mesaj saat 20:41:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:16 civarında gönderildi. ----------

Uzmanlaşmış spamcıların geçtiği yolları sırları değil.Bu konu hele babayiğit bir konu değil kesinlikle katılmıyorum ama saygım var.

Burda bunları konuşacağımıza fikirleri okumak daha önemli.

Bende uzun zamandan beri bu işteyim.Youtube film alıp değiştirip atıyorum.Dizi çalışıyorum.Bbc haber çok çalıştım kazandım.Türk tv programlarını kanalını yaptım kazandım.Dizi fragmanları yerli yabancı kazandım.Vine çalışıyorum oyun kanalını çalıştım legends daha aklıma gelmiyor.

---------- Mesaj saat 20:39:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:06 civarında gönderildi. ----------

O sana öle geliyor.Para nasıl kazanılır.Spamcı nasıl olunur konularından ayrı bir konu sizin anlayışınız anlamadım ama neyse saygı duyuyorum:D
Hocam bu işin içindeyim diyosun kazanıyorum diyosun bot mu vds mi kullanam diyosun uzman spamcı hem bot hem vds kullanır hemde 1 tane değil gerekirse 2 şer tane.

Hocam bu işin içindeyim diyosun kazanıyorum diyosun bot mu vds mi kullanam diyosun uzman spamcı hem bot hem vds kullanır hemde 1 tane değil gerekirse 2 şer tane.

o zaman ben mega spamcı oluyorum (5 vds+videoyap+yuploader+ytkazan)

Tamam kardeşim anladımda 2miz için açmadım bu konuyu fazla işgal etmiyelim.Diğer arkadaşların fikirleride önemli :)

Uzman spamcı az riskli çalışıp sabreden bu sayede çok kazanan kişidir.

Bizim usta dönemimiz değil usta dönemi yakında :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri