Vds çalışanlara ve Hostingçilere önemli bir soru

cagatayak

Kayıtlı Üye
Aldığı makinaları benim gibi böldürenler vardır forumda farklı ipler falan. Ben 10a böldürdüm 10 ip şeklinde kanal yapıyorum. Kapanma yaşıyorum max 30 video atmama rağmen. Bir arkadaşın dediği kafama takıldı. Tek bir makina olduğu için fiziksel mac adresi aynı bölünsede aynı bilgisayarda çalışıyor gibi görünüyor mudur sizcede. Aynı anda 10 vdsden kanal yapıyoruz. Genelde hosting firmalarının bize sattıklarıda bölünmüş makinalar oluyor. Aynı makinayı bölüp ip atıyolar. Fiziksel mac adresinden sizce yakalanıyor olabilir miyiz ? Çünkü ben genelde akşam makinaları açarım hepsinden upload yapar kapatırım. Ve bu aldığım makina daha 10 günlük ipler yeni. Aynı anda yüklemeleri yaptığım için sorun bundan olabilir diye düşünüyorum.

vds ile çalışan olarak takipteyim

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macdan oldugunu sanmiyorum ip ler karalistede olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sadece bir tahmin yuruttum. Burada fiziksel makine ve tek ip le calisan kisi sayisi cok azdir. Soyledigijiz teori gercek olsa kimsenin kanali ayakta kalmazdi. Ya kanal acis tarzinizda bir problem var ya videolarda yada ip de.
Bu arada her soylenene inanmamak lazim.

Bazı sunucu firmaları x kişinin sildiği ipyi tekrar satışa sunuyor. Sizden önce başka biri ip adresini yt için kullanmış olabilir.
bu zamana kadar kapanma yaşamayan bi insandım. Mailden desem 5 aylık açık kanallarım var o maillerden. Mailede suç bulamıyorum.

Google urunu kurulu degilse sanallarda, mac ini yakalayamaz hocam. Lokasyon temelli bir algoritmaya takiliyor olabilirmisin bilmem. Aklima lomasyon geldi direk.

Bazı sunucu firmaları x kişinin sildiği ipyi tekrar satışa sunuyor. Sizden önce başka biri ip adresini yt için kullanmış olabilir.

IP'lerin daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlayacağız. Herkes sıfır diye alıyor ama geçmişi var mı yok mu bilmiyoruz.

Her ip nin bir gecmisi vardir virgin ip cok az kaldi ve oldukca pahalidir.

İp ile de bir alakası yok ben tek vds den günde tek kanal yapıyordum gene de kapanmanın önüne geçemiyordum

Kanal açıp, 2 Adımda doğrumayı aktif ettim o şekilde giriş yaptım ve sonuç yine kapandı.

15 video atıyosun kapanıyo 5 video atıyosun kapanıyo
Yt seri yüklemeye engel olmak için kapatıyo desen tek video atsan yine kapanıyo..

İp kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama gmailin açıldığı ip ile +15 dk sının açıldığı ip farklı olursa artık kanalı spam diye algılıyo olabilir

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olayın mac ile gram alakası yok çerez ip yeterli her zaman. Videodan kaynaklı yiyorsun yada flag.Birinin ekmek kapısı demekki

Ben herbir sanal makinenin kendine has mac adesi oldugunu biliyorum. sağlayıcınızdan ana sunucu ip lerini isterseniz bir programla bakabiliyorsunuz her makinenin kendine has mac adresi var. Ayrıca ben de günde 12 kanal yapıyorum tek makineyi 12 ye böldürdüm. dizi film karışık. Hiçbir kapanma yaşamadım. Çalışma yöntemiyle alakalı. Ne kadar çok özgün oldugunu gösterirsen o kadar kapanmaz.

Aynı sunucunun altına 100 tane sistem dahi kursanız he birinin MAC adresini farklı atar kullandığımız sanallaştırma programı...

Hatta 1 sistem kurup onu 100 e de clonlasanız yine MAC değiştirir, aynı makine üzerinde aynı MAC li 2 VDS in çalışması zaten sanallaştırma mantığına aykırı bir durum.

Yani sorununuz MAC adresi olamaz, buna takılmayın farklı çözümlere kafa yormak gerek.

Bencede işin mac kısmı en son düşünebileceğimiz birşey, adamların mac adreslerini de inceleyeceğini sanmıyorum,
2009 2010 da parakazan.us forumunda 100 150 kadar kişi vardık, satış ortaklığı çalışırdık,
2010un sonu 2011in başlangıcında google, adwors hesaplarını banlamaya başladı, şimdi nasıl kanallar falan banlanıyosa ozmanda adwors hesaplarımız banlanıyodu ve yine ozamanda milletin dilinde mac adresi mavzusu vardı, bana göre mac adresi ile kapanmaların pek bir alakası yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri