Vah Youtube Vahh Para kazanma gitti

• Kullanıcı CBurak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
atarlı gençlik dedikleri bu olsa gerek :D:D

arasındaki fark şu olabilir benimde başıma geldi

alt kanalda hepsi birden kapanır para kazanmaya aynı adsense bağlı kanallarda bazıları kapanmayabilir yada bazılarını adsense değişimi ile kurtarabilirsin

Ust kanalda para kazanma kapandi. Ona bagli 3 alt kanaldan birisi saglam ve diger bagli adsense kanallarida kapandi. Bos bos yorum yapinca mutlumu oluyorsunuz egomu yukseltiyorsunuz anlamiyorum. Gecen seneden beri degismesi bitmeyen bi sistemi var youtube un. Kimseye sunu yap ya da bunu kesin yapma diyemezsiniz.

----------------------------------
Bu mesaj telefondan gönderilmiştir.

---------- Mesaj saat 18:05:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:05 civarında gönderildi. ----------

yaa kazançlar yansımadı kaç gündür göstermiyor !! sizdedemi böyle awesomeness partnerlikteyim

Mesaj attiysan gelir bi kac gune. 1 haftayi gecmisti benim hesapta

Ust kanalda para kazanma kapandi. Ona bagli 3 alt kanaldan birisi saglam ve diger bagli adsense kanallarida kapandi. Bos bos yorum yapinca mutlumu oluyorsunuz egomu yukseltiyorsunuz anlamiyorum. Gecen seneden beri degismesi bitmeyen bi sistemi var youtube un. Kimseye sunu yap ya da bunu kesin yapma diyemezsiniz.

---------- Mesaj saat 18:05:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:05 civarında gönderildi. ----------

boş boş biz deil sen konuşuyorsun. bayılıyorsunuz her açılan konuyu tartışmaya çevirmeye biliyorsun sistemi madem ne soruyorsun.

madem soruyorsun insanlara ne dikleniyorsun herkes kendi meşrebince bildiklerini ve fikrini sölüyor. herkes başından geçeni yada deneyim edindiği şeyi paylaşıyor kesin bir bilgi yok kimse egosunu felan tatmin etmiyor değerli vaktini senin saçma konuna birşeyler yazmak için harcıyolar herkes birşeyler yazar sende kafanı biraz çalıştırarak arasından seçip bulursun doğruyu

BENİM BAŞIMDAN GEÇEN 8 TANE ALT KANALIM BİR KANAL YÜZÜNDEN BİR SEFERDE KAPANDI ne dicem ben sana neyi tavsiye etcem.

konuyu daha fazla uzatma.

boş boş biz deil sen konuşuyorsun. bayılıyorsunuz her açılan konuyu tartışmaya çevirmeye biliyorsun sistemi madem ne soruyorsun.

madem soruyorsun insanlara ne dikleniyorsun herkes kendi meşrebince bildiklerini ve fikrini sölüyor. herkes başından geçeni yada deneyim edindiği şeyi paylaşıyor kesin bir bilgi yok kimse egosunu felan tatmin etmiyor değerli vaktini senin saçma konuna birşeyler yazmak için harcıyolar herkes birşeyler yazar sende kafanı biraz çalıştırarak arasından seçip bulursun doğruyu

BENİM BAŞIMDAN GEÇEN 8 TANE ALT KANALIM BİR KANAL YÜZÜNDEN BİR SEFERDE KAPANDI ne dicem ben sana neyi tavsiye etcem.

konuyu daha fazla uzatma.

TMbU5sH.jpg

[/COLOR]

ilk 3 gün gösterdi sonra göstermedi daha :D

arkadaşlar bende bu konu hakkında konuda açtım kimse oralı olmadı benimde aylar önce kapanan ama adece youtube değil google hesabıda devre dışı kalan bir kanal yüzünden bütün kanallarım gitti.Şimdi ben o hesabın ne youtube kanalını ne google hesabını silemiyorum erişemiyorum yani.yardım edecek kimse yok mu bugün o adsenseye kanal ekledim hemen yine gitti o hesap yüzünden.

Benimde bugün bütün kanalların para kazanmaları kapatıldı. 2 aydır da tek bir video yüklememiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri