VDS kullanıcıları size sesleniyorum

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Forumda sayısız vds satıcısı var, bir çoğunu denedim ama vaat ettikleri ile vdsler her zaman alakasız oldu, düzgün bir şey olsun diye pahalısını alıyorum yine bir şeye benzemiyor.

Bu soruna mantıklı bir çözüm üretebilen vardır mutlaka, iş yapamıyorum bunlarla, önerileriniz nelerdir?

hocam google cloud veya microsoft azure deneyin en iyisi bana göre onlar hemde ücretsiz

microsoftn işine akıl ermez 12 beleş diyorsa hemen bakın ben kullandıkca öde özelliğini kullanıyorum 1000MPBS geçiyor bazen hızı işin ilginç yanı bedeva oda :D satın alayım dersen türkiyeden aylık 200 den aşaya olmaz

Ben de anlamadım, bedava fare peynir kapanında olur derler :D Ama microsoft olunca kötü bir şey düşünmdim de olay ne anlamadım :D hani 2 yıl satın al 1 yıl bedava gibi bir şey mi diye şey ediyom

Azure ücretsiz hesabınızı hemen oluşturun
12 aylık ücretsiz hizmetleri kullanmaya başlayın
https://azure.microsoft.com/tr-tr/free/

Kredi kartınız ile kayıt olduğunuz zaman 12 aylık bir kredi veriyorlar

Ben de anlamadım, bedava fare peynir kapanında olur derler :D Ama microsoft olunca kötü bir şey düşünmdim de olay ne anlamadım :D hani 2 yıl satın al 1 yıl bedava gibi bir şey mi diye şey ediyom

Azure ücretsiz hesabınızı hemen oluşturun
12 aylık ücretsiz hizmetleri kullanmaya başlayın
https://azure.microsoft.com/tr-tr/free/
Öncelikle 12 ay ücretsiz değil.Sadece 1 ay size verilen 1125tl bakiyeli krediyi sanal sunucularda kullanabilirsiniz yüksek boyutlu sunucu açmak isterseniz kullandıkça ödeye yükseltirsiniz.Ve eğer gerçek kartınızı girmek istemiyorsanız kullandığınız bankadan sanal kart oluşturabilir ya da paycell gibi uygulamalardan oluşturdugunuz kartı ekleyebilirsiniz.Her hesap açtığınızda aynı bilgiler ile kaydolmayın.Hesap açarkene kullandığınız cep telefonunu 5 sim gibi rus sitelerinden 8.75 rubleye alabilirsiniz.
Bu benim açtıgım sunuculardan biri 128gb ram 32 çekirdek
https://hizliresim.com/hG4cvM

Son düzenleme:
Dedicated server alıp kendi vds kurmak istersen yardımcı olurum. Şimdi kendi hesabım dedicated server alır vds olarakta teslim ederim. Bu duruma gerek yok. Dedicated alır 4-5 vds bölersin kendi kontrolünde olur.

https://www.soyoustart.com/en/essential-servers/

tek vds işimi görüyor hocam render ve up için kullanıyorum sadece o yüzden fiyatlar tl bazında çok buradakiler :D

Öncelikle 12 ay ücretsiz değil.Sadece 1 ay size verilen 1125tl bakiyeli krediyi sanal sunucularda kullanabilirsiniz yüksek boyutlu sunucu açmak isterseniz kullandıkça ödeye yükseltirsiniz.Ve eğer gerçek kartınızı girmek istemiyorsanız kullandığınız bankadan sanal kart oluşturabilir ya da paycell gibi uygulamalardan oluşturdugunuz kartı ekleyebilirsiniz.Her hesap açtığınızda aynı bilgiler ile kaydolmayın.Hesap açarkene kullandığınız cep telefonunu 5 sim gibi rus sitelerinden 8.75 rubleye alabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam peki bunlar tek ay kullanmak için mi? Çünkü her seferinde kurmak ayrı bi dert olur epey dosyam var

tek vds işimi görüyor hocam render ve up için kullanıyorum sadece o yüzden fiyatlar tl bazında çok buradakiler :D

Teşekkür ederim hocam peki bunlar tek ay kullanmak için mi? Çünkü her seferinde kurmak ayrı bi dert olur epey dosyam var

hocam konu dışı olacak ama upload için tek ip sıkıntı olmuyor mu?Az kanalla çalışıyorsun sanırım.Bu arada upload için yabancı vps şirketlerini öneririm. Ya da hetzner bayisi olanları da tercih edebilirsin.

hocam konu dışı olacak ama upload için tek ip sıkıntı olmuyor mu?Az kanalla çalışıyorsun sanırım.Bu arada upload için yabancı vps şirketlerini öneririm. Ya da hetzner bayisi olanları da tercih edebilirsin.

ya vds'lerdeki upload hızından sorunum yok, 1GB UP DOWN diye reklam yapsa da her vds şirketi bana 40 50mbps yansıyor o da işimi görüyor, sıkıntılı olan şey vds'lerin hızı, 1 saatlik 720p videoyu 1güne yakın saatte render alıyor. Çile be abi. İsim veremiyorum çünkü yasak, ama isim verecek olsam çok köklü bir eleştiri yapardım falanca falanca firmaları :)

Soruna gelecek olursam pk açık kanallarımda da kapalı kanallarımda da aynı ipden çalışıyorum, 3-4 pk açık yüksek gelirli kanala aynı ipden giriş yaparken hiç ama hiç endişe etmiyorum, artık kapanma yok denecek kadar az, pk kapanması ise tamamen içerikle alakalı oluyor. Ek olarak son toplu kanal kapanmasını 2 sene önce yaşadım ve hiç adsense ban yaşamadım onlara da hep aynı ipden giriyorum :D

Bunlar yüksek fiyatlı cidden en uzun vadeli olarak hangisini seçmemiz gerekiyor ?

ya vds'lerdeki upload hızından sorunum yok, 1GB UP DOWN diye reklam yapsa da her vds şirketi bana 40 50mbps yansıyor o da işimi görüyor, sıkıntılı olan şey vds'lerin hızı, 1 saatlik 720p videoyu 1güne yakın saatte render alıyor. Çile be abi. İsim veremiyorum çünkü yasak, ama isim verecek olsam çok köklü bir eleştiri yapardım falanca falanca firmaları :)

Soruna gelecek olursam pk açık kanallarımda da kapalı kanallarımda da aynı ipden çalışıyorum, 3-4 pk açık yüksek gelirli kanala aynı ipden giriş yaparken hiç ama hiç endişe etmiyorum, artık kapanma yok denecek kadar az, pk kapanması ise tamamen içerikle alakalı oluyor. Ek olarak son toplu kanal kapanmasını 2 sene önce yaşadım ve hiç adsense ban yaşamadım onlara da hep aynı ipden giriyorum :D

haklısın aslında artık kanallar spamdan fazla kapanmıyor ben eskide kaldım biraz :)

pm den öneri vps şirketi gönderdim inceleyebilirsin

depolama alanlarını neden bu kadar az yaparlar anlamıyorum :( güzel gibi ama depolamalar az, mesaj attım kendisine

---------- Spam Engelliyici 01:53 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------

servercity.net'in dedicated sistemleri ile anlaştım konu kilitlenebilir

Banada canlı yayın için 5-10 arası izleyici olacak vds lazım :D Ücretsiz bunu sağlıyabilirmiyim sizce ?

Eskiden 2014 2015 de falan vdsler baya kaliteliydi fiyatlar arttı ama kalite düştü nedense

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri