Uzman Spamcı Nasıl Olunur

ben denemiştim bi kere olmuyor gelip azına s....yorlar
(taktik anlatmayın ben dersimi aldım, ama arada senin sayende kazanıyorum dediklerinde böyle bi mutlu oluyorsun)

aynen allah razı olsun senden tekrar diyorum :) emekthor bordo bereli spamcılardandır :D

aynen allah razı olsun senden tekrar diyorum :) emekthor bordo bereli spamcılardandır :D

bizde spam yok ben 35 yaşındayım spam filan görmedim
benim sistemim kanala günde 10 videodur ki böyle olunca 10 dan fazla kanalı idare edemiyorsun ama o 10 kanal en az 1000 dolar bırakıyor.

Tamam hocam siz taktik falan anlatmayın ozaman en iyisi.Konuyu açmamdaki neden arkadaşların tecrübelerini paylaşması kimseden gömülü sırlarını istediğimiz yok.Bana biri hata yaptı diye diğer kişileri onların içine katmak anlamsız herkese saygım var anlatan anlatır anlatmayan anlatmaz:)

bizde spam yok ben 35 yaşındayım spam filan görmedim
benim sistemim kanala günde 10 videodur ki böyle olunca 10 dan fazla kanalı idare edemiyorsun ama o 10 kanal en az 1000 dolar bırakıyor.

içimi okudun bende suan aynı şeyi yapıyorum ve buna uzman spam diyorum sonuçta kanalı kopyalıyorum [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] bence spam budur bin video atmaktansa 10 video atarım bin lira kazanırım

Spam ruhun gıdasıdır. Ünlem sorunu yeni kanallarda kolay kolay gelmiyor. 1000 den fazla kanalıolan bile var aramızda. Spamcinin vakti yoktur, sadece derdi olduğunda foruma bakar. Günde 1000 altı video yüklemek bu devirde spam bile sayılmıyor. Bir çoğu arkadaş yarı spamcidir.

Bence

Günde 50-100 video atılmayacak
Videoyu ilk yüklemek önemli en kötü ilk 5 te olunacak.
Başlık, etiket, açıklama farklı olacak.
Küçük resim farklı olacak.
Ara ara kanalı nadasa bırakmak lazım. Yani her gün video yükleyeceğiz diye bir şey yok
Sosyal medyadan destek.

Aklıma bunlar geldi şu anlık. Bu dediklerim forumda da var zaten fakat bunları spamcılar yapmak istemiyor.

Direk ben bota para vereyim yüklesin sonra izlenme, para gelsin oluyor ama imkansız.

Spam ruhun gıdasıdır. Ünlem sorunu yeni kanallarda kolay kolay gelmiyor. 1000 den fazla kanalıolan bile var aramızda. Spamcinin vakti yoktur, sadece derdi olduğunda foruma bakar. Günde 1000 altı video yüklemek bu devirde spam bile sayılmıyor. Bir çoğu arkadaş yarı spamcidir.
Hocam uzman spamcı 1000 altı video ile 1000 üstü videodan alıcağı izlenimin 10 katını alandır :D

Tamam hocam siz taktik falan anlatmayın ozaman en iyisi.Konuyu açmamdaki neden arkadaşların tecrübelerini paylaşması kimseden gömülü sırlarını istediğimiz yok.Bana biri hata yaptı diye diğer kişileri onların içine katmak anlamsız herkese saygım var anlatan anlatır anlatmayan anlatmaz:)

hocam spam bin videoyu huncarca atmak değildir

Spam+Test-Spam+Test=kazanç

araştırın dört gözünüzü birden açın para nerede dönüyorsa oraya hucum :D

---------- Mesaj saat 00:09:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:14 civarında gönderildi. ----------

şuan videoyap hesabımda 4 bin 300 tane hak var sormayın :D [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] spamcıyım ama hiç video atmıyorum bende değişik bir spamcıyım :D ama o hakkı bitircem sıkıntı yok onda :D :D

spamcı olunmaz doğulur :D

içimi okudun bende suan aynı şeyi yapıyorum ve buna uzman spam diyorum sonuçta kanalı kopyalıyorum [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] bence spam budur bin video atmaktansa 10 video atarım bin lira kazanırım

bende eskiden zaten var olan bi videoyu atıyorsan bu spamdır diyordum sonra anladım, ama spam kelimesinin aslı ile aynı sitede 2. aynı video spamdır

---------- Mesaj saat 00:09:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:14 civarında gönderildi. ----------

şuan videoyap hesabımda 4 bin 300 tane hak var sormayın :D [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] spamcıyım ama hiç video atmıyorum bende değişik bir spamcıyım :D ama o hakkı bitircem sıkıntı yok onda :D :D

Hocam belkide siz daha önce bu işteydim.Nisan beri bu işteyim ben ytpara eski üyelerindenim çok şey gördüm geçirdim.Ben bu konuyu açtım.Fikirlerinize saygım var.Sıradan bilgileri ben zaten biliyorum.Konuyu kendim için açmadım.Forumda yeni üye olan arkadaşlar var onlar bilgilensin diye yoksa bende biliyorum.Merak ettiğim tecrübeler neler oldu gizli bilgiler değil.Bende spamcıyım ama ben film tarz şeyler çalışırım yeri gelince haber kanalı yapıp bırakırım.Fikirlerinize saygım var verdiğiniz bilgiler yeni arkadaşlar için güzel olur.:)

4 bin hak ne hocam benim 28 k hak var. Bunun icin bile cekilis yapmayi düşünüyorum kazanana 1k video yükleme hakki :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam belkide siz daha önce bu işteydim.Nisan beri bu işteyim ben ytpara eski üyelerindenim çok şey gördüm geçirdim.Ben bu konuyu açtım.Fikirlerinize saygım var.Sıradan bilgileri ben zaten biliyorum.Konuyu kendim için açmadım.Forumda yeni üye olan arkadaşlar var onlar bilgilensin diye yoksa bende biliyorum.Merak ettiğim tecrübeler neler oldu gizli bilgiler değil.Bende spamcıyım ama ben film tarz şeyler çalışırım yeri gelince haber kanalı yapıp bırakırım.Fikirlerinize saygım var verdiğiniz bilgiler yeni arkadaşlar için güzel olur.:)

dogrudur sizde haklısınız inş yararlı olur :)

4 bin hak ne hocam benim 28 k hak var. Bunun icin bile cekilis yapmayi düşünüyorum kazanana 1k video yükleme hakki :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D :D iyi olur benıde yaz :P

Arkadaş 20 adsense 1000 kanal onbinlerce video demektir. Bunu nasıl kontrol edebiliyorsunuz her gün allah aşkına. Benim 3 kanalım var zar zor kontrol ediyorum :D

5k da bende var botu aldım 2 kanal yükledim bıraktım ama süresini yenilemeyi düşünüyorum parasını hakediyor MaşAllah

Bu arada toplam 2 adsensem 4 kanalım var. hatta 3 de birisinde 2 video var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri