selam arkadaslar eğer uzun video calısıyorsanız ve size vereceğim yöntemi kullanırsanız gelirinizi 2 kattan fazla artırabilirsiniz. uygulayacağımız yöntemle amacımız mümkün olduğunca cok video reklamın cıkmasını sağlamak ve mümkün olduğunca az metin-flash reklamların cıkmasını engellemektir.
ilk önce adsenseden "Reklamlara izin ver & reklamları engelle" bölümüne giriyoruz.
burdan "içerik barındırıcısı"na giriyoruz.
ordan google.com ve facebook.com u engelleyin.
daha sonra hassas kategoriler bölümünden "Video Oyunları (Casual ve Online)" dışındaki tüm kategorileri engelleyin.(cok sayıda video reklam var)
ben uzun zamandır bunu yapıyordum. ve sayfa to oranım 5-7 arasında gidip geliyordu. Ama yeni adsensemde bunu yapmayı unutmusum. yaklaşık 2 aydır sayfa to oranlarım 1-3 oarasında değişiyordu. Dün bu yöntemi uyguladım ve sayfa to 2 kattan fazla arttı. fark gercekten etkileyici
işte sonuc

ilk önce adsenseden "Reklamlara izin ver & reklamları engelle" bölümüne giriyoruz.
burdan "içerik barındırıcısı"na giriyoruz.
ordan google.com ve facebook.com u engelleyin.
daha sonra hassas kategoriler bölümünden "Video Oyunları (Casual ve Online)" dışındaki tüm kategorileri engelleyin.(cok sayıda video reklam var)
ben uzun zamandır bunu yapıyordum. ve sayfa to oranım 5-7 arasında gidip geliyordu. Ama yeni adsensemde bunu yapmayı unutmusum. yaklaşık 2 aydır sayfa to oranlarım 1-3 oarasında değişiyordu. Dün bu yöntemi uyguladım ve sayfa to 2 kattan fazla arttı. fark gercekten etkileyici
işte sonuc

Bu ayarlarida ben 3-4 gun once yapmistim. yukselisi mart ayi ile ilgili sanmistim gercekten uzun videolarda faydasi oluyor
![]()
![]()
daha ayarlara dokunalı bir gün olmadı değerler fırladı..
Dün denedim ve bugunki sonuc..
![]()