uzun videolara 2. 3. reklamları nasıl ekliyoruz

cinekent

Kayıtlı Üye
Forumda bazı arkadaşlar uzun videolara 2. 3. reklamları ekleyerek daha çok kazandıklarını yazıyorlar ben bulamadım akışa 2. 3. reklamlar nasıl ekleniyor yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

Bu resim sorunuzun cevabini veriyor sanirim.

w14yd.jpg

ben de son iki kutucuğa işaret koymuyorum kardeşim.gösterim sonrası kapalı hep.

Gösteri sonrasını bende tavsiye etmiyorum, hem izlenmez hemde son çıkan reklamın çıkmasını engeller.

Gösteri sonrasını bende tavsiye etmiyorum, hem izlenmez hemde son çıkan reklamın çıkmasını engeller.

Yalnışınız var mesela 40 dakikalık bir videoya 34. dakikada rkelam ve gösterim sornasını eklediniz. eğer 34. dakikadaki reklam çıkarsa gösterim sonunda reklam gözükmez ama 34. dakikada reklam çıkmazsa gösterim sonundaki reklam yayınlanır.

Yalnışınız var mesela 40 dakikalık bir videoya 34. dakikada rkelam ve gösterim sornasını eklediniz. eğer 34. dakikadaki reklam çıkarsa gösterim sonunda reklam gözükmez ama 34. dakikada reklam çıkmazsa gösterim sonundaki reklam yayınlanır.

O zaman video bitiş dakikası ile son reklam arasında 7 dk fark yoksa, video sonu reklam koymayın diyelim daha doğru olur.

O kutucukların hepsini işaretleyin sadece en alttaki ''Bu video ödemeli reklam içeriyor onu seçmeyin ''

Video ortası reklam içinde 7:14,15:15,24:16,32:11,45:12

Gelirler kesinlikle 4 e 5 e katlanıyor böyle yapın.

Bu arada bunu yaptıktan hemen sonra videoya bakmayın hemen çıkmaz ve sizde görünmez genelde.

Ne olursa olsun böyle yapın bırakın reklam çıkacaktır tabi videonuz 30 dk ise 3 reklam koyarsınız en fazla bunuda unutmayın.

peki toplu olarak nasıl yapıcaz bunu ?

Bu yöntem en cok RPM de kazandiriyor. Kanalin geliri 5 kat artti neredeyse. Asil dikkatimi ceken: awe de hicbir etkisi olmuyor kazanclara. Belkide oluyor ama awe bize yanistmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri