Varmı böyle birşey ?

LoonyTuneS

Yasaklanmış
Arkadaşlar. Bildiğiniz gibi upload yapıyorum. Geçenlerde bi arkadaş misliye para yolladı bankaya atamadıgı için. Bu parayı ben çekemiyorum çünkü misliye banka gibi kullandıgım için vermiyolar misli hesabım patlayabilir. Mecbur maç oynamaya kaldık :D Dedik bari az oran oynayalım banko olusun yatırdıgımı alayım. Şu olaya bakarmısınız ?
qg15s.png

Ama sonra sinirlendim. Dedimki böyle iş olmaz gittim 20 tl de ben yatırdım bir maç daha yaptım. Bu son iddaa oynayışımdır.. ( bu arada bu kuponda yattı)

qg15u.png

GÜNCELLEME TARİH : 31 Temmuz

evet beyler. yine misli hesabımda para var ve 1 haftadır çekmeye çalısıyorum vermiyorlar. Son çare tüm para ile iddaa oynamaktı. işte yeni kupon :D (maçlarla alakam yok paramı alsam yeter)

Bulaşmayın hocam hiç günahtır.

Youtubedan aldığım ilk kazancımı iddayla yedim için hala pişmanım, arındım ama rahatım şimdi :D o maçları heycanlı takip ediş olmuyor ama en azından rahat oluyorsun.

Hocam Malmö ve Göteborg maçları tutar bir aksilik olmaz ise karşılarındaki takımlar çok iyi değil, 2 sene Isveç'de yaşadığım için biliyorum. Rosenborg'da tutabilir ama son maç için bir şey söyleyemem. Iyı şanslar hocam.

ne demek paranı vermiyorlar okan ara mi,sliyi paramı verin kardşeim de vermesseniz sizi tüketici hakalrına şikayet edicem de....

ne demek paranı vermiyorlar okan ara mi,sliyi paramı verin kardşeim de vermesseniz sizi tüketici hakalrına şikayet edicem de....

Misli.com u banka hesabı olarak kullanıyorsunuz yasaktır felan dediler.Tüm işlerin sonunda yatırılır dediler ama 1 haftadır yatmadı son çare bu valla bu oranlarda tutmazsa yuh :D

Hahhaha oranlara bak ya :D Tutar bu zaten buda yatarsa Misli.com u engelle at kenara kardeşim :D

Misli.com u banka hesabı olarak kullanıyorsunuz yasaktır felan dediler.Tüm işlerin sonunda yatırılır dediler ama 1 haftadır yatmadı son çare bu valla bu oranlarda tutmazsa yuh :D

İnşallah tutarda bari yatırdığınızı alırsınız :)
Ben hiç misli ile çalışmadım. Size gönderilen parayı çekerken mîsli komisyon almıyor mu ?

birebin de toplam tutarın %10 unu oynayınca hiç sorun cıkarmıyor direk canlı destegi falan var tavsiye ederim

kardeşim ben misliye para yatırıyorum bazen iddaa oyunuyorum bazen oynamıyorum şuan paramı çekmek istiyorum istersem birazdan bidaha para gönderirim misli hesabıma bidaha oynarım iddaa o bana kalmış de ödememi hemen istiyorum de vermeme gibi şansları yok....

iddaa dan kazanmanın keyfi bir başka oluyor be hocam :)

Kazanıp, kazandığının 1 hafta içinde yarısını iade etmekte ayrı bi durum oluyordu ::D ama haydan gelen huya gider hesabı baktığım için o paraya bi sorun çıkarmıyordu zevk heycan meselesine dönüşmüştü artık benim için, fakat arındım mutluyum :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri