vds hizmeti veren arkadaslara bir soru?

Merhaba arkadaşlar,

Şimdi bazı konularda yanlış bilinen veya hurafelere açılık getirmekte fayda var.

Şimdi müşteri diyorki hocam sıfır ip / temiz ip varmı ?

- Teknik olarak bu imkansız; forumda sağlayıcıların %99 u ip adreslerini veri merkezinden kiralıyor ve bu ip adreslerinde daha önce youtubeye mı girmiş adsense mi açmış bunu asla bilemez. Belli bir sürede ip değiştirmiş olsa bile yine bunun önüne geçemez.Yeni aldığı iplerin geçmişini asla bilemez.

Hadi diyelim ki sağlayıcı ripe nnc member yani ip adresinin dünya üzerinde dağıtımını yapan şirketten direk kendisi kiraladı nerden bilicek bundan 2 yıl önce yt de veya sistesi için adsense kiralayan birinin kullanmadığını ?

Sonuç :

Size; hocam temiz ip sıfır ip adı altında satışı kim yapıyorsa teknik olarak kuşkusuz yalandır. Ama iplerini dinlerdirme methoduna gidiyordur 1 ay boyunca kimseye vermeden dinlendiriyordur ona sözümüz yok ama bu ipnin temiz / kirli olduğunu garantilemez ve adsensenin tek başına ip geçmişine bakıcağına gram olanak vermiyorum mutlaka onlarca kriteri olmalı.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

bildiğim kadarıyla ip adresleri 28-30 gün süreyle takip ediliyor daha sonra bu ip ler google veri tabanından siliniyordu. Private proxy ile çalışıyorum aynı düşüncelere bende sahiptim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sağolsun detaylı şekilde bilgilendirme yapmıştı. İlk başta alacağınız ip adreslerini bilemezsiniz kaç gün önce kullanıldığını, aldığınız yerden dinlenmiş ip var mı diye talepte bulunursanız daha sağlıklı olur. Bu problem sadece vds ler için değil normal ev-iş te kullandığımız dsl hatlarında da geçerli. Her resette gelen farklı ip belki bize gelmeden önce kim bilir ne karanlık işler yapan adamın ip si :)

Merhaba arkadaşlar,

Şimdi bazı konularda yanlış bilinen veya hurafelere açılık getirmekte fayda var.

Şimdi müşteri diyorki hocam sıfır ip / temiz ip varmı ?

- Teknik olarak bu imkansız; forumda sağlayıcıların %99 u ip adreslerini veri merkezinden kiralıyor ve bu ip adreslerinde daha önce youtubeye mı girmiş adsense mi açmış bunu asla bilemez. Belli bir sürede ip değiştirmiş olsa bile yine bunun önüne geçemez.Yeni aldığı iplerin geçmişini asla bilemez.

Hadi diyelim ki sağlayıcı ripe nnc member yani ip adresinin dünya üzerinde dağıtımını yapan şirketten direk kendisi kiraladı nerden bilicek bundan 2 yıl önce yt de veya sistesi için adsense kiralayan birinin kullanmadığını ?

Sonuç :

Size; hocam temiz ip sıfır ip adı altında satışı kim yapıyorsa teknik olarak kuşkusuz yalandır. Ama iplerini dinlerdirme methoduna gidiyordur 1 ay boyunca kimseye vermeden dinlendiriyordur ona sözümüz yok ama bu ipnin temiz / kirli olduğunu garantilemez ve adsensenin tek başına ip geçmişine bakıcağına gram olanak vermiyorum mutlaka onlarca kriteri olmalı.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Ve bir çoğumuzda ip adresini datacenterden temin ediyoruz :) Bize verilen ipyi müşteriye veriyoruz. İp nin geçmişini bilmek gibi bir olayımız ne yazık ki yok :)

Çok fazla film izlemeyin, madem ip adreslerinden yakalandı açmayın adsense hesaplarınızı sunucularda.
Sıfır ip yokmuş nerden biliyorsunuz ripe'de amcanızın oğlumu var, ipleri akşamdan ılık suda bekletin 1 ay sonra kullanın. :)

tam da benim açacağım başlık olmuş. Ben de aldığım vdsten telefon numarasız gmail açacaktım baktım telefon numarası soruyor. vds sağlayacısını aradım böyle böyle diye. aynı ip birden fazla defa kullanıcılara verildiğini söyledi. bu nasıl saçma iş anlamadım. biz temiz çalışalım diye uğraşıyoruz, ama aldığımız hizmete bak :S

Merhaba,

yukarıdaki yazdığımı okumadığınızı varsayarak; tekrar okuyarak siz saçma gelen işin nasıl saçma olmadan yapılabileceği hakkında alternatif fikir sunabilir misiniz ?

İşleyişin saçma olduğunu düşünüyorsanız daha parlak bir fikriniz olmalı.

tam da benim açacağım başlık olmuş. Ben de aldığım vdsten telefon numarasız gmail açacaktım baktım telefon numarası soruyor. vds sağlayacısını aradım böyle böyle diye. aynı ip birden fazla defa kullanıcılara verildiğini söyledi. bu nasıl saçma iş anlamadım. biz temiz çalışalım diye uğraşıyoruz, ama aldığımız hizmete bak :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri