Uzun videolarda kaç reklam ?

Fressher

Yasaklanmış
Başlıkta da belirttiğim gibi uzun videolarda 15 dk üstündekilerde 3 reklam mı çıkıyor video da genel olarak ? 15-20 sn olan videoları artık yüklemeyi düşünmüyorum reklam gösterimden başka bir işe yaramıyor gibi geldi bana tık almıyor bu tür videolar doğru mu düşünüyorum ? Bilgili olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum,teşekkürler...

muhteşem yüzyıl'ın 2 saatlik bölümünde 3 reklam çıkıyor hocam.

ben bi tanesinde 4 tane sarı çizgi gördüm :D yayın içi reklamın altında dakika sanıye secıyosun ordan 1 tane eklenmıyor mu nasıl 4-5 tane yapıyorar ?

7 dk dan uzun videolarda kullabiliyorsunuz arkadaşlar. Ben 40 dakikalım videoya 4 reklam atıyorum mesela. bir başına bir sonuna 2 de video ortasına atıyorum. Sizde kullanabilirsiniz. aşırıya kaçmayın derim. videonuzu unlike yaparlar. yada izlemden çıkarlar.

uzun videolara 1den fazla reklamı nerden ekliyorsunuz ben bulmamıştım. [MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION]

7 dk dan uzun videolarda kullabiliyorsunuz arkadaşlar. Ben 40 dakikalım videoya 4 reklam atıyorum mesela. bir başına bir sonuna 2 de video ortasına atıyorum. Sizde kullanabilirsiniz. aşırıya kaçmayın derim. videonuzu unlike yaparlar. yada izlemden çıkarlar.

nerden yapılıyor ?

Para kazanma sekmesinde çıkıyor. Ama her 7 dk dan uzun videolar çıkmıyor. youtune karar veriyor 7 dk dan uzun videolar birazda.Ben genelde 15 dk dan uzun videolar için kullanıyorum. her uzun video da ilk 7 dakkaya reklam koymaya çalışmayın.Youtube politaskası ihlali söz konusu. benbunun yüzünden 1000 ne yakın uzun videoları reklam aralığını tek tek girdim 2 günümü aldı.

Para kazanma sekmesinde çıkıyor. Ama her 7 dk dan uzun videolar çıkmıyor. youtune karar veriyor 7 dk dan uzun videolar birazda.Ben genelde 15 dk dan uzun videolar için kullanıyorum. her uzun video da ilk 7 dakkaya reklam koymaya çalışmayın.Youtube politaskası ihlali söz konusu. benbunun yüzünden 1000 ne yakın uzun videoları reklam aralığını tek tek girdim 2 günümü aldı.

saolasın buldum para kazanma seçenğinin alrındaki Videonun ortasında gösterilen reklam saati: seçeneği, ben çoğunlukla dizi attığımdan dolayı çok yardımcı olucak 1 saatlik diziye 2-3 tane reklam atarım 20-25 dk da bir tadında bırakıcam :), saatleri nasıl giriyoruz 00:30:00,00:50:00, gibimi?

mesela 7 dakika 30 saniye için 07:30 olarak giriyorsun

ben genel de 20 dk ara ile yada 15 dk ara ile atıyorum.
eğer 1 saatten uzunsa şöyle yap
20:00,40:00,60:00,80:00 vs.
aralarda virgün olacak. reklam kazıncını çok katlarsın. hadi hayırlı traşlar :))

ben genel de 20 dk ara ile yada 15 dk ara ile atıyorum.
eğer 1 saatten uzunsa şöyle yap
20:00,40:00,60:00,80:00 vs.
aralarda virgün olacak. reklam kazıncını çok katlarsın. hadi hayırlı traşlar :))
[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] Yardımlarınız için teşekkür ederim altın bilgiler benim için :), siz bunları yaptıktan sonra gelirinizdeki artış miktarı ne oldu? benim bütünün kanallarım dizi bütün kanallarımda bu çalışmayı yaptıktan sonra nekadar bir gelir artışı beklemem lazım?

Normal hesapta denemedim ama partnerli hesapta çok faydası var reklam gösterimi arttırdığı için.

bir video da 4 reklam oynatırsan .. şimdiki kazanıcını 4 ile çarp kanka :)) bak sana bir altın bilgi daha verim. normalda youtube bazı videolarda reklam çıkarmaz yada en kötü kendi reklamını yapar. bu yöntem ile kuzu kuzu reklam çıkartıyor. mesela bir video da 4 reklam çıkacaksa en kötü ihitmal 2 tane çıkarır. sende reklamsız kimseye video izletmezsin. Bu arada dizi videolarını yine youtubeden mi alıyorsun?

bir video da 4 reklam oynatırsan .. şimdiki kazanıcını 4 ile çarp kanka :)) bak sana bir altın bilgi daha verim. normalda youtube bazı videolarda reklam çıkarmaz yada en kötü kendi reklamını yapar. bu yöntem ile kuzu kuzu reklam çıkartıyor. mesela bir video da 4 reklam çıkacaksa en kötü ihitmal 2 tane çıkarır. sende reklamsız kimseye video izletmezsin. Bu arada dizi videolarını yine youtubeden mi alıyorsun?

Çok sağolasın altın bilgiler verdin bana :), dizi videolarını youtube to youtube atmıyorum benden önce yükleyenin biri tutar telif atar diye, dizi sitelerinden toplayıp atıyorum vds ile uğraştırıyor biraz ama daha güvenli. Eski dizileri atıyorum zaten.

Çok sağolasın altın bilgiler verdin bana :), dizi videolarını youtube to youtube atmıyorum benden önce yükleyenin biri tutar telif atar diye, dizi sitelerinden toplayıp atıyorum vds ile uğraştırıyor biraz ama daha güvenli. Eski dizileri atıyorum zaten.

Diziler türk dizileri mi. bende bu dizi işine el atayım diyorum ama dizi Tv izlemedim için aklıma birşey gelmiyor. Bir kurtlar vadisi var, onunda küçük bir parçasını yaptım yavşak pana film hemen telif attı tertemiz kanalım kirlendi. o yüzden hep uzak duruyorum. Getirisi güzelse bende yabancı dizileri yükleyebilirim . zaten sadece yabancı çalışıyorum.
1 ay türkçe çalıştım günde 3 doları geçemedim şimdi 1 ayda 40 dolara çıkardım günlük.
ne diyorsun iyi izleme alıyor musun dizilerden?

Diziler türk dizileri mi. bende bu dizi işine el atayım diyorum ama dizi Tv izlemedim için aklıma birşey gelmiyor. Bir kurtlar vadisi var, onunda küçük bir parçasını yaptım yavşak pana film hemen telif attı tertemiz kanalım kirlendi. o yüzden hep uzak duruyorum. Getirisi güzelse bende yabancı dizileri yükleyebilirim . zaten sadece yabancı çalışıyorum.
1 ay türkçe çalıştım günde 3 doları geçemedim şimdi 1 ayda 40 dolara çıkardım günlük.
ne diyorsun iyi izleme alıyor musun dizilerden?

Eski dizi attığımdan dolayı(telif gelir diye yeni dizilere pek el atmadım) pek izlenim gelmiyor 7 tane dizi kanalım var toplamda 3.5 k izlenim brakıyorlar ortalama, herbirinde 50-200 arası video var. dizileri HarikaDizi.NET | Türkiyenin en güncel ve kaliteli dizi sitesi. ,yaygara tv gibi yerlerden alıyorum. Bi arkadaş yabancı dizi için kaynak vermişti o da burda yabancı atmadım daha TvMania2013 - YouTube
TV First - YouTube

Eski dizi attığımdan dolayı(telif gelir diye yeni dizilere pek el atmadım) pek izlenim gelmiyor 7 tane dizi kanalım var toplamda 3.5 k izlenim brakıyorlar ortalama, herbirinde 50-200 arası video var. dizileri HarikaDizi.NET | Türkiyenin en güncel ve kaliteli dizi sitesi. ,yaygara tv gibi yerlerden alıyorum. Bi arkadaş yabancı dizi için kaynak vermişti o da burda yabancı atmadım daha TvMania2013 - YouTube
TV First - YouTube

TvMania2013 - YouTube kanala baktım orda bir çok dizi var sanırım. Ama site bulamaz mıyım. Bu adamın kanalın çeksek telif atabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri