Vds ile çalışmayı deneyeceğim

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

GaaktuG

Yasaklanmış
Arkadaşlar botu bırakıp vds ye geçmeyi düsünüyorum uzun videoları indirip yüklüyeceğim render felan uğraşmayacağım bie keresinde 10tl ye bi vds almıştım ama pek memnun kalmadım interneti bile zor acıyordu bana uygun bi vds önerebilir misiniz ?

en mantıklısı bot zaten hata botla çalışanlar tam bir şeyler tutturacam derken birden 0 a iniyorlar en mantıklısı vds.

ben @yilmaz-servers kullanıyorum youtuba pek yükleme yapmıyorum dailymotion için aldım az çok idare ediyoruz.

Bot, incelikleri kaçırmana neden olur. Vds-Server iyidir :)

hocam uzun video çalışmayı düşünüyorum birde fiyat hakkında da bilgi verirseniz sevinirim

Vds ve sunucu işi ile uğraşan arkadaşların forum da konuları var zaten fiyat ve performansları yazıyor kendine uygun birşeyler bulabilirsin

hocam uzun video çalışmayı düşünüyorum birde fiyat hakkında da bilgi verirseniz sevinirim
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sedat başkanla iletişime geç hocam boşver vds yi al en uygunundan dedicated bitane böldür 3 e her birinden bir kanal aç günde .

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sedat başkanla iletişime geç hocam boşver vds yi al en uygunundan dedicated bitane böldür 3 e her birinden bir kanal aç günde .

hocam bu konulara biraz uzagım dedicated olunca ne oluyor yada neden 3e bölünüyor ?

hocam 10 tlye vds ten tabi ki memnun kalmazsın . 10 tllik vds le yapabileceğin tüm iş up/downdan ibaret . maksimum 2. veya 3. hadi bilemedim 4. videoda kesin kendini resetler zaten iş yaptırmaz sana . Meyvesini yemek istiyorsan önceden biraz yatıracaksın mecbur .

Ben 190 tl lik vds le 50 tl lik vds arasında fark göremedim. buradaki çoğu insan montaj ve render konularında yetersiz oldukları için şişiriyorlar da şişiriyorlar. Şu özellikler var, bunu yapıyor v.s ama iş uzaktan yönetim olunca hiçbirinde farklılık yok. bence almışken uçuk kaçık 8 işlemcili bir şeyler almayın. ben denedim ucuzla pahalı arasında fark yok. hatta 190 tl lik aldığım resmen işkence gibiydi ve forumda çoğu kişi ondan iyi diye bahsediyor. ama ben 8 senemi medya sektöründe montaj ve kurguya verdim. burada hepinizden çok medya içerisindeyim.

Ben 190 tl lik vds le 50 tl lik vds arasında fark göremedim. buradaki çoğu insan montaj ve render konularında yetersiz oldukları için şişiriyorlar da şişiriyorlar. Şu özellikler var, bunu yapıyor v.s ama iş uzaktan yönetim olunca hiçbirinde farklılık yok. bence almışken uçuk kaçık 8 işlemcili bir şeyler almayın. ben denedim ucuzla pahalı arasında fark yok. hatta 190 tl lik aldığım resmen işkence gibiydi ve forumda çoğu kişi ondan iyi diye bahsediyor. ama ben 8 senemi medya sektöründe montaj ve kurguya verdim. burada hepinizden çok medya içerisindeyim.

aynen ya bence interneti 1gbit olsun gerisi önemli değil 2 gb ram yeterli 1 gigabayt kasıyo render aldığım yok bana yetiyo render alacağıma bir kanal açar spamın kralını yaparım :D

Yt to yt için renderlamadan çalışıcaksan vds almanın hiçbir anlamı yok hocam botla çalış daha iyi render çalışıcaksan vds al

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri