Uzun videolarda kaç reklam ?

TvMania2013 - YouTube kanala baktım orda bir çok dizi var sanırım. Ama site bulamaz mıyım. Bu adamın kanalın çeksek telif atabilir

forumdan arkadaşlar sömürüyorlardı, telif falan duymadım, yabancı dizi hakkında elimdeki tek kaynak bu, istersen dizimag falan var ama eşleşmeyen ve telifsiz dizi bulman biraz zor olur deneme yanılma yapman lazım.

ben genel de 20 dk ara ile yada 15 dk ara ile atıyorum.
eğer 1 saatten uzunsa şöyle yap
20:00,40:00,60:00,80:00 vs.
aralarda virgün olacak. reklam kazıncını çok katlarsın. hadi hayırlı traşlar :))

ilbocan 11 dk lık bir videoda 02:00 şeklinde 2 dk için ayalayabiliyor musun youtube politikalarına aykırı mı oluyor ?Gösterim sonrası reklamları kullanıyor musun ? O seçenekte var çünkü

---------- Mesaj saat 17:46:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:45:43 civarında gönderildi. ----------

ben genel de 20 dk ara ile yada 15 dk ara ile atıyorum.
eğer 1 saatten uzunsa şöyle yap
20:00,40:00,60:00,80:00 vs.
aralarda virgün olacak. reklam kazıncını çok katlarsın. hadi hayırlı traşlar :))

forumdan arkadaşlar sömürüyorlardı, telif falan duymadım, yabancı dizi hakkında elimdeki tek kaynak bu, istersen dizimag falan var ama eşleşmeyen ve telifsiz dizi bulman biraz zor olur deneme yanılma yapman lazım.

3.taraftan mı bahsediyorsun telif derken ?

ilbocan 11 dk lık bir videoda 02:00 şeklinde 2 dk için ayalayabiliyor musun youtube politikalarına aykırı mı oluyor ?Gösterim sonrası reklamları kullanıyor musun ? O seçenekte var çünkü

---------- Mesaj saat 17:46:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:45:43 civarında gönderildi. ----------

3.taraftan mı bahsediyorsun telif derken ?

hayır normal telif atmalarından ve kanalınızın kapatılmasından bahsediyorum.

ilk baştaki oynatma ve sondaki farketmez. arasında en az 7 dakika olması gerek. zaten 7 dk bile çok fazla. değilse kimse izlemez videoyu. tavsiyen en az 20 dk lık videolarda uygulayın

ilk baştaki oynatma ve sondaki farketmez. arasında en az 7 dakika olması gerek. zaten 7 dk bile çok fazla. değilse kimse izlemez videoyu. tavsiyen en az 20 dk lık videolarda uygulayın

Hocam 20 dk lık videonun neresine koyacaksın tek reklam olmaz mı o zaman ? 1 reklam ayarlayabilirsin en fazla ? Ve neresine koyacaksın 10 dk ya mı ?

20 dk lık videonun bir başına bir sonuna birde 12 dakkasına atarsan 3 tane reklam olur

hocam çok ince bi bilgi paylaşmıssın benimde dizi kanallarım var ama dediğin 3-4 reklamı nasıl çıkaracağımızı anlayamadım para kazanma seçeneğinin altında neleri değiştirmemiz gerekiyor kurcaladım biraz ama olmadı benim kanallarda ;)

7 dk dan uzun videolarda kullabiliyorsunuz arkadaşlar. Ben 40 dakikalım videoya 4 reklam atıyorum mesela. bir başına bir sonuna 2 de video ortasına atıyorum. Sizde kullanabilirsiniz. aşırıya kaçmayın derim. videonuzu unlike yaparlar. yada izlemden çıkarlar.

Selam bende denedim şimdi 08:00 yazdım reklam aralıgına ne en başta çıkan reklam cubugu cıktı nede 8. dakkada çıktı neyi yanlış yapıyorum acaba ayarı kalkınca ilk baştakı reklam gene geldı

hocam gösterim önce reklamları 20-30 sn li reklamlar mı oluyordu ? Video önü reklamları ile arasındak ifark nedir ?

fark yok. sadece uzun videolarda daha fazla reklam çıkartıyorsun.

---------- Mesaj saat 22:06:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:11 civarında gönderildi. ----------

Selam bende denedim şimdi 08:00 yazdım reklam aralıgına ne en başta çıkan reklam cubugu cıktı nede 8. dakkada çıktı neyi yanlış yapıyorum acaba ayarı kalkınca ilk baştakı reklam gene geldı
yaptığın ayarın youtube veritabanında görülmesi gerek. o da zaman alır biraz. hemen çıkacak diye birşey yok. onu youtube ayarlıyor.

Peki hocam nereden açıyoruz 7 dk dan daha uzun videoalrda 2.reklamını nasıl açıyoruz bi bilgi verebılır misiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri