klausner12
Yasaklanmış
internet üzerinden 5-10 taneye kadar vadesiz hesap açabileceğim bankalar hangileri ziraat halk bank ve enpara haricinde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
internet üzerinden 5-10 taneye kadar vadesiz hesap açabileceğim bankalar hangileri ziraat halk bank ve enpara haricinde
bilmiyorum birikim falan anlamıyorum ben vadesiz hesap açabileceğim banka lazım benimde aklımda ing vardı bakalım...Hocam ziraat bankasında birikim hesabı 500 tl ile mi açılıyor ? halk bankta var mı birikim ? ing turuncu hesapta 5 adet açılabiliyormuş müş. hizmetleri den bılgı aldım bende başvuru yapacağım
Kuveytturk şuan 15 civarı alt hesap açtım hala açılabiliyor.
Kuveytte açılan hesapların sadece son hanesi değişiyo. 1, 2, 3... diye gidiyo. Diğer bankaları kullananlar, verilen ibanlar farklımı?
Geçen sene kuveytte 5 tane hesap açmıştım, iban noların hepsi aynı birtek sonları 1,2,3 diye gidiyodu. Ibanların bağlı olduğu adsenseler banlanınca hesapları sildim başka açtım yine aynı noları vedi. Şubeden şubeye farklılıkmı gösteriyo acaba.Kuveytturk te açtığınız her alt hesapta ibanlar Tr den itibaren müşteri numrasına kadar olan kısım ve sondaki ek hesap numarası değişiyor.
Hocam internet bankacılığında tekrar girdim, alt hesap dediğiniz cari hesap değilmi, bide katılma hesabı var. Siz cari hesapmı açmıştınız?Kuveytturk şuan 15 civarı alt hesap açtım hala açılabiliyor.
Hocam internet bankacılığında tekrar girdim, alt hesap dediğiniz cari hesap değilmi, bide katılma hesabı var. Siz cari hesapmı açmıştınız?
Kuveytturk şuan 15 civarı alt hesap açtım hala açılabiliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.