Vds gateway ip Sorunu

Hayalet301

Kayıtlı Üye
ip adresım : 2.3.2.3
alt ag makesi : 255 255 255 0
varsayılan ag geçidi : 2.3.2.254

Şeklinde giriyorum ağ bağlantı problemi yok.başka bir varsayılan ağ geçidi var onunda deniyorum malesef internete bağlanmıyor.(uzaktan erişim sağlayamıyorum)

Tercübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum

6m0kp9.png

Hayırlı sabahlar :) halen sorun devam ediyor.

E3ZqWB.png

varsayılan ag geçidi : 2.3.2.254 bazen böyle olmaz daha önceden kurkunmu varsayılan ag geçidi ile bir makine ... eğer kurduysan eternet kartı bazen görmüyor 1 kera başıma geldi windowsu sildim tekrar kurdum düzelmişti.

---------- Spam Engelliyici 12:40 ---------- Önceki Mesaj 12:39 ----------

yani varsayılan ag geçidi : 2.3.2.254 içgüdüsel olarak yazıyorsan sorda yaz.

varsayılan ag geçidi : 2.3.2.254 bazen böyle olmaz daha önceden kurkunmu varsayılan ag geçidi ile bir makine ... eğer kurduysan eternet kartı bazen görmüyor 1 kera başıma geldi windowsu sildim tekrar kurdum düzelmişti.

hocam win server 2012 sildim tekrar kurdum. olmadı. win 7 kurdum oda olmadı. gece sabaha kadar 5-6 kez işletim sistemi kurdum :( halen sorun devam ediyorum. server satan arkadaslara yazdım :) cevapta vermediler

birde alt ag makesi : 255 255 255 0 sonu 0 olmaz 255 yap.

---------- Spam Engelliyici 12:43 ---------- Önceki Mesaj 12:42 ----------

hocam win server 2012 sildim tekrar kurdum. olmadı. win 7 kurdum oda olmadı. gece sabaha kadar 5-6 kez işletim sistemi kurdum :( halen sorun devam ediyorum. server satan arkadaslara yazdım :) cevapta vermediler
şirketin kim özeldende yazabilirsin.

Firma ile görüş varsayılan ağ geçidin hatalı.

çalıştıra CMD yazıp giriş yap, çıkan dos sayfasında Ping 2.3.2.254 yaz enter yap cevap vermediğini göreceksin.

Varsayılan ağ geçidi cevap vermek zorunda...

Ekleme,

Belki ghost atamışlardır o zamanda DNS çözümlemesinde sıkıntı var demektir o konuda da firmaya yazman gerek sen nekadar manuel DNS atarsan ata DNS çözmüyorsa internete çıkış yapamazsın.

Firma ile görüş varsayılan ağ geçidin hatalı.

çalıştıra CMD yazıp giriş yap, çıkan dos sayfasında Ping 2.3.2.254 yaz enter yap cevap vermediğini göreceksin.

Varsayılan ağ geçidi cevap vermek zorunda...

Ekleme,

Belki ghost atamışlardır o zamanda DNS çözümlemesinde sıkıntı var demektir o konuda da firmaya yazman gerek sen nekadar manuel DNS atarsan ata DNS çözmüyorsa internete çıkış yapamazsın.

pingledım hocam
LQLgWZ.png

---------- Spam Engelliyici 12:33 ---------- Önceki Mesaj 10:59 ----------

yardım edebilecek biri var mı

[MENTION=13886]wbmasterforum[/MENTION] arkadaşl çözdü sorunu ufak bir hata baya ugraştı. Önemli olan ufak hatayı gorebilmek. Allah razı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri