Vds çalışanlara ve Hostingçilere önemli bir soru

Bazı sunucu firmaları x kişinin sildiği ipyi tekrar satışa sunuyor. Sizden önce başka biri ip adresini yt için kullanmış olabilir.

Eğer 1 firma her müşterisine "0" IP verdiğini iddia ediyor ise emin ol yalan söylüyordur...

Parasını geçtim şuan IPv4 stokları neredeyse bitmek üzere, tüm firmalar IP temini konusunda sorun yaşar durumda.

Yapacakları en iyi şey ki bu benimde yaptığım şey, IP leri belli bir süre beklettikten sonra yeni müşterilerine satışa sunmak. Aksi düşünülemez.

Eğer 1 firma her müşterisine "0" IP verdiğini iddia ediyor ise emin ol yalan söylüyordur...

Parasını geçtim şuan IPv4 stokları neredeyse bitmek üzere, tüm firmalar IP temini konusunda sorun yaşar durumda.

Yapacakları en iyi şey ki bu benimde yaptığım şey, IP leri belli bir süre beklettikten sonra yeni müşterilerine satışa sunmak. Aksi düşünülemez.

sizin gibi işinizi layıkıyla harkulade yapan firmalar olduğu müddetçe kolay kolay kimse sorun yaşamayacaktır,

Sunucu VDS almayı düşünen arkadaşlar varsa kendisini şiddetle tavsiye ederim, sıfır sorun, sıfır hata :)

Verdiğin iki cevap için de teşekkür ederim hocam.

Son derece dürüst bir paylaşım. Şu an kullanılmayan ip zaten yok. Bunun farkına varmak gerek.

Mac olayına çok fazla kafanıza takmayın, tavsiyem kesinlikle sunucularda clonlama yapmamanız ve her hesabınızın kullanıcı adlarını değişik yapmanızdır.
Özellikle adsense kullanımları için 2008r2 işletim sistemini öneriyorum, ipv4 sıkıntısı çok büyük bulunduğumuz verimerkezleri bile ipv4 tedariği yapamamakta, bizde en az 1ay kullanılan ip adresini başka bir müşterimize vermiyoruz.

10 sunucu aldım herbiri en düşük ram disk vs , sunucu başına 50 ip aldım , her sunucuda 50 kanal yaptım 1 ip 1 kanal ve 6 video yükledim , yıkadım pakladım ama gene kapandılar. kanal kapanmalarının sebepleri nasıl ki eşleşen geliyor dg geliyor demekki videon incelemeye giriyor , öyleki liste dışı videolarıma sıfır kanalıma telif geliyor işte asıl sebeb burda bunu çözmek lazım.

10 sunucu aldım herbiri en düşük ram disk vs , sunucu başına 50 ip aldım , her sunucuda 50 kanal yaptım 1 ip 1 kanal ve 6 video yükledim , yıkadım pakladım ama gene kapandılar. kanal kapanmalarının sebepleri nasıl ki eşleşen geliyor dg geliyor demekki videon incelemeye giriyor , öyleki liste dışı videolarıma sıfır kanalıma telif geliyor işte asıl sebeb burda bunu çözmek lazım.

bunları yaparken gmaillerini kendimizmi açıp onayladınız asıl önemli şeyde bu bu kadar korumanın yanı sıra gmailleri açıp onaylıyan siz iseniz sıkıntı büyük demektir şayet satın aldıysanız gmaillerin açılım şekliyle alakalı veyahut tarihiyle alakalı bi olay olabilir

bunları yaparken gmaillerini kendimizmi açıp onayladınız asıl önemli şeyde bu bu kadar korumanın yanı sıra gmailleri açıp onaylıyan siz iseniz sıkıntı büyük demektir şayet satın aldıysanız gmaillerin açılım şekliyle alakalı veyahut tarihiyle alakalı bi olay olabilir
3 yıldır aklına ne gerliyorsa yaptım , yabancı ülkeden dahai mail aldım almanyadaki kuzenlerime kendi pclerinden alman tellerden doğrulattım ama gene kapandı sandıgımızın aksine bir youtube var dostum , inan bana bugün şu saat soru işareti geldiği günleri arar olduğumuz günleri arar olucaz.

3 yıldır aklına ne gerliyorsa yaptım , yabancı ülkeden dahai mail aldım almanyadaki kuzenlerime kendi pclerinden alman tellerden doğrulattım ama gene kapandı sandıgımızın aksine bir youtube var dostum , inan bana bugün şu saat soru işareti geldiği günleri arar olduğumuz günleri arar olucaz.

tahminime göre sinema çalışıyorsun her neyse ben şeyi merak ediyorum kanallara kapak ile profil resmi koydunmu hocam senin bu yaptıklarına bakılırsa ip ile alakası yok bu yakalanmaların çunki ben tek ip üzerinden yükleme yapıyorum belkide senin kadar kapanmıyor muhtemelen benim şuan kapanma oranım %50

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri