- Web sitesi
- www.youtube.com
yazılımlarla hocam
bırak o işleri artık spam bitti
2-3 ay sonra tek adsense ve bir özgün kanalın olacak, ahanda buraya yazıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yazılımlarla hocam
ben denemiştim bi kere olmuyor gelip azına s....yorlar
(taktik anlatmayın ben dersimi aldım, ama arada senin sayende kazanıyorum dediklerinde böyle bi mutlu oluyorsun)
aynen allah razı olsun senden tekrar diyorumemekthor bordo bereli spamcılardandır
![]()
aynen allah razı olsun senden tekrar diyorumemekthor bordo bereli spamcılardandır
![]()
bırak o işleri artık spam bitti
bizde spam yok ben 35 yaşındayım spam filan görmedim
benim sistemim kanala günde 10 videodur ki böyle olunca 10 dan fazla kanalı idare edemiyorsun ama o 10 kanal en az 1000 dolar bırakıyor.
Sen bitti diyosan biter hocam senden iyi kaç spamcı varbırak o işleri artık spam bitti
Hocam uzman spamcı 1000 altı video ile 1000 üstü videodan alıcağı izlenimin 10 katını alandırSpam ruhun gıdasıdır. Ünlem sorunu yeni kanallarda kolay kolay gelmiyor. 1000 den fazla kanalıolan bile var aramızda. Spamcinin vakti yoktur, sadece derdi olduğunda foruma bakar. Günde 1000 altı video yüklemek bu devirde spam bile sayılmıyor. Bir çoğu arkadaş yarı spamcidir.
Tamam hocam siz taktik falan anlatmayın ozaman en iyisi.Konuyu açmamdaki neden arkadaşların tecrübelerini paylaşması kimseden gömülü sırlarını istediğimiz yok.Bana biri hata yaptı diye diğer kişileri onların içine katmak anlamsız herkese saygım var anlatan anlatır anlatmayan anlatmaz![]()
içimi okudun bende suan aynı şeyi yapıyorum ve buna uzman spam diyorum sonuçta kanalı kopyalıyorum [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] bence spam budur bin video atmaktansa 10 video atarım bin lira kazanırım
hocam spam bin videoyu huncarca atmak değildir
Spam+Test-Spam+Test=kazanç
araştırın dört gözünüzü birden açın para nerede dönüyorsa oraya hucum
---------- Mesaj saat 00:09:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:14 civarında gönderildi. ----------
şuan videoyap hesabımda 4 bin 300 tane hak var sormayın[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] spamcıyım ama hiç video atmıyorum bende değişik bir spamcıyım
ama o hakkı bitircem sıkıntı yok onda
![]()
![]()
valla bana spamcimi denir bilmem 21 adsense 40 a yakin vds bot aylik 1000 e yakin kanal vs vs calisiyom
galiba spami ogrenmeye basliyom![]()
4 bin hak ne hocam benim 28 k hak var. Bunun icin bile cekilis yapmayi düşünüyorum kazanana 1k video yükleme hakkihocam spam bin videoyu huncarca atmak değildir
---------- Mesaj saat 00:09:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:14 civarında gönderildi. ----------
şuan videoyap hesabımda 4 bin 300 tane hak var sormayın[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] spamcıyım ama hiç video atmıyorum bende değişik bir spamcıyım
![]()
![]()
Hocam belkide siz daha önce bu işteydim.Nisan beri bu işteyim ben ytpara eski üyelerindenim çok şey gördüm geçirdim.Ben bu konuyu açtım.Fikirlerinize saygım var.Sıradan bilgileri ben zaten biliyorum.Konuyu kendim için açmadım.Forumda yeni üye olan arkadaşlar var onlar bilgilensin diye yoksa bende biliyorum.Merak ettiğim tecrübeler neler oldu gizli bilgiler değil.Bende spamcıyım ama ben film tarz şeyler çalışırım yeri gelince haber kanalı yapıp bırakırım.Fikirlerinize saygım var verdiğiniz bilgiler yeni arkadaşlar için güzel olur.![]()
4 bin hak ne hocam benim 28 k hak var. Bunun icin bile cekilis yapmayi düşünüyorum kazanana 1k video yükleme hakki
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam spam bin videoyu huncarca atmak değildir
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.