Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Soruyu tam anlamadım hocam![]()
Hocam şimdi resimde Forum yazısının altında PES 2014 Katagori başlığı varya... Ona tıkladığım zaman alttaki katagoriler açılıor.. sohbet alanı, oyun içi görüntüler , yamalar gibi.
Şimdi en alttaki FİFA 2014 katagorisinide aynı en üsteki PES 2014 katagorisi gibi yapmak istiyorum. Yani FİFA 2014 e tıkladığım zaman alt katagoriler açılsın. Biraz karışık anlattım ama umarım anlamışsındırDün bu sorun yüzünden kafayı yemek üzereydim
![]()
Şimdi anladım.
Hocam admin panelinden FİFA 2014 kategorisine düzenleye tıkla aşağıdaki ayarı yap.
![]()
Allah senden razı olsun hocam. Sonunda oldu. Pek bi bilgim olmadığı için bilmiyorum. Tekrardan çok çok teşekkür ederim![]()
Rica ederim. İşinizi görüldüyse ne mutlu![]()
Görmez olurmu hemde çok işime yaradıHocam bi sorun daha var araştırdım internetten ama onuda çözemedim. Şimdi FİFA 2014 diye yeni forum ekledim. ve altına alt katagoriler açtım 4 tane. bunlar alt alta şekilde gözüküyor. benim aklımda bunları 2 sağ tarafta 2 sol tarafta yapmak var. nasıl yapabilirim ? Anlamadıysanız resimle gösterebilirim
![]()
skypeden hackleyecek seni sakın verme tövbe estağfurullah
Vbulletine yazılan "Cyb - Sub-Forum Manager" eklentisi var onu kurarsan istediğin işlemi yapabilirsin
Sorun gerçekten çok önemli. bilen birisi varsa lütfen yardım etsin
Sorun gerçekten çok önemli. bilen birisi varsa lütfen yardım etsin
bi takım işler yaptıktan sonra panelin en atlarında bi takım tekrardan güncelleme yapman lazım yenilikler yaptığın vakit database yeniliyosun diyim f5 (gibi) vbullletin dilinden anlarım ama maalesef şuan elimde forum yok caps atardım
lisanlı ücretsiz bile kurarım o derece yani![]()
![]()
![]()
hocam ben tam nere de olduğunu bulamadım ama demek istediğin yer buralarda bi yerdemi ?
http://i.imgur.com/zcRkfnN.gif
Bakım = tabloları optimize et kısımdan yapabilirsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.